• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

COKIES- dziękuję-decyzję podjelam Zuza idzie do szkoły,ale chce sie dowiedzieć paru rzeczy,ustalić kilka spraw...mam nadzieje,ze znajde odpowiedzi na moje pytania :)

a Ty kochana kiedy teraz masz wizytę??

ZUZKUS,SEMPE,PAWIMI- -nie ładnie tak cicho siedzieć :)

reklama
Witam moje panie ;-) widze ze nie doczytalyscie w moim ostatnim poscie sprzed tygodnia ze wyjezdzam na kilka dni podladowac akumulatorki.......tak lekko po lebkach was doczytalam, ale przyznam sie ze nie przetrawilam jeszcze wszystkich informacji bo za bardzo czasu nie mam. Musze ogarnac domek, posprawdzac co tam w pracy slychac, poodpowiadac na maile wszystkim tym co mysleli ze zaginelam...pozniej wpadne was doczytac i poopowiadac co slychac u mnie.
Witam nowe mamuski! Widze ze ile razy nie ma mnie na kilka dni to przybywaja nowe osoby ;-)

Calusy dla wszystkich, udanego weekendu zycze, my lecimy troszke akumulatorki podladowac, na krotko ale i to dobre.
ooo TU pisalam :biggrin2:

Ostatnia edycja:
Hej
i ja na chwilę

mamo**** ale takie całusy nie żałujące tylko z siłą, nadzieją* jeszcze jeden;-)
i opowiedz jak poszło na zebraniu ?

pawimi- opowiedz gdzie byłaś?

Co do przedszkolanek i innych nauczających, to ja belfer-zapewne popełniający wiele błędów- jestem za okresowym badaniem psychiki nauczycieli!!!!! bo to jakich ludzi spotykam w tym zawodzie, to glowa mała, żeby sobie to jakos wyobrazić i wyjasnic:szok::angry:.

u mnie zakwitły krokusy!!! piękne fioletowe, wiosna idzie

Wpadam na momencik ;-)

Pawimi,

sprawdzic glownie, czy jestes :-D No, juz ok, wrocilas :-D
No nie doczytalam qrcze..

Mama05,

jakie wiesci po zebraniu ?

izulka,

ja mysle, ze w kazdym jednym zawodzie mozna spotkac prawdziwe anomalie :baffled:

cokies,

to w poniedzialek wzruszenia gwarantowane, ech jakie to piekne sa chwile...:tak:

A tak poza tym, to chodzi za mna caly czas ta piosenka :

http://www.youtube.com/watch?v=pOKfHXVLnkY&feature=related

:))))))))))))

Ostatnia edycja:
bylismy sobie w gorkach moich ulubionych ;-) chyba z dwusetny raz ale je tak uwielbiam ze swojego czasu chcialam nawet sie wyprowadzic w gory no ale niestety ojciec mojego pierworodnego postaral sie zebym raczej nie mogla. Tzn. moglabym ale musialabym mu zostawic naszego syna a to nie wchodzilo w rachube...
Chcialabym dluzej pobyc sobie ale niestety obowiazki wzywaly, poza tym nie stac nas bylo jechac teraz na wiecej wiec musze sie zadowolic tym co bylo mi dane ;-)
Dzis robie paczki, o tyle jest to wazne zjawisko poniewaz nie robilam ich chyba z 15 lat hahaha, zawsze kupujemy a dzisiaj mnie natchnelo na smazenie i jedna z moich kuchni wyglada jak po drugiej wojnie swiatowej :-D Chlopaki pochlaniaja jeszcze gorace wiec chyba sprawdzilam sie jako pani od paczkow.

joaśżyczę udanej współpracy z panią :tak: miałam kiedyś i Ventolin i Fixotide, odstawiłam jakieś 3 lata temu, tuby poszły w kąt, a teraz nie wiem co sie dzieje, wygląda jak by były potrzebne znowu :-( chyba poprosze lekarza o te leki choć oni jakoś niechętni na sugestie....

ciesze sie pawimiże podładowałaś ciut akumulatorki :-)

momo ja również ....no i czekam z niecierpliwością na wieści z zebrania, swoją zapisałam wstępnie, my mamy 3 6-latki :baffled:wszyscy anty reformie- chyba z niewiedzy... wszędzie słyszę argument o zabieraniu dzieciństwa....:baffled:

pozdrawiam reszte dziewczyn

ja kupiłam wczoraj 24 pączki, zaraz wszamam reszte :happy2:

reklama
Pawimi- proszę o nazwę gór, żebym wiedziała dokładnie i zaspokoiła swoja ciekawość- wiesz takie zboczenie geografa;-)

Wszystkie witam

my odbieramy dzisiaj dzieci ze szkoły i jedziemy popływać na cieplutki basen :-D do Gorlitz . choć mamy pod nosem w Zgorzelcu ale tam to bym z małą Hanią nie poszłą. Zimno wszędzie, zimna woda okropnie. A tak kupiliśmy karnet za 100euro i mamy teraz spokojne wejścia. A cenowo to tylko 3 zł drożej na wszystkich biletach, więc żadna różnica. A woda 33 stopnie to dla takiego zmarzlaka jak ja bajka:tak:.

Dobrego dnia :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry