Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i znowu rozpoczęliśmy staranka o siostrę dla naszych smyków i tak oto mamy trzeciego wspaniałego syna Kacperka , no cóż mam szczęście do facetów ,
, zawsze szłam na żywioł ale przy dzieciach nie zawsze się to sprawdza , i szczeże podziwiam mamy które jeszcze mają czas iść do pracy , ja tak się zbieram żeby wziąć się za siebie ale motywacji jakoś mi brak może dzięki wam uda mi się w końcu jakoś zorganizować ale się wam tu rozpisałam na razie to tyle o mnie
W zasadzie przed chwila przyjechalam, wreczylam Vincentowi lunch do lapy i swoja zabytkowa Emmaljunga przemaszerowalismy nad jeziorko na krotkie 15 minut, jak zjadl to sam chcial do domu wracac i mowi mi "Vincent chce spac"...pomaszerowal odrazu na gore i sam wpakowal sie do lozka. Mam teraz chwilke dla siebie..
potem sobie sciagnal jakies aktualizacje i chcial zainstalowac...ehhh stary grat, juz myslalam ze mu procesor skopie.
w ogole nawet tego nie pisz....twoj dopiero wkracza w ten wspanialy wiek........ja dzis byłam w szkole, i jak zwykle po mojej tam wizycie reszta dnia była kiepska :/
nastolatki sa takie trudne :/