Jotemka
Fanka BB :)
Dziewczyny, wybaczcie milczenie. Nie mam czasu na nic, nawet jak się w du... podrapać ;-) Dzieciska sa kochane, ale mały ssak zajmuje masę czasu.
Bedismall - do mnie nie dociera nadal, że jestem mamą piątki dzieci. Patrzę tak na nich jak się bawią i się zastanawiam: ludzie myślą, że dużo ich mamy a mi jakoś caly czas mało...
Ewuniaf- trzymam kciuki za domowy poród, na szczęście nadal masz szansę :-)
mamo - tulę Cię mocno a o reszcie wiesz :-)
Pawimi - fajna kartka, ale jak to w Stanach od jakiegoś czasu - nie ma już "Merry Xmass" a jest Happy Holidays...
Izulka- życze Ci byś się wyspała
Alize - szalona kobieta z Ciebie, pierniczki lukrowanie, zakupy, matko, ja też chcę tylko nie dociera do mnie że święta tak blisko... Właśnie zamawiałam prezenty via net...
Monika373-oceny nie najważniejsze, chociaż chciałybyśmy widzieć same 5 i 6 od góry do dołu...
Inne kobietki wybaczcie, nie moge już Wam odpisac, młody kwęczy - cycon jeden, waży już 4600!! - znów nawołuje do piersi.... Ściskam, wkrótce wpadnę.
Mamo - wkleję przepis na piernik jabłkowy, obiecuję...
Izulka - u nas do kutii dodaje się pęczak lub gotowaną pszenicę
Bedismall - do mnie nie dociera nadal, że jestem mamą piątki dzieci. Patrzę tak na nich jak się bawią i się zastanawiam: ludzie myślą, że dużo ich mamy a mi jakoś caly czas mało...
Ewuniaf- trzymam kciuki za domowy poród, na szczęście nadal masz szansę :-)
mamo - tulę Cię mocno a o reszcie wiesz :-)
Pawimi - fajna kartka, ale jak to w Stanach od jakiegoś czasu - nie ma już "Merry Xmass" a jest Happy Holidays...
Izulka- życze Ci byś się wyspała
Alize - szalona kobieta z Ciebie, pierniczki lukrowanie, zakupy, matko, ja też chcę tylko nie dociera do mnie że święta tak blisko... Właśnie zamawiałam prezenty via net...
Monika373-oceny nie najważniejsze, chociaż chciałybyśmy widzieć same 5 i 6 od góry do dołu...
Inne kobietki wybaczcie, nie moge już Wam odpisac, młody kwęczy - cycon jeden, waży już 4600!! - znów nawołuje do piersi.... Ściskam, wkrótce wpadnę.
Mamo - wkleję przepis na piernik jabłkowy, obiecuję...
Izulka - u nas do kutii dodaje się pęczak lub gotowaną pszenicę