witajcie kochane mamuski
ojj jak dawno mnie tu nie było... a to dlatego,ze dostałam prace :-) i to bardzo bardzo fajną :-)
troche sie nalatałam,ale teraz jestem panią kantynianką

pracuje na stołowce w pewnej firmie
wykładam jedzonko do lodowek,pilnuje czystosci na kantynie,wydaje pracownikom ubrania robocze
no swietna pracka,ale tez bywa,ze nie widuje dzieci,bo jak rano wyjezdzam to wracam pozno
narazie dopoki jest z nami babcia moge sobie na tyle godzin pozwolic,ale jak babcia w wakacje wyjedzie to musze juz pracowac te 8 godzin
no i co najwazniejsze mam teraz duuuzo kontaktu z j. norweskim :-)
troche mi zajeło i nadal zajmuje poukladanie sobie dnia,bo jak mam dzien wolny to mam super duzo zaleglosci domowych,do tego dzieci z nimi tez mam teraz silna potrzebe przebywania wiecej czasu,aby im wynagrodzic czas kiedy mnie nie widza wcale

no i na neta malo czasu zostaje,prawie nic
czasami wejde,zajrze,przeczytam posta i wymiekam ze zmeczenia

\no dlugo sie tak nie da wytrzymac...
ciesze sie bardzo,ze nadal trwacie a nawet,ze nas jest wiecej i wiecej :-)
no nic mykam do lozeczka,postaram sie jutro wleciec,choc u nas od dzisiaj juz swieta i gosci u nas troszke jest

ale postaram sie zajrzec
spokojnej nocy
dobranoc
Iza cudna ta twoja smakoszka

))
i sliczne imie Gaja jej daliscie,takie nie typowe,ale tez nie dziwne
bardzo mi sie podoba
zuskus to co? czwraty suwaczek?? hihii
no mi sie tez marzy bobas,ale tak jak juz ta moja trojka bedzie bardziej samodzielna
choc z jednej strony chcialam trojke i mam nadzieje,ze sie opre pokusie kiedys tam i przy trojce zostane...ale ostatnio wokol wszystkie kolezanki zachodza w ciaze czy rodza i mnie jakos w srodku nosi...