• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej,
pawimi wlasnie to samo mialam napisac mamie
teraz umiejetnosc wladania paroma jezykami to moze i zbedna ale to jest najodpowiedniejszy wiek na taka nauke a dla dziecka nie bedzie to obciazeniem,bo przyswoi go calkiem szybko i bezbolesnie,takie jest moje zdanie
uciekam bo dzieci w wannie,a mlody placze,jak zwykle....maz w robocie na nocke,eh zycie,zycie...

reklama
Zagladam i ja choc humor nie ciekawy :no: Maz dalej nie wie co z praca, Maciej mi zaczyna chrypiec juz mu zrobilam inhalacje ale wyglada nie ciekawie, chleb 3 zl paliwo 5 zl cukier 4,5.............................

I tyle optymistycznych wiesci ode mnie .............

Pozdrawiam

Hej kobitki,

nie zagladalam, bo u mnie tez ostatnio jakies smutki, do tego dzieciaki poprzeziebiane i z praca M. nieciekawie :/ Ale nie chce smecic..

Joas,

kochana, bardzo Ci wspolczuje, koszmarny ten wyjazd sie okazal. Jak sie czuje Marcinek ?? Zycze zdrowka Tobie i dzieciaczkom.

Zuzia,

tule mocno, rozumiem co i jak...

oj dziewczynki wszystkie widze bez humorku na ten zblizajacy sie weekend :-( niewesolo, tule kazda z osobna i zycze poprawy sytuacji:tak:
a tak zupelnie OT-owo mam pytanko do Zuskus- kochana chyba dobrze pamietam Twoje dzieciaczki maja fotke z takimi odstrzalowymi koszykami, to chyba wielkanocna fotka byla i one mialy w nich swieconki....powiedz mi skarbie ile takie koszyki u Was kosztuja i gdzie je mozna dostac? Moge sobie gdzies zamowic? Strasznie bym chciala zeby moje dzieciska wystapily z czyms takim orginalnym na hamerykanskiej ziemi tegorocznej Wielkanocy ;-) U nas sa strasznie slabe koszyki, jeden sklep ktory ma fajne i porzadne niestety liczy sobie krocie za swoje produkty, w ogole moim zdaniem ceny sa nieadekwatne do natury produktu bo jak mozna za zwyczajny koszyk rzadac ponad $40???? Toz to rozboj w bialy dzien...Wiec moje drogie smutne panie podrzuccie mi jakiegos linka do katalogu czy sklepiku ktory sie zajmuje takimi cudami ;-)

przez te szkolne dyskusje i ja zaczęłam sie zastanawiać czy aby nie robie błędu zostawiając Oliwie w przedszkolnej zerówce...piszecie, że dzieci dodają, czytają...ale one tego właśnie uczą sie w pierwszej klasie, nie muszą czytać przed szkołą
Ja chyba przejde sie w najbliższym czasie do poradni i zbadam te jej dojrzałość szkolną.Mnie by to osobiście bardzo ułatwiło życie, boje sie tylko, że skoro zapisy są od stycznia to najlepsi nauczyciele już zajęci :-(
mamomożesz coś więcej o tym nie siedzeniu w ławkach napisać? to dotyczy tylko twojej szkoły czy wszystkich? Wiktoria ma niemiecki a dodatkowo angielki już w tej chwili. Nie łudzę sie że sie nauczy ale pozna podstawy i kiedy w 4. klasie dojdzie angielski będzie już choć obsłuchana z tym językiem, ja jestem za dwoma.

Hej, dziewczyny mało mnie teraz na dniach bo cos tam pichcę na roczek Hani. dzisiaj piekę dwa ciasta a jutro tort rafaello mniam:-D. A, że małżon chodzi od wczoraj do niedzieli do pracy od 13-23, to sama jestem. No mam dwie pomocnice, szczególnie Hanka jest świetna w dezorganizowaniu pracy ;-). Jutro przyjeżdżają rodzice i mój Staś, to nie wiem czy się odezwę. Zapewne po niedzieli.

joas mam nadzieję, że lepiej z Wami, dużo zdrowia

Wszystkim lepszego nastroju na weekend

Dzien dobry,

na poprawe nastroju mam za oknem sloneczko :-)

Pawimi,

ja kupuje koszyczki i ozdobki swiateczne na e-bayu ;-) W sklepach kosztuja duzo wiecej.. A jakie to byly koszyczki ? Chyba nie kojarze.. Moze zerknij na polskie allegro, wielu sprzedajacych ma opcje wysylki za granice.

Poszperalam w zdjeciach Zuzi, znalazlam fotke Wielkanocna, juz wiem jakie koszyczki :)
Znalazlam poki co takie :

http://allegro.pl/koszyczek-wielkanocny-najlepsza-jakosc-najtaniej-i1462593139.html

http://allegro.pl/kosz-prezentowy-wiklinowy-koszyk-wielkanocny-maly-i1478691091.html

http://allegro.pl/kosz-wiklinowy-koszyczek-na-kwiaty-koszyk-wiklina-i1440317985.html

izulka,

owocnej pracy i super imprezki, duzo zdrowka dla Haneczki :tak:

Ostatnia edycja:
Hejka!
U mnie nastroj lepszy bo weekend i M przyjezdza, Maciej na szczescie jeszcze nie ma oskrzeli ufffff

Co do koszyczkow to u nas kosztuja 10-15 zl ten duzy co Ania trzyma to okolo25 zl i u nas po prostu w kazdym sklepie i na kazdym targu a nawet do domu przed swietami przychodza byle sprzedac

Pozdrawiam

Maureen - dziekuje za informacje w sprawie koszykow ;-) te z pierwszego linka mnie wlasnie interesowaly a zeby bylo smiesznie sama mam podobny kosz tylko taki wielki, kupila mi go mamusia z tysiac lat temu i przywiozlam go tu do Stanow i mam go caly czas. Uzywam go jak jade latem na farmers market albo zabieram kocyk i zabawki dzieci na pinkik czy cos w tym stylu. Wiem ze jest trwaly i lata moze sluzyc dlatego tamte male tez chcialam. Zerkne na eBay, jest jeszcze sporo czasu do Wielkanocy bo w tym roku dosc pozno jest wiec napewno zdarzy mi tutaj dojsc paczka. A co do ceny to w tym linku na allegro smiesznie tanie sa, az w szoku bylam! Moze powinnam kupic hurtowo i zaczac sprzedawac tutaj po $30 za sztuke haha, nieco taniej niz te we wspomnianym przeze mnie sklepie i orginalne bo takich tu nie ma haha :-D
Calusy dla wszystkich, udanego weekendu zycze, my lecimy troszke akumulatorki podladowac, na krotko ale i to dobre.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry