• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
AsiaKC dobrze ze u ciebie sa przedszkolanki z prawdziwego zdarzenia!!! ( u nas tylko ta jedna jest taka. druga pani jest aniolem dla wszystkich dzieciaków)
Weroniczka, Asia dzięki za miłe słowa o mojej Kruszynce!!:-)
Joas no to świetnie że Arturek ma się lepiej:-) bo Hani się katar właśnie na taki gęsty zielony zmienił i problem mam z odciągnieciem nawet po inhalacji z soli fizj. i oklepaniu... Biedna problem ze spaniem ma przez to. Dobrze ze nie gorączkuje i nie kaszle

Rzeczywiście, u nas jest chrychot jeszcze ale damy radę:-)
Weroniczka, Ewunia, na szczęście nie mam takich pań w przedszkolu. U Marcinka pojawiła się w zerówce, ale szybko zmieniliśmy zerówkę na szkolną i skończył się problem :-)

Nasze przedszkolanki są super, naprawdę. takie bez powołania odpadają :-). A moja Tysia dziś miała kryzys w przedszkolu rano :-( Ale w sumie się cieszę, bo kryzys jest potrzebny bardzo Jest rozwojowy.
Jutro rano przychodzi pani do sprzątania. Po rozmowie wydała mi się sensowana i rzeczowa.

ewunia- słodka twoja Haneczka, bardzo podoba mi się te imię, sama planuje nadać je jeśli będzie dziewuszka:)
mamo- widzę że napięcie nie opuszcza, nie zadręczaj się i ściskamy cię:)

a jak pączki? zjedzone?
ja już dwa wcięłam hihi a dzień się nie skończył:tak:

Joaś fajnie że będziesz miała kogoś do sprzątania, tez by mi się ktoś przydał hehe:-) gotowac i piec to ja uwielbiam ale sprzatać nie znoszę:zawstydzona/y: Robię to bo inaczej dom zarósłby brudem:-D:-D:-D - nie mam zbyt wiele czasu na sprzątanie. Ciągle jeszcze uczę się rozplanowac czas tak żeby wszyscy byli zadowoleni
A Tysia na pewno poradzi sobie w przedzszkolu!!! i masz racje - taki kryzys jest potrzebny dziecku...
Cokies- Haneczki są super!!! Jak będziesz miała córeczkę to będziemy miały 3 małe Hanie na forum!!!

Joaś-jestem pełna podziwu dla ciebie i cieplutko mi się robi na myśl że posiadasz 5 cudownych dzieciaczków,zawsze się rozczulam bo dla mnie to dopiero jest prawdziwa rodzinka:) powiedz mi czy planowaliście taką gromadkę i czy nadal planujecie:) czy pracujesz i jak sobie dajecie radę, a i jeszcze czy użytkujecie samochód i jaki wam się sprawdza?
w głowie aż się roi od pytań ale nie będę cię męczyć i zabierać czas:)
pozdrówki

Witam sie i ja ;-)

Mamusiu,

przytulam, najmocniej jak umiem..

ewuniaf,

slicznosci ta Twoja Hanusia :tak:
jak juz kiedys wspominalam, nasza najmlodsza panienka tez miala byc hania, ale tego samego dnia, tylko wczesniej urodzila coreczke moja kolezanka i dala jej na imie nie inaczej tylko Hania :tak: Wiec u nas jest marcelinka ( ale hania ma na drugie :-p )

Weroniczka, ewuniaf

to dopiero ''super'' wychowawczynie :wściekła/y: Noz sie w kieszeni otwiera kiedy sie czyta cos takiego..

Joas,

usciskaj Tynie mocno :tak: I trzymam kciuki za pania do sprzatania, oby byla w porzadku i zostala z Wami na dluzej..

Buziaki dla wszystkich ;-)

Witam ,

Nie zaglądm bo brak czasu, walczę o czas dla siebie. DO tego mój M już 2 tydzień w domu na zwolnieniu siedzi. Staram się to wykorzystywać nadrabiać zaległości w domu. Odbieram dzieci ze szkoły.
Sama jestem na diecie żeby schudnąć. Nie mam czasu na nudę:) Wybieram przedszkole dla DOmisia i na prawde dużo czasu spędzam z dziećmi i z M.
Idzie wiosna i szykujemy się do remonu piętra domu. Marzymy planujemy .
Dużo pisałyście a ja nie mam tyle czasu na czytanie.
WIęc pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)

AZILE- cześc kochana..wlatuj kiedy masz czas-przyjemnego remontu :)

JOAŚ- to super ,ze masz takie odczucia co do pani do sprzątania:))oby Ci sie sprawdziła:)

COKIES- no dolina jest zawsze jak @ przyłazi..

dziekuje Wam kochane za wsparcie..

MAUREEN- czuje sie utulona-dziekuję:)

WERONICZKA,EWUNIA- noż kurka siwa co za teksty maja niektóre przedszkolanki-wrrrrr
przeciez takie słowadziecko pamięta baaaaaaaaardzo długo!!
ach....

ja już sie szykuję psychicznie na zebranie przedszkolne..
może uda mi sie wlecieć wieczorkiem a jak nie to jutro rano napiszę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry