reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ewunia-słodkie te twoje maluchy:)

sempe
-super ze się wyszalałaś, ja też za panienki nie szalałam dopiero od nie dawna troszku sobie pozwalam na wyjscia

AsiaKC
-fajnie spędziłaś czas u fryzjera właśnie też mam taki zamiar pójść i z sobą i z moim pieskiem bo my obydwoje kudłaci:)

dziewczyny wiecie co naszła mnie chęć na czwarte dziecko!!!! jeszcze trzeciego nie urodziłam :)

reklama
cześć babeczki-wlatuję na chwilę:-)

COKIES- nie szalej kochana:-D:-Durodzisz 3 to sie pomyśli o 4-tym:tak::-D

PAWIMI- no ja też czesto wszystkich obkupie a sobie:sorry2:....;-)

SEMPE- jak tam rosołek???pożywny??;-);-);-);-)
fajnie,ze poimprezowałaś:tak:

Zuza poszła do przedszkola z kompletem ząbków a odebrałam Ją...z 1 zębem mniej:-D:-Druszał Jej sie od kilku dni i dziś przy obiedzie Jej wypadł:tak:

korzystam z pogody-sporo spacerujemy,dzieci jeżdżą na rowerach na hulajnodze...mam nadzieję ,ze wiosna nie zawróci i dojdzie do nas:-D:-D

ściskam Was wszystkie-Zuzkus,Maureen,Joaś,Ewunia,Ewusek,Antylopka,Asia kc,Weroniczka,Anna,s i cała resztę gangu olsena :);-):-)

No Proszę, gratulacje! a Paweł jeszcze z kompletem biega :-)

Ja w pierwszej ciaży do początku 8mego miesiaca to nawet w tenisa grałam :-)
Ogólnie na brak ruchu nie narzekam, ale na rowarze to już całe wieki nie jeździłam - ostatnio jak Łukasz miał ok roku...

U nas tez dzis piekna pogoda, wiec bylismy na spacerze, zakupach, potem poszlam jeszcze z Amelka na plac zabaw :tak: Przyszlysmy do domu i niedlugo potem padla zmeczona na drzemke, ja naszykowalam obiadek ( dzis moj ulubiony losos z folii, do tego fasolka szparagowa, brokul, marchewka i cukinia, mniam mniam.. ), dzien praktycznie zlecial nie wiadomo kiedy :szok:

ewuniaf,

my Amelke tez na szeleczkach swojego czasu musielismy prowadzac, bo strasznie uciekala, ja nie widze w tym nic zlego, skoro ma to pomoc, np.uchronic malucha przed wtargnieciem na jezdnie czy innym wypadkiem..
A Hania juz duza dziewuszka :tak:

Joas,

niezmiennie usciski dla Martyni :tak: A wszelkie kryzysy precz !

sempe,

to jestes po prostu rozchwytywana niania :tak:

AsiaKC,

a moze pochwalisz nam sie nowa fryzurka ? :-)

Pawimi,

no jak to zakupy srednio udane, z tego co piszesz to udane bardzo, dzieciaki obkupione i atrakce byly :-D

cokies,

ja tak samo, za panienki taka grzeczna bylam, ze ho ho, a na stare lata szalenstw mi sie zachciewa :-D

mama05,

calusy dla Zuzi i chyba dzis przyjdzie zebowa wrozka, co ? ;-)

Weroniczka, Zuzia, Ania, Bedismall, Antylopka, Ewusek.. gdzie sie podziewacie ??

Fryzurką pochwalę się jak dostanę fotki - kierowniczka w salonie robiła i ma mi przysłąć. Mi na głowie już się rozsypało od popołudniowego spaceru i wygląda łądnie ale jednak inaczej :)

A mnie znowu nie ma bo M przyjechal :szok: wyslali wszystkich na urlopy bo pracy nie ma :-(...ehhh nie ciekawie ale na razie ciesze sie M i na neta nie zagladam.

Pozdrawiam!

reklama
a ja cos humor mam do kitu od popoludnia, nie bede wdawac sie w szczegoly ale mam nerwy jak cholera. Cos mi nie po planach wychodzi no ale tak to bywa, zeby przypadkiem mi za dobrze nie bylo. Za to mezus moj przypunktowal bo z kwiatkiem z pracy przyjechal chociaz u nas 8 marca jest kompletnie nieznany i niepopularny i nawet obiad przywiozl
icon_biggrin.gif
tak w ogole to w przeciwienstwie do mnie ma fantastyczny humor bo mu sie dzis powiodlo z nawiazka, juz dawno go takiego happy nie widzialam. Szkoda ze u mnie odwrotnie
gear_diagonal.gif
to nie moge podzielac jego entuzjazmu....No nic babeczki, spijcie sobie dobrze, odpoczywajcie u mnie jeszcze dzien w toku ;-) moze jakies pifko sobie zafunduje dla relaksu i rozluznienia zlych emocji.

Do góry