Hej,
mnie coś jednak połamało ale jeszcze się

bronię, tylko , że mam kaszel od 5 tyg:-(, taki silny, że czasem to płuca wyrywa. Byłam 4 tyg temu u lekarza ale nic złego się nie działo. Mój mąż tak samo kaszle był teraz w środę i ma leki astmatyczne na tydzień i kontrola. Chyba też wybiorę się bo już tak boli przepona, ze cholewka jasna mnie bierze. No i niestety nie poszłam dzisiaj na Mszę ani śpiewać z mężem - tak tego nie lubię. Ale u nas jest w kościele jest okrutnie zimno a mnie i tak już trzepie zimno.
Hania dzisiaj wstała o 5 bo wylazł kolejny ząb-11!!!

. Już by mogła trochę przystopować ciągle tylko zmieniam suwaczek;-). rok a ona już 11 zębów. Ale u mnie starszaki też tak szybko miały cały garnitur kłów.
Mamo- moja babcia dawno już odeszła ponad 30lat temu ;-)ale masz rację była bardzo zdolna pięknie malowała, haftowała. Zresztą zauważcie "tamte "kobiet miały mnóstwo zdolności manualnych w porównaniu do dzisiejszych kobiet. Gdzieś to się pogubiło w ferworze techniki i rozwoju a szkoda...
Bedismall- co u Ciebie ? jak malutki się czuje? jak możesz daj znać bo się niepokoimy o Was
cokies- ooo to mamy rzut beretem względem siebie
Ewuniaf a co u Ciebie? jak Haneczka i reszta?
Joas- jak się wyrabiasz z czasem? dzieciaki już wychodzą na prostą z choróbsk?
Maureen- mam nadzieję, że lepiej?
Resztę naszej ferajny serdecznie pozdrawiam i wchodzę pod kołdrę