• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam popołudniowo:)

COKIES-jak tam wieści po wizycie ???:):)???:):)

PAWIMI- czyli u Was leeenistwooo :) supcio:)fajny masz poniedziałek :))))))
a dzieci sie wybawiły i potem padły po 19.oo a my wooolny wieczór:)

ANNA.S- witaj kobietko zalatana...no szkoda,ze teraz Fabiano częściej sie budzi..mam nadzieje,ze wiosenne powietrze bedzie Mu służyć i jak niedługo pogoda sie poprawi to bedzie w nocy ładnie spał:)

ściskam wszystkie:) mocno!!

JOAŚ,ZUZKUS,EWUSEK- co tam u Was??????????????

BEDI- jak Patryk????

ANTYLOPKA- jak przeprowadzka??:)

SEMPE- Ty znowu imprezowo ??:)))))

mam nadzieje,ze dziś nam Cokies relację zda z wizyty:)

my dziś pół dnia na rowerze,potem na hulajnodze ,potem znowu rower-super,ze sie tak pogoda poprawiła ,ze można już korzystać z prawie wiosny :))

reklama
witam
heh widze że niektórzy doczekac się nie mogą:)
a więc jestem po wizycie, było USG i tak jak przeczuwałam że to chłopak:) choć wstyd mi się przyznać marzyłam o dziewuszce i lekkie rozczarowanie było teraz mam wyrzuty yyhhh... nawet mój mężuś był pewien że dziewczynka to widzę też troszkę rozczarowany ale już się śmiejemy że popracujemy nad czwartym:-D
a tak poza tym wszystko ok, pytałam lekarza czy mogę na rowerze jeździć (moja miłość) odradził mi :-(

weroniczka-my też się rozglądamy za autem rodzinnym i ciężko nam się zdecydować, podoba nam się bardzo FORD GRAND C MAX ale cena na razie za duża więc szukamy czegoś tańszego może Ford Galaxy?

mi tez sie podobaja oba,a najbardziej s max,mamy nadzieje do lata zmienic nasza astre na cos takiego
anna s. ja tez z malym na kolanach pisze
wyciagnelismy piekarnik z kartonu zeby obejrzec bo od dnia dostawy w sobote lezy a raczej stoi w kącie,ja go tylko na necie widzialam,juz sie doczekac nie moge przeprowadzki i uzywania tych wszystkich sprzetow.
Patryk już lepiej.

Hejka!
Wpadam na chwilke oznajmic ze zyje, w czwartek M mi niespodzianke zrobil i przyjechal a dzis z chlopcami bylam u alergologa wiec sie nie pokazywalam. Dzis tez wiele nie popisze bo zmeczona jestem okrutnie i nawet nie wiem czy dam rade opery mydlane do konca ogladnac.

Pozdrawiam i jutro zagladne :-)

BEDI- mam nadzieje,ze doczytałaś ,ze ja od Ciebie smska nie dostałam bo napisane miałam po angielsku ,ze mam wiadomośc ,ale musze sie na jakiejś str.zalogować-próbowałam do Ciebie pisać i smsy nie dochodzą -nie wiem o co kaman:-(
fajnie,ze Patryk lepiej:tak:

COKIES- gratuluję synka-teraz myślcie nad imieniem:tak:masz już syna i wiesz jak cudnie jest mieć małego mężczyznę:tak:
najważniejsze,ze Niunia rośnie zdrowo..

nasze śpią a my wiadomości oglądamy.

dobrej nocki wszystkim życzę.

mama, a gdzie się podziały suwaczki?
Cokies - gratuluję synka :D To Juleczka będzie księżniczką między braćmi :-D
Bedismall - fajnie że malutki już lepiej :) ja tak mam w domu w pudle mikrofalę - już od 2 miesięcy :tak: tylko zupełnie nie mam jej gdzie rozpakować tutaj i przetestować więc stoi i czeka biedna...

bedismall,

bardzo sie ciesze, ze Patryczek lepiej sie czuje :tak:

cokies,

gratuluje synusia ;-)

Pawimi,

ale czadowa wycieczke mial Twoj synek, sama bym chetnie tam sie wybrala :-D

Ania,

no to faktycznie masz niezly klops z tym budzeniem sie Fabianka, ja sama ostatnio sie zastanawiam jak dlugo jeszcze Marcela bedzie jadla mleczko w nocy, ale ona w sumie w nocy budzi sie na jedzonko tylko 1 raz, wiec nie narzekam.. Fakt, ze wstaje bladym switem, 4.30, 5, ale cos za cos :-)

Zuzia,

to zycze odpoczynku :tak:

Sempe,

ja niedawno tez bylam na babskim wypadzie, zapomnialam Wam napisac.. Bylo nas 9, najpierw poszlysmy na kolacje, a potem zmiana lokalu i tance do polnocy :-D
Ja juz nie pamietam kiedy ostatnio tanczylam, kosci mi sie zastaly :-D
Zycze wspanialej zabawy ;-)

Weroniczka,

dzieki za odp. w sprawie paczkow, chociaz nie zapomnialas, bo juz mi wczesniej napisalas :tak: Co prawda ja nie zdazylam juz upiec na czwartek, ale co sie odwlecze, to nie uciecze hi hi i mam w planach jeszcze zrobic, nawet zakupilam specjalnie na necie zestaw cukierniczy i tam w komplecie jest nakladka do szprycy do nadziewania paczkow wlasnie ;-)

Uciekam kochane, bo Amelka marudzi, nie spala po poludniu i strasznie marudna jest, ech..

Dobrej nocki wszystkim zycze.

hej babeczki!!! widzę że pierwsza dzisiaj...

Cokies gratuluję chłopczyka!! Imię już wymyślone?:-):-) A powiedz czemu lekarz odradził jazdę na rowerze? coś jest nie tak czy lekarz bierze pod uwagę jedynie ryzyko upadkku? Z Kasią w ciąży to był mój jedyny środek transportu. Jeździłam do 7 miesiąca (czyli do momentu kiedy brzuch zaczął opierać się o kierownicę:-D:-D)

Bedismall to świetnie że Patryczek ma się lepiej!!! Niech zdrowieje szybciutko!!:tak:

Maureen a ty je się dziś czujesz kochana? Masz już umówiony jakiś termin badań? Musiasz teraz o siebie zadbać...

AnnaS wspólczuję tego budzenia się Fabianka - może niedługo będzie lepiej... Zycze ci duzo siły. U mnie dzieci jako noworodki i niemowlaczki ładnie spały. Potem było dużo gorzej kiedy zęby wychodziły czyli okolo roczku az do drugiego roku....

Sempe ty to imprezujesz;-)- aż zazdroszczę:-)

Zuzkus fajnie że Mąż ci taką niespodziankę zrobił!!! A dzieciaki u alergologa Były na jakiejś kontrolnej wizycie czy jakies odczulanie mają??

Pawimi no jasne że wyjście z koleżeństwem nie może się równać z wyjściem z mamusią!!!:-D:-D:-D A jak się udały zakupy z dzieciakami?

Weroniczka dasz rade _ my baby zawsze świetnie dajemy sobie rade!! Oby autko okazało się dobre, sprawne i ładne (dobrze utrzymane)

Mama Super że twoje dzieciaki tak szybko zasypiają że możecie sobie z mężem usiąść w spokoju i wiadomości pooglądać? A jak nastrój? Czujesz już wiosnę?? U mnie od rana pięknie słoneczko świeci aż chciałoby się gdzieś wyjść!!!

Muszę iść bo coś mały placze... Resztę dziewczyn serdecznie ściskam i pozdrawiam...

reklama
a ja witam o poranku
piękny dziś dzionek, słoneczko świeci jak na wiosne
no dotarła do nas myśl że mamy synka i już ok teraz imię a ja nie wiem mam taką pustke, ktoś mi zaproponował Olek
ale mój pierwszy synek ma Alek jak myślicie?
wczoraj wieczorem moja sąsiadka i jej 2 miesięczne dziecko trafili do szpitala z poważnym zapaleniem oskrzeli, bidny dostaje antybiotyk dożylnie i ona też bidulka bo bardzo przeżywa, myśle o nich wciąż:(:(:(:(
ewunia-może własnie brał pod uwage ryzyko upadku, ale ja mam typowo bezpieczny babski rower nawet bym sie nie forsowała tylko po parku spokojnie jeździła, a powiedz mi jak jeździłaś na rowerze to jak było u ciebie z równowagą?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry