Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mialam sie odchudzac-cos nie wychodzi;-)Witaj TRASZKA- i zagladaj jak masz chwile.MAUREEN- czekamy na wiesci po konsultacji szpitalnej. ZYZKUS- cos spiaca wczoraj bylam,polatalam po moich watkach,ale jakos zmeczenie wygralo;-)IZA- jak tam nasza Gaja-nocka OK,pospaliscie??PAWIMI- 17 lat to faktycznie kaaawal czasu,ja jakos nie moge sobie wyobrazic jak Zuza bedzie wygladala za 12 lat jak bedzie miala 17....
i tez mysle,ze to my mama powinnismy w dzien urodzin dzieci dostawac kwiaty!!!!!!!!!! milego dnia.bede zagladac

WERONICZKA u nas 23 stycznia bylo 11 lat razem a teraz 23 sierpnia bedzie 7 lat po slubie-moze na rocznice bede 2 kreseczki
ja nasmazylam kotletów mielonych i mam z glowy obiad-z wczoraj zostalo sporo rosolu a jak Domi pojdzie spac to obiora ziemniaki,do tego buraczki od mojej babci i kompot z wisni i obiadek jak sie patrzy.pogoda nawet przyjemna,mam balkon szeroko otwarty i wlasnie zrobilam sobie kawke.Domi wciagnal 2 kotlety,teraz konczy kakao i spac.