• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

No i na obiad uskutecznilam pieczarkowa i pierś z kurczaka z cukinia i papryką podawane z ryzem... Nie ma jak lenistwo, co? Moje dzieciaki dzisiaj zglupialy totalnie... Chyba idąca wiosna im namieszała... Uciekam, miłego popołudnia....

reklama
no i dziś byłam z małym na kontroli, w płucach czysto :-) teraz nebulizuje Oliwię, bo taki męczący suchy kaszel ją od kilku dni męczy i nie daje zasnąć, u nas ponoć szpital zawalony takimi jak mój przypadkami.... trzymaj sie joaś, mucosolvan jest dobry, ja uwielbiam jeszcze Pulmicort- jest przeciwzapalny i genialny, mnie klaps zdarzył sie nie raz, może za mnie wyrodna matka, ale zasłużony (a zawsze taki jest- dawany w ostateczności) nie powoduje u mnie wyrzutów sumienia i zawsze działa :happy

ZUZKUS- i co tam u Ciebie ??

ANNA.S- fajnie,ze już Fabianek zdrowy :)) niech jeszcze córce przejdzie kaszel..taki suchy jest najgorszy-Domi raz miał taki atak suchego kaszlu ,ze wciągu 10 min zwymiotował 2 razy w nocy..ale to bylo wczesną jesienią-dałam inhalacje i pomogły.

JOAŚ- no i dałaś rade z obiadem :))

BEDI- odezwij sie kochana:))
PAWIMI- a Ty czemu nic nie piszesz?????tesknimy...

Ano, dałam radę. Jak to ja: nic mnie nie złamie ;-)
AnnaS, na suchy kaszel i napady nocne tego kaszlu Marcin dostawał ventolin doraźnie. Skuteczny bardzo.
Jutro mam spotkanie z panią do sprzątania domu. Rzekomo bardzo dobra. Trzymajcie kciukasy żeby się udało. Bo pani Oli znów nie ma, a ja nie mam zamiaru już być "bohaterką". Już mnie to nie bawi, mam ochote na szydełkowanie, szycie, haftowanie i takie tam...
Idę do pralni, bo tam... masakryczna masakra.

mama-a jak samopoczucie twoje dzisiaj? nic o sobie nie piszesz

Joaś- rozbawił mnie twój post:), a właśnie tak przy okazji przypomniałaś mi o nieskończonej mojej robótce (zaczęłam haftować aniołka i ups nie skończyłam:)

ja już pączki zrobiłam ale chyba jutro jeszcze jedna partie zrobie hmm..

idę się połozyć bo mi krzyże doskwierają:-(

witajcie mamuchny:)
udało nam sie załatwic paszport, co nie jest proste w tutejszym konsulacie. 16 marca do odbioru:)
Adasko oczywiście nie miał ochoty spać i na rekach rozglądał sie po tłumie biegającym z dokumentami w rekach.... Chyba jemu jedynemu sie to podobało.

Wiktoria rysuje nasz rodzinny portret a Adaśko się bawi karuzelką, wiec wykorzystuje chwile, aby do was zajrzeć. za półgodziny mecz, a ja w czarnej d.... z usypianiem dzieci.
Wiki zawsze zasypiała sama, ale teraz śpi w przedszkolu przez co mamy wieczorne problemy i jedno z nas musi z nią zostać, jeśli nie chcemy miec jej na głowie do 23.
ANTYLOPKA- jak tam kolejne dni w pracy ??:)

w porządku:)
dzisiaj juz nie bylo taryfy ulgowej i musiałam sie wziac ostro do pracy.

joaś - zdrówka dla Arturka i reszty rodzinki!!

ANTYLOPKA- to super,ze Ty z pracy zadowolona i Mały daje rade :))

COKIES- kochana-dziękuje ,ze pytasz...ja czuje sie dobrze-z psychiką różnie(wczoraj troche popłakałam-tak ogólnie nad swoją niemocą,ale potem wytarłam gile i..pierś do przodu)..jutro przyjdzie @ bo mam 27dniowe cykle a dzis 27 d.c wiec jutro rano przylezie..

JOAŚ- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nową panią ,zeby to była TA !!

MAUREEN- kochana,buziaki dla Ciebie:)

papa kochane -do jutra ja już dziś zmykam-dzieci śpią ,Tom poszedł na siatkę..a ja pod prysznic i do lóżka -poczytać:)

witam wieczornie...
Przeczytalam co popisałyscie od wczoraj ale nie napiszę za dużo bo jestem w trakcie robienia pączusiow
Joas nie przejmuj sie tym klapsem-kazdemu czasem nerwy puszczają... mi ostatnio bardzo często:zawstydzona/y:

Mama trzymam &&&&&& żeby @ nie przylazła!!!!!

Antylopka fajnie że w pracy ok, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze że wrócilaś juz do pracy, ja najchętniej też bym już poszła. Bardzo brakuje mi kontaktu z ludzmi...

Anna świetnie ze Fabianek wyzdrowial. jeszcze teraz niech córcia szybko zdrowieje!!!

Resze mamusiek sciskam serdecznie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry