hej,
pawimi wlasnie to samo mialam napisac mamie
teraz umiejetnosc wladania paroma jezykami to moze i zbedna ale to jest najodpowiedniejszy wiek na taka nauke a dla dziecka nie bedzie to obciazeniem,bo przyswoi go calkiem szybko i bezbolesnie,takie jest moje zdanie
uciekam bo dzieci w wannie,a mlody placze,jak zwykle....maz w robocie na nocke,eh zycie,zycie...
pawimi wlasnie to samo mialam napisac mamie
teraz umiejetnosc wladania paroma jezykami to moze i zbedna ale to jest najodpowiedniejszy wiek na taka nauke a dla dziecka nie bedzie to obciazeniem,bo przyswoi go calkiem szybko i bezbolesnie,takie jest moje zdanie
uciekam bo dzieci w wannie,a mlody placze,jak zwykle....maz w robocie na nocke,eh zycie,zycie...
Maz dalej nie wie co z praca, Maciej mi zaczyna chrypiec juz mu zrobilam inhalacje ale wyglada nie ciekawie, chleb 3 zl paliwo 5 zl cukier 4,5.............................
. A, że małżon chodzi od wczoraj do niedzieli do pracy od 13-23, to sama jestem. No mam dwie pomocnice, szczególnie Hanka jest świetna w dezorganizowaniu pracy ;-). Jutro przyjeżdżają rodzice i mój Staś, to nie wiem czy się odezwę. Zapewne po niedzieli.