• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cokies teraz zobaczyłam, że też jesteś z Dolnego- ja mam 3km do Zgorzelca a Ty skąd?

jestem z Legnicy:)

Bedismall- też trzymam kciuki że obejdzie się bez szpitala

a tak to witam o poranku piękne słonko już kolejny dzień, weekend i kolejny tydzień do przodu czyli bliżej wiosny
miłego dzionka:)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
ja niestety nie dam rady doczytac co u was
Joas mam nadzieje ze u was juz ok?
Mamo suwaczek zniknal ale trzymam &&&&&&&& za staranka

Patryk w nocy nie plakal tylko miauczal a ja sie tak balam o niego ze szok,uspokoilam sie troche na tyle zeby przymknac jedno oko i teraz mam piasek pod oczami.....pogarszalo mu sie ale teraz spi od 5.30 no i zobacze jak sie obudzi...kolejna dawka antybiotyku o 10.00 wiec poobserwuje go w dzien,jak bedzie bardzo zle to szpital murowany,jejku!!:-(

witajcie :)

BEDI- kochana...jak mi przykro ,ze tak sie u Was chorobowo porobiło:((
jestem z Tobą i mocno wierzę ,ze Patrykowi pomorze lak i szpital nie bedzie konieczny-&&&&& za Was!!

tak suwaczek zniknął bo narazie odpoczynek..dziękuję za wsparcie:)

PAWIMI- dzieki,mam nadzieje,ze i mi uda sie podjąć odpowiednią decyzję w sprawie szkoły dla Zuzy.
pozdrawiam i ściskam ciepło.

Cokies- I Super,ze tyle załatwiłaś ..miło ,ze ludzie reagują na brzuszek i potrafią być życzliwi...powraca wiara w człowieka :)

WERONICZKA,ZUZKUS,JOAŚ,ANNA.S,MAUREEN,SEMPE,IZULKA,EWUNIA,EWUSEK,ASIA KC- i reszta -pozdrawiam i życzę miłego rodzinnego weekendu.

my już byliśmy na przeglądzie auta-sprawa załatwiona
teraz ogarniam domek:)

hej mamuśki:)
jesteśmy w trakcie pakowania i już mam dosyć... Pełno rzeczy już popakowanych, a ciagle tyle samo do popakowania... czarno widzę poniedzialek!
Piękna pogoda, trzeba się wyrwać na spacer, aby nie widzieć tych kartonów i walizek...

spalam dzisiaj ponad 10 godzin:szok: i pewnie dluzej bym spala gdyby nie to ze musze cos zalatwic zanim pozamykaja ;-) w poniedzialek urzedowo-bankowo znowu wolne wiec musialaym czekac az do wtorku co mi sie nie usmiecha. Pierwszy raz od XXXX lat poszlam do lozka o 21.20, moj maz tez :-D i pierwszy raz od niepamietnych czasow zasnelam tak szybko bo ja przeciez nocny marek jestem i w sumie to rzadko przed polnoca udaje mi sie zapasc w sen. Widac organizm juz przemeczony ta zima, zmiana klimatu ehhh...
Bedi dawaj nam znac w miare mozliwosc co sie dzieje z Patryczkiem, kurcze mam nadzieje ze to najgorsze was ominie jednak:-(
Zycze wszystkim milego i pozytecznego dnia!

Jestem poczytałam Was ale coś mnie łamie w kościach, więc znikam. Jeszcze tylko wrzucę Wam mojego roczniaka i resztą dzieciaków.
Hania jest w sukience uszytej 37lat temu dla mnie przez moja babcię. Jest przechowywana jako pamiatka po niej. Po mnie wystepowała w niej Zuzia a teraz Hania :)

Załączniki

• IMGP1727.jpg
    IMGP1727.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 58
  • IMGP1717.jpg
    IMGP1717.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 63
  • IMGP1704 - Kopia.jpg
    IMGP1704 - Kopia.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 67
  • IMGP1716.jpg
    IMGP1716.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 110
  • IMGP1725.jpg
    IMGP1725.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
witajcie kochane :)

PAWIMI- aahahaha-przybij piątkę-my z mężem też poszliśmy w piątek spać o 21.30-tak jak mówisz przemęczenie organizmu i już nie pamiętam kiedy mąż poszedł spać wcześniej niż po 1 a to 21.30-hahahahaha-ale było Mu to potrzebne..tek więc obie byłyśmy w sobote mega wyspane :)))))))))

COKIES- dzikuje i Tobie również przyjemnego łikendu :):):))))))))))))

ANTYLOPKA- mam nadzieje,ze niczego nie zapomnisz przy pakowaniu :)

IZULKA- Hania jak zawsze urocza,sukienka piękna-masz zdolną babcię:)

no to sie przywitałam i znikam na kawkę -buziaki i uściski niedzielne :))

reklama
Hej,
mnie coś jednak połamało ale jeszcze się:tak: bronię, tylko , że mam kaszel od 5 tyg:-(, taki silny, że czasem to płuca wyrywa. Byłam 4 tyg temu u lekarza ale nic złego się nie działo. Mój mąż tak samo kaszle był teraz w środę i ma leki astmatyczne na tydzień i kontrola. Chyba też wybiorę się bo już tak boli przepona, ze cholewka jasna mnie bierze. No i niestety nie poszłam dzisiaj na Mszę ani śpiewać z mężem - tak tego nie lubię. Ale u nas jest w kościele jest okrutnie zimno a mnie i tak już trzepie zimno.

Hania dzisiaj wstała o 5 bo wylazł kolejny ząb-11!!!:szok:. Już by mogła trochę przystopować ciągle tylko zmieniam suwaczek;-). rok a ona już 11 zębów. Ale u mnie starszaki też tak szybko miały cały garnitur kłów.

Mamo- moja babcia dawno już odeszła ponad 30lat temu ;-)ale masz rację była bardzo zdolna pięknie malowała, haftowała. Zresztą zauważcie "tamte "kobiet miały mnóstwo zdolności manualnych w porównaniu do dzisiejszych kobiet. Gdzieś to się pogubiło w ferworze techniki i rozwoju a szkoda...

Bedismall- co u Ciebie ? jak malutki się czuje? jak możesz daj znać bo się niepokoimy o Was

cokies- ooo to mamy rzut beretem względem siebie:tak:

Ewuniaf a co u Ciebie? jak Haneczka i reszta?

Joas- jak się wyrabiasz z czasem? dzieciaki już wychodzą na prostą z choróbsk?

Maureen- mam nadzieję, że lepiej?

Resztę naszej ferajny serdecznie pozdrawiam i wchodzę pod kołdrę

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry