reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dziekuje za zyczenia, synowi przekaze a sobie w cichosci zyczylam wiele cierpliwosci`na kolejne 17 lat ;-)

Iza, nie sa to zabki? ten cieknacy wodnisty katar i do tego temperatura? Mam nadzieje ze nic powaznego, fakt....zdecydowanie tez wole nieprzespane noce i cieknace nosy raczej niz zmaganie sie z fochami nastolatka....

Dzień dobry mamuśki witam sie z rana po kawce i pączku:sorry:mialam sie odchudzac-cos nie wychodzi;-)Witaj TRASZKA- i zagladaj jak masz chwile.MAUREEN- czekamy na wiesci po konsultacji szpitalnej. ZYZKUS- cos spiaca wczoraj bylam,polatalam po moich watkach,ale jakos zmeczenie wygralo;-)IZA- jak tam nasza Gaja-nocka OK,pospaliscie??PAWIMI- 17 lat to faktycznie kaaawal czasu,ja jakos nie moge sobie wyobrazic jak Zuza bedzie wygladala za 12 lat jak bedzie miala 17....:rofl2:i tez mysle,ze to my mama powinnismy w dzien urodzin dzieci dostawac kwiaty!!!!!!!!!! milego dnia.bede zagladac:tak::tak::tak::tak:

Witam i ja z rana!
Maciej zainhalowany, sniadanko zjedzone, starszaki w osrodkach opiekunczych a do lekarza idziemy pozniej bo teraz sporo ludzi. Moge wiec z Wami posiedziec

hehe Maciek przyniosl mi pieluche i chusteczki nawilzane i mowi mama blee. O nocniku nie pomyslal ehhh

I ja witam przy porannej kawie.

Dzięki kochane za życzenia ale małe sprostowanie: to nie była rocznica ślubu bo mamy ją 13 września a rocznica naszego pierwszego odnalezienia siebie w tym wielkim świecie:)

A tak w ogóle to bardzo nie lubię takich dni jak dziś bo zimno, mokro i nie da się wyjść z dziećmi na spacer. Muszę wymyśleć jakieś ciekawe zajęcia dla dzieci żeby ich nie rozniosło w domu.
Uffffffff... po długich bojach Małgosia zasnęła to został jeszcze Tadeczek i chwilka spokoju.

Powiem Wam że ja bardzo się boję okresu nastoletniego Stasia. On jest buntownik i uwielbia "zakazane owoce". Obym sobie wtedy poradziła w mądry sposób.

WITAJCIE mamusie- a ja tez sie boje jak to bedzie bo Zuza tez juz teraz czasem jest nieznosna i musi byc na Jej,ale stram sie jeszcze nie myslec ile nerwow stracimy w nastoletnim Jej czasie bo siwe wlosy to malo:tak::-DWERONICZKA u nas 23 stycznia bylo 11 lat razem a teraz 23 sierpnia bedzie 7 lat po slubie-moze na rocznice bede 2 kreseczki

JA TEZ JAKOS NIE ZAUWAZLAM, zeby kryzysowo bylo-11 lat razem to wychodzilo by ze kryzys byl 5 lat temu:tak::-Di mam z glowy:-)dzis zaczynam drugie opakowanie hormonow:happy:czyli zostalo 42 dni do ostatniej tabletki,czekamy na @ i ...do pracy rodacy:laugh2:

reklama
ZUZKUS- TO DOBRZE,ZE NIUNIA juz lepiej, a 16 lat to kaaaaawal czasu-mozna juz bardzo dobrze poznac czlowieka:tak:ja nasmazylam kotletów mielonych i mam z glowy obiad-z wczoraj zostalo sporo rosolu a jak Domi pojdzie spac to obiora ziemniaki,do tego buraczki od mojej babci i kompot z wisni i obiadek jak sie patrzy.pogoda nawet przyjemna,mam balkon szeroko otwarty i wlasnie zrobilam sobie kawke.Domi wciagnal 2 kotlety,teraz konczy kakao i spac.

Do góry