Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec sobie daruje
ja nic nie dostalam ale licze na to ze uda nam sie jakos odlozyc pieniazki i dokupic tv do sypialni.. ..po nowymroku planowalismy jeszcze zmywarke i lodowke,bo tutaj mam sprzet ale chce pomalu kupowac swoje na wypadek wlasnie gdyby wasze &&&&&&&&&&&&&& pomogly mi w moim marzeniu. |Samochod te nam szwankuje,szyba zamarza od srodka,nadmuch i klima nie dziala jak powinno a latem wymienialismy filtry wiec nie wiem czy to nie wiena usterki w komputerze...zuzkus pomozesz?
No ale jak sie maly w koncu urodzil...jeszcze go nie mialam na brzuchu tylko ledwie co wyskoczyl to moje pierwsze slowa byly czy jest OK i zeby mi go szybko polozyla na brzuch przytulic. Pozniej go sobie spokojnie ogladalam tulac mala glowke i...ogromnie sie cieszac ze jest. Tobie tez tego zycze! Trzymam kciuki za to zeby ogarnela cie ogromna i niespozyta fala milosci do tej malej istotki ktora sie pojawi.[Bedismall - kciuki dalej (&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&), domyślam się chyba za co. Składaliście podanie????
Dziś ubieramy choinkę, chyba....

2 dzieci ,2 pary sanek i Tomi robiący za konika;-):-)

, drzemka o 7 na pól godziny i 20 min o 13 i już. Na cały dzień 20min
Zaparzyłam jej kubek melisy i będę ją poić do upadłego;-)I wiecie, że nawet nie marudzi, biega, buszuje, włazi w każdą dziurę, wszystko zjada
. Dzięki temu moje plany też wzięły w łeb. Tylko odliczam do 19 , żeby poszła spać
ale mamuśka ze m
nie...