reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam sie i ja po weekendzie:tak:nasza nocka dzis porazka bo u nas bardzo padalo i Domi budzil sie chyba ze 3 razy-Mamusiu padaaaaaa...mamusiu a czemu tak glosno.............i tlumacz dziecku te rzeczy o 3-4 w nocy:wściekła/y::wściekła/y:a teraz glowa mi peka-ogarnac sie nie moge-nie wiem co Mu ten deszcz przeszkadzal!!!! i caly dzien do tylu pewnie bedzie bo ja z tych co jak sie obudza to dlllllllugo nie moga zasnac-i rzucalam sie ,az trzebabylo wstac i zawiesc Zuze do przedszkola:dry:wypilam juz 2 kawy,wzielam magnez....dobra nie smece...Wam wszystkim milego dnia bo moj dzis jest ziewajacy:sorry2:SEMPE-a tesciowa...brak slow:no::no::no:miala 6 dzieci i nienarzekala-acha,juz to widze!!!!NIE MA MAM KTORE NIE NARZEKAJA CZY MAJA 1 DZIECKO CZY 10...A jej podejscie do Ciebie:no::dry: bez komentarza...trzymaj sie i nie daj sie babie;-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry drogie panie...
poniedzialek znowu a ja caly tydzien mam wolne az do przyszlego wtorku bo dzieciaki maja wiosenne ferie. Jonathan wczoraj do swojego ojca pojechal a ja z dwoma mlodszymi chlopakami przesiaduje w domciu, jak fajnie ze nigdzie nie musialam dzisiaj rano jechac, spieszyc, tylko mozna bylo sobie pospac do woli :-D
Widze ze czyjas tesciowa ma tutaj duza doze taktu i kultury osobistej :-D:-D:-D nie...no takie babsko to tylko humorem mozna zbyc bo szkoda nerwow wlasnych...
Ja w swieta zawsze zaluje ze nie mam wiecej rodzinki tylko sami sie tak kisimy no ale mam nadzieje ze za nascie lat dzieci o nas nie zapomna i jeszcze swieta rodzinne w licznym gronie przed nami ;-) W tym roku zrobie typowe polskie barszcze-zurki, jajeczka, kilbaski... moze pobawie sie z dziecmi w kolorowe pisanki bo kupilam juz naklejki, farbki i inne *******ki do dekorowania, wczoraj udekorowalam tez juz jeden ze stolow w jadalni i powialo atmosfera wielkanocna taka jak pamietam z rodzinnego domu.
U nas w tym tygodniu temperatura ma dojsc nawet do 30 stopni wiec zapowiada sie interesujacy tydzien, prawdziwie wiosenny;-)
No to lece..jakies pozne sniadanko zrobic bo w sumie niedawno wstalismy...TAK - taki len nas ogarnal:-)

sempe - teściową olać, a ubytek wagi imponujący :) naprawde!!
mama - oby dziś w nocy nie padalo ;)
pawimi - 30 stopni? to ile u Ciebie w lecie jest??? ;)
ja dziś byłam na spotkaniu bb, poznałam AsięKC osobiście :) Album aniaslu: Spotkanie w Warszawie wklejam tu linka, bo i tak to wisi na otwartym..

iza - u mnie lata bywaja dosc ciezkie :-D juz sie przyzwyczailam ale pierwsze po przyjezdzie dalo mi mocno w kosc co do dzis pamietam.....zwlaszcza ze mieszkalismy w malenkim mieszkanku bez klimatyzaji z dwumiesiecznym bablem, no coz ;-)

widzialam Gaje i mamusie chustowe :-D
zazdroszcze wam tych spotkan, u mnie niestety nic nie bedzie organizowane bo chyba nas za malo i zbyt duze odleglosci miedzy mamusiami.

tylko ja byłam chustowa.. odwaliło mi już całkiem.. na beżowo tym razem i na bladoróżowo :D
no nie bądź taka, powiedz co to znaczy ciężkie? ile stopni? ;)

no bo tam jest chyba wiecej zdjec....ja widze inne chustowe mamy, a twoja wazne ze pasowala malej do spodenek haha
wiesz co tu nie o temp. chodzi ale glownie o duzo wilgoc w powietrzu przy ktorej nawet jesli jest tylko 30 stopni to odczuwalna jest nawet do 50 ze wzgl. na wilgotnosc.....dlatego bez klimatyzacji nie da sie tu mieszkac. W Polscer 30 stopni to calkiem inna temperatura jak tutaj o wiele bardziej znosna i nie tak dokuczliwa jak nasza chicagowska.

Hej Babeczki,

moja Amelka dziś wstała z gorączką i katar jest, więc będzie przeziębienie jak ta lala :baffled: A na dodatek mój M. musi zostać na nadgodzinach dziś i jutro, bo w piątek nie pracują, ech.. Paula idzie na zajęcia w szkole ( piłka nożna, bo nie pamiętam czy Wam pisałam, że moja córka to zapalony futbolista ;-) ) i będę siedzieć sama cały dzień dzisiejszy i jutro z tą marudką małą :roll:

Sempe,

naprawdę taktowna teściowa, bez dwóch zdań :no: Ale machnij na to ręką, uśmiechnij się i po prostu dobrze baw z mężem na klasowym spotkaniu :tak:
26 kg ????:szok: O rany, jak to zrobiłaś ??:-)

Weroniczka,

to wspaniale, że tak obchodzicie Święta :tak:

Pawimi,

to faktycznie macie upały, ale jakoś znosicie, to najważniejsze :tak:

Ja muszę zmykać do mojego malucha, pewnie dziś za wiele nie popiszę ...

WITAM sie w ten pochmurny wtorek:sorry2:ranie na ogrodzie-moze sie nierozpada:baffled:chatka ogarnieta.w nocy nie padalo;-)wiec jak padlam przed 22 i wstalam przed 8 i ani 1 pobudki:-D:-D:-Dtakze jestem wyspana;-)nie wiem dziewczyny moje kocane-jakies watpliwosci mnie laia-baaaardzo chcemy z mezem tego 3 maluszka,ale wiadomo,ze ja do pacy nie pojde i zastanawiam sie czy mąż nie zalapie dola jak zaczna sie jakies wiksze problemy bo ta swiadomosc,ze utrzymanie rodziny na 1 barkach-wyplate ma w miare i teraz dajemy rade ,ale jednak cala wyprawke musielibysmy kupic(mam tylko lozeczko i wanienke-reszte wydalam)....nie wiem moze za duzo myse ,ale dziecko to odpowiedzialnosc a my tu w Poznaniu samowystarczalni-nam nikt z dziecmi za fri nie zostanie,nik nam obiadu nie przywiezie-moja rodzinka cala na Pomorzu-200km stad...mąż twierdzi,ze pewnie lekko nie bedzie ,ale chce tego malucha-wczoraj rozmawialismy...niewiem juz sama..niewiem....IZA aktora kobietka to Asia KC????

reklama
To ja - ta z minidzidzią na początku, a w grupowych trzymam Łukasza - w czarnej bluzie siedzi na piłce :-D
A ten w zielonym to mój mąż.

Ciesze się że byłam, bo fajnie było, i dziewczyny fajne poznałam i słodkie maluchy też :-)

Do góry