reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
AsiaKC GRATULUJĘ CI MOJA KOCHANA!!!!!!!!!!!! Super wiadomość!
Zuzkus - 100 lat - wszystkiego co najlepsze dla Twojej 10-latki.
Pawimi - ale masz słodziaka-przystojniaka!
Maureen

w 100% optymistyczne :-)
Wszystkie witam i życzę smacznej kawki :-)
Zuzkus - 100 lat - wszystkiego co najlepsze dla Twojej 10-latki.
Pawimi - ale masz słodziaka-przystojniaka!
Maureen

Wszystkie witam i życzę smacznej kawki :-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PAWIMI- dzieki za uściski
) a synek duży -rośnie jak ..no wiesz
))
poprosze o troche słonka bo u mnie pada ,ciagle pada.....
ZUZKUS- ja za Ciebie też zaciskam &&&&&&&&&
ASIA- napisz kochana jak sie czujesz ??zaskoczyla Was ta ciąża czy plany byly na jeszcze jedną córkę do pary
)??
MAUREN- plażaaa-sie rozmarzyłam....plaża i ....nasze oponki
))
właśnie zjadłam pacxzka-500 kaloriów...;/a potem na plaży w pareo bede śmigać

buziaki kochane-niech teń dzień bedzie dobry!!!!!!!!!!!!
poprosze o troche słonka bo u mnie pada ,ciagle pada.....
ZUZKUS- ja za Ciebie też zaciskam &&&&&&&&&
ASIA- napisz kochana jak sie czujesz ??zaskoczyla Was ta ciąża czy plany byly na jeszcze jedną córkę do pary
MAUREN- plażaaa-sie rozmarzyłam....plaża i ....nasze oponki
właśnie zjadłam pacxzka-500 kaloriów...;/a potem na plaży w pareo bede śmigać

buziaki kochane-niech teń dzień bedzie dobry!!!!!!!!!!!!
cokies
Asia-wielkie gratki alle nowina woow
mama- dzieki za troske ;-), widzialam że wpadłaś na wątek sierpniówek i sobie uświadomiłam że miałybymsy podobny termin i sie minełysmy, przepraszam ale smutek mi wlazl do serducha i przepraszam ze o tym pisze tule mocno
pozdrawiam pozostałe mamusie i mam dobrą wiadomość w poniedziałek pierwszy dzien wiosny i ma byc słonecznie:-)
a u mnie juz lepiej odzyskuje siły i chęci, z synkiem codziennie rozmowy co złe a co dobre hmmm..
mama- dzieki za troske ;-), widzialam że wpadłaś na wątek sierpniówek i sobie uświadomiłam że miałybymsy podobny termin i sie minełysmy, przepraszam ale smutek mi wlazl do serducha i przepraszam ze o tym pisze tule mocno
pozdrawiam pozostałe mamusie i mam dobrą wiadomość w poniedziałek pierwszy dzien wiosny i ma byc słonecznie:-)
a u mnie juz lepiej odzyskuje siły i chęci, z synkiem codziennie rozmowy co złe a co dobre hmmm..
mama05
IZA witaj porannie 
COKIES- no wleciałam wczoraj bo tak mi wspomnienia wróciły-ja miałam termin na 5 sierpnia i popisałam kilka dni z babeczkami i tak mi sie zachciało na sierpniówki wlecieć...
mam nadzieje,ze z pogodą bedzie jak piszesz-oby była lepsza
)!!!
ciesze sie,ze rozmowy pomagaja z synkiem
COKIES- no wleciałam wczoraj bo tak mi wspomnienia wróciły-ja miałam termin na 5 sierpnia i popisałam kilka dni z babeczkami i tak mi sie zachciało na sierpniówki wlecieć...
mam nadzieje,ze z pogodą bedzie jak piszesz-oby była lepsza
ciesze sie,ze rozmowy pomagaja z synkiem
ewuniaf
Hej!!
Mama, ja bym chętnie z tobą pączki powcinała - ale niestety dziś dieta... śmiać mi się chce bo właśnie stwierdziłam że rotawirusy rozprzestrzeniają się drogą internetową

ja się męczę od wczoraj. Tragicznie nie jest ale obawiam się że dzieciaki połapią ode mnie...
Cokies świetnie że czujesz sie już lepiej!!
Iza witaj!!:-)
AsiaKC rewelacyjna wiadomość!!!! serdecznie ci gratuluję!!
Maureen cieszę się że nastrój dużo lepszy!!!
Zuzkus najlepsze życzenia dla twojej Ani!!!
Pawimi twoj synuś jest słodki:-) a tych 19 stopni to ci zazdroszczę bardzo. U nas parę dni temu było 17 i naprawde czuć było wiosnę a dziś nadal leje.....
Bedismall co u ciebie i Patryczka???
Ewusek ty już pewnie po kawie... W pracy jesteś??:-)
Weroniczka, AnnaS, Izulka, Sempe, Antylopka A wy gdzie się podziewacie??
Mama, ja bym chętnie z tobą pączki powcinała - ale niestety dziś dieta... śmiać mi się chce bo właśnie stwierdziłam że rotawirusy rozprzestrzeniają się drogą internetową

Cokies świetnie że czujesz sie już lepiej!!
Iza witaj!!:-)
AsiaKC rewelacyjna wiadomość!!!! serdecznie ci gratuluję!!
Maureen cieszę się że nastrój dużo lepszy!!!
Zuzkus najlepsze życzenia dla twojej Ani!!!
Pawimi twoj synuś jest słodki:-) a tych 19 stopni to ci zazdroszczę bardzo. U nas parę dni temu było 17 i naprawde czuć było wiosnę a dziś nadal leje.....
Bedismall co u ciebie i Patryczka???
Ewusek ty już pewnie po kawie... W pracy jesteś??:-)
Weroniczka, AnnaS, Izulka, Sempe, Antylopka A wy gdzie się podziewacie??
mama05
ewuniaf
No mama ja tak wczoraj się pomalowałam, pięknie uczesałam przed pojściem z Kasią na basen. Na basen nie dotarłam- musiał jechać z nią Maciek... Dziękuję za życzenia zdrówka!!!
A ztego co pisałaś to ty szczuplutka jesteś. 62kg tak??? to moje marzenie
Miłego dnia
A ztego co pisałaś to ty szczuplutka jesteś. 62kg tak??? to moje marzenie

Miłego dnia
reklama
ewusek1203
Ewunia - no w pracy, w pracy...
Mam nadzieję że ci choróbka odpuści szybko.
A co do wagi to ja nie wiem o czym ty piszesz bo jak widzę twoją buzię na avatarku to myślę że ty jesteś taka malutka drobinka :-)
U mnie Olkowi furczy cos w nosie ale na razie nie leci a Adasiowi leci i w ogóle kaszlał w nocy.
Aha! Zapomniałam wam napisać że nasza pani doktor ma nowy sposób na katar i powiem wam że rzeczywiście skuteczny a mianowicie wpuszczam im do nosa po 0,25ml lakcidu do każdej dziurki. Tylko że trzeba uchwycić moment że katar dopiero się zaczyna
Mam nadzieję że ci choróbka odpuści szybko.
A co do wagi to ja nie wiem o czym ty piszesz bo jak widzę twoją buzię na avatarku to myślę że ty jesteś taka malutka drobinka :-)
U mnie Olkowi furczy cos w nosie ale na razie nie leci a Adasiowi leci i w ogóle kaszlał w nocy.
Aha! Zapomniałam wam napisać że nasza pani doktor ma nowy sposób na katar i powiem wam że rzeczywiście skuteczny a mianowicie wpuszczam im do nosa po 0,25ml lakcidu do każdej dziurki. Tylko że trzeba uchwycić moment że katar dopiero się zaczyna