Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo TU pisalamCalusy dla wszystkich, udanego weekendu zycze, my lecimy troszke akumulatorki podladowac, na krotko ale i to dobre.

.
No, juz ok, wrocilas 

Chlopaki pochlaniaja jeszcze gorace wiec chyba sprawdzilam sie jako pani od paczkow.
miałam kiedyś i Ventolin i Fixotide, odstawiłam jakieś 3 lata temu, tuby poszły w kąt, a teraz nie wiem co sie dzieje, wygląda jak by były potrzebne znowu :-( chyba poprosze lekarza o te leki choć oni jakoś niechętni na sugestie....
wszyscy anty reformie- chyba z niewiedzy... wszędzie słyszę argument o zabieraniu dzieciństwa....

do Gorlitz . choć mamy pod nosem w Zgorzelcu ale tam to bym z małą Hanią nie poszłą. Zimno wszędzie, zimna woda okropnie. A tak kupiliśmy karnet za 100euro i mamy teraz spokojne wejścia. A cenowo to tylko 3 zł drożej na wszystkich biletach, więc żadna różnica. A woda 33 stopnie to dla takiego zmarzlaka jak ja bajka
.