• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

IZULKA- kuruj sie kochana-zdrówka życzę..:)

dostałam smska od Bedi ,ale kurka po angielsku,ze mam sie zalogować na jakiejś str.zebym mogła odczytać wiadomość..odpisałam Jej ,ze takie coś dastałam ,ale sms nie dochodzi do Niej...mam nadzieje,ze nie są w szpitalu............

pozdrawiam niedzielnie raz jeszcze-my zaraz mamy gości-znajomi z 3 chłopców-6 lat,4 lata i 3 lata-ojjjj bedzie sie działo:))))))

reklama
Hej Babeczki,

poczytalam, co u Was, ale nie popisze juz dzis..

Bedismall,

trzymam kciuki mooocnoo za zdrowko Patryczka, oby szybko doszedl do siebie, kocina mala..

Mama05,

co do tego smsa - moze to byc zdjecie do odebrania

Pawimi.

buziak ;)

izulka,

slodka Hanusia :) Duzo zabkow juz faktycznie ma, moja Marcelka ma 10 m-cy i 5 zabkow ( ten piaty nie do konca wylazl ) i dwa w drodze..

I sciskam reszte Babeczek..

P.S. Dziewczyny, napisalam do Bedismall - niestety sprawy przybraly taki obrot, ze musiala jechac z Patryczkiem do szpitala wczoraj, poniewaz maluszek mial bezdech i zsinial.. Zrobili mu przeswietlenie pluc, na szczescie nic nie wykazalo, pobrali tez wymazy z gardla i nosa - jutro wyniki. Wypuscili ich juz ze szpitala, nie dali zadnych lekow, kazali tez odstawic antybiotyk. Bedismall pozdrawia Was wszystkie.

BEDISMALL - TRZYMAMY KCIUKI ZA PATRYCZKA !!!

Ostatnia edycja:
nasza wyprawa po meble pochłonęła ponad 6 godzin, nie wspomnę już o sumie eydanych pieniędzy. Brakuje lamp, dekoracji olorystycznych i pierdołków typu kosz na smieci czy na bieliznę. No i szłki do pokoju Wikunii nie mamy, bo nie było wszystkich modułów, które chcieliśmy, a już nie mielismy siły na nową koncepcję.

BEDISMALL - ZDRÓWKA DLA SYNKA!!!!!!

PAWIMI
- o kurcze, 10 godzin?!!? lol
Mi udało się dziś spac 5 bez pobudki, Adas spał 6,5 bez jedzonka. jak się przebudził o 4 na jedzonko, to zanim go wzięłam do siebie zastanawiałam się, czy juz go karmiłam i odłożyłam do łóżeczka, czy dopiero teraz się obudził, hehe
izulka15 - super fotki. A sukienka...brak słów!!

witam sie w nowym tygodniu-u nas nawet ciepło wiec w dzień tymbardziej bedzie:))

BEDI- kochana tak mi smutno ,ze sie tyle nacierpiałaś z Patryczkiem...&&&&żeby sie szybko sytuacja uspokoiła..
sił dużo kochana Ci życzę..

MAUREEN- dziekuje za wieści od Bedi i dobrze,ze napisałaś bo byśmy nic nie wiedziały a Bedi potrzebuje wsparcia...

ANTYLOPKA- cudnie,ze tyle załatwiliście a reszta...przyjdzie z czasem :) wiesz-nie od razu Rzym zbudowano i takie tam :):):)))

ja po śniadaniu wezmę sie za porządki.
wczorajsze wizyta udana i 5 dzieci nie dała nam za bardzo popalić :)) można było pogadać ,wypić winko ,zjeść lody i inne słodkości-dzieci na gorze sie bawiły a potem i one dostały lody:)

miłego poniedziałku :)

hej dziewczyny. Nie było mnie przez weekend i miałam co nadrabiiać:-)

Antylopka życzę dużo cierpliwości przy przeprowadzce!!!

Bedismall mam nadzieję że z Patryczkiem już lepiej!!! Wyobrażam sobie jak musiałaś się wystraszyć jak ci sinieć zaczął... Dużo zdrówka dla malucha a Tobie kochana dużo sił

Maureen dzięki za info od Bedi. Napisz co u Ciebie

Izulka zdjęcia z urodzin Hani śliczne. Masz świetne dzieciaczki a sukieneczka robiona przez babcie cudna. Wiesz my też trzymamy takie rzeczy. Kasia też nosi ła sukieneczki po mojej mamie i po mnie:-D a co do ząbków to rzeczywiście Hania ma już ich bardzo dużo. Moje maluchy w jak były w jej wieku to miały po jednym żebie tylko!!!!! Chodziły już a zębów nie było!!!:szok:
KUruj się z mężem!! Jakoś wszystkich teraz męczą te choróbska... Mogłaby juz ta wiosna przyjść!!

Mama< Pawimi to mówicie ze pospałyście sobie z piątku na sobotę:-D:-D:-D No cóż powiem tylko tyle że ja prawie codziennie chodzę spać o 21 bo wieczorem po całym dniu jestem tak padniięta że przysypiam na każdym filmie który oglądam:-D

Cokies dzis wizyta u gina i Usg czekamy na wieści

sempe, Weroniczka , annaS gdzie sie podziewacie?

Zuzkus co u ciebie??

My w weekend urządzaliśmy sobie długie spacerki.W sobote byliśmy w lesie z dzieciakami a w niedzielę w zoo. Było naprawdę przyjemnie, porobiliśmy masę zdjęć.
aha no i miałam sie pochwalić ze Hania już codziennie śpi od 21 do 5 rano!!!

Ostatnia edycja:
mama Z tym wysypianiem to nie do końca tak jak mówisz... Hania spi pieknie to fakt> Michał za to zaczął sie budzić w nocy- dzisiaj np dwa razy. Kasia ma jakieś koszmary i budzi się z płaczem:-(... Już nawet myślę o tym czy by z nia do psychologa pójść. Ja w jej wieku też miałam takie problemy ze spaniem... Moj mąż za to spi jak zabity!!!:-D:-D

hej mamuśki:)
jesteśmy w trakcie pakowania i już mam dosyć... Pełno rzeczy już popakowanych, a ciagle tyle samo do popakowania... czarno widzę poniedzialek!
Piękna pogoda, trzeba się wyrwać na spacer, aby nie widzieć tych kartonów i walizek...
dobre;-) u nas podobnie...........

witam się poniedziłkowo,dzięki dziewuchy za wsparcie,u nas w miarę...nawet chyba do przodu.Ale boję się myśleć

reklama
bedi-trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Patryczka i współczuje ci tej chwili zgrozy dobrze że już troszke lepiej
izulka-piękne te twoje dzieciaczki a Hania taka cudna i tak sukieneczka hmmm.. gratuluje przechowania tej pięknej sukieneczki
ewuniaf- może Kasia coś oglądała bądź ktoś opowiada jej dziwne historie, spróbuj cos od niej wyciągnąć,trzymam kciuki za powrót do normalności
mama-miłych porządków życzę i wielkiego natchnienia:)

lece jeszcze kilka spraw załatwić i może się odważę pójść do sklepów pooglądać wózki:)
dzisiaj wizyta tak, już się nie moge doczekać, wieczorem dam znać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry