reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewuniaf - jak Ty to wytrzymałaś - to jej niespanie??? Artur po ustawieniu sprawdzoną metodą sypia dwa razy dziennie. O 19 jest już nieprzytomny ze zmęczenia ale wstaje o 4.55. Da się to przeżyć, serio. Starsze wkurzają, bo za nic mają moje zaganianie do łóżka.

reklama
jestem wieczornie ;)))

spotkałam koleżankę-dała mi namiary i zadzwoniłam...
proszę jutro o 10.00 o &&&&&&&&&&&&&&-idę na rozmowę w sprawie pracy do salonu kosmetycznego :)))))))))))
c013.gif
c013.gif

Weroniczka- płodziciel mi sie tu przymilał,ale na koniec stwierdził ,ze skoro budzę się koło 4 (ostatnie 2 nocy tak mam,budzę się i rzucam z boku na bok-nie wiem o co kaman) to jutro On też sie tak obudzi i sprawi by poranek był milusi
c031.gif
f055.gif

a potem niech
p010.gif
lecą do jajka :)))

Asia,Ewunia- dzięki za &&&& :))

no mój czasami ma takie teksty
p030.gif

Weroniczka- oj kochana no to miałas cięzki dzień-niech noc przyniesie ukojenie dla uszu..

Mamo - no to trzymam kciuki!!!!!!!!!!! Nie wiem za co bardziej.... Za ~~~~~~~~~~~~~~~czy za pracę?????????? Ściskam Cię mamusiu. Znów się rozczulam :ninja2:

Joaś dziękuje siostro moja :))
muszę się czymś zająć a praca w gabinecie to dla mnie marzenie :)))
a poza tym już 1,5 roku działamy nad bejbi i nic ,więc może jak się zajmę praca to samo przyjdzie :)))
już leceee..

leć, leć - żebyś na 4tą nie zaspała :-p
Trzymam kciuki za pobudkę i za pracę! Byłoby super!

Ewuniaf - dokładnie z tego samego założenia wyszliśmy :tak: i identycznie mówiłam i pisałam... jeszcze w styczniu :-D A pilnowaliśy się dość mocno miedzy 7 a 21 dc wiec... :-) Powodzenia!

Oj coś czuję ze tutaj się nam suwaczki nowiutkie pojawią niebawem i to nie tylko u mamy i ZuzInki! :-D

Kolorowych snów (i owocnej nocy coponiektórym) życzę :-D

Witam!
Dzis 200% normy zrobilam i to bez samochodu :szok: Zapowiedzialam juz mezowi ze na lipiec musi!!! mi samochod zostawic bo nie bede sie bujac z dziecmi autobusami
Bylam dzis u logopedy z Krzysiem, zmienilam i jestem bardzo zadowolona. Ta do ktorej chodzilismy poprzednio 10 minut, wpisala zadania do zeszytu i do widzenia a ta cala godzine z Krzysiem cwiczyla i widze ze ma podejscie bo wogole jest to poradnia psychologiczno-pedagogiczna
Bylam tez z Ania u endykrynologa bo ostatnio na bilansie doktorka wykryla wole a w mojej i meza rodzinie obciazenie. Dostalismy skierowanie na komplet badan wszystko na NFZ i to juz na poniedzialek :szok:
Zalatwilam tez wizyte dla Ani u chirurga szczekowego bo dentysta stwierdzil ze trzeba podciac wedzidelko i tez na NFZ i tez na poniedzialek...

Mamo tekst meza super! Za prace &&& za dzidziusia &&& Widze ze stronka z emotami sie spodobala :-)
Joas piers w gore i do przodu!!! To zmeczenie i sprzydal by sie urlop od wszystkiego!!!
Liza witamy i pamietamy!

Pozdrawiam

mama trzymam z całych sił &&&&&&&&&& za rozmowe o prace!!!! Na pewno sie uda:tak:
A co do L4 to niestety kobiety z dziecmi mają strasznie pod górke.... u nas jest tak ze jak któreś z dzieci chore to zawsze M bierze zwolnienie :)

Weroniczka nie zazdroszcze.... Przykro mi ze problemy takie z synkiem. Mocno tule!!!!

Zuza fajnie że macie nowa panai logopede- moze bedzie miała duzo bardziej fachowe podejscie!!! współczuje ciezkiego dnia!!!!

Hej
mama no to i ja trzymam kciuki za prace&&&& i za fasoleczke &&&& ;-)
Weroniczka kurde wspolczuje, u mnie Miki ma rok i spi dwa razy dziennie i soie nie wyobrazam by nie spal...:no:
Zuza witam:-) fajnie ze udalo sie tak szybko pozalatwiac wizyty u lekarzy, jesli chodzi o NFZ to chyba masz jakies wtyki ze tak szybko :-D:tak: ;-)

U nas nocka średnia, starszaki łądnie spały, nie mam z nimi problemu ze spaniem bo dobranocka sie konczy i ida do swojego pokoju i albo chwile sie bawia nie pozwalam na dluzej jak do 20, a jak nie to odrazu idą na łóżka spac,:tak: a Miki budzil sie ze 2 razy i wstalismy przez tą armatke na czeresnie u sasiada po 5! jestem wkurzona!!! dzwonilam juz do tego sąsiasa by wlaczal pozniej ale nie odbierają! co mnie wkurzylo jeszcze bardziej :no: Rozumiem wieś wsią, ale tutaj są tez ludzie i cisza nacna jest do 6 :no:
Podziwiam was dziewczyny z dzieciaczkami wiecej jak 2:-) ale juz Joaś to dla mnie guru:-D naprawde:tak: Ja moze tez bym chciala wiecej dzieci ale sytuacja finansowa na to nie pozwala:-( i napewno przez 10 lat nie planujemy dziecka... Chyba jak to pisalyscie "samo wskoczy do pociągu" :tak: ale robimy narazie wsio by nie wskakiwalo bo jak co to ja juz mialam powiedziane ze latwo zachodze w ciaze, i tak bylo z Mikim:tak: teraz nam nie wolno... zreszta ja jestem zmeczona psychicznie z taką trójeczką, troszke bym odpoczela, bo caaale dnie siedze z nimi sama... obiady, gotowanie, sprzatanie, zabawy, spacery... ehh

reklama
hejka
u mnie 5.56 a ja juz kawke popijam...:no: no coz, bez rolety w sypialni skierowanej na wschod........hahahahasmieje sie ironicznie bo nie jest mi do smiechu

no wiec tak Patrys teraz o niebo lepiej, wysypka mu schodzi, przestaje sie tak strasznie drapac gdzie mial okropna skore czerwona swedzaca i okropne odparzenia pod broda na szyjce,pod kolanami w zgieciach generalnie i faldkach, takie mial te odparzenia ze czasem skorapekala do krwi...

zmienialam mu mleko na comfort - czyli takie co ma obnizona laktoze i zalatwia sie czesto,kilka razy na dzien a nie jak bylo raz na 2-3 dni, wczoraj strasznie sie napalil na mojego ziemniaka z obiadu to mu dalam no i ma biegunke.....zielone wodniste kupy ze sluzem.......kurcze no! a wczoraj juz mi ladna zolciutka zrobil idealnie bylo....no wiec dostal jeszcze troche owockow i resztke soku jablkowo porzeczkowego wiec odstawiam mu wszystko na jakis czas oprocz mleka zeby zobaczyc jak bedzie na samym mleku i potem powoli cos tam mu dodam

Vanessa sie zaklimatyzowala w szkole dzielnie ale sika juz nie tylko w lozko, rowniez w majtki bo nie zdazyla:crazy: za to zaczela na obiady chodzic i mowi ze zjada
Dominika woze na sasiednia dzielnice autobusem, jeszcze kawalek od autobusu trzeba isc i w domu jestem na 40 minut by znowu wyjsc i po niego jechac, paranoja! wczoraj stwierdzilam ze lepiej sie odstresuje na zakupach

siedzialam do poznych godzin nocnych nad prasowaniem, wypelnianiem papierow bo okazuje sie ze mieszkam juz 3 miesiace a nie dostaje rachunkow za gaz i musza go gdzies tam zarejstrowac potem zmieniam dostawce bo za drogo

odchwascilam ciut ogrod,dwie pelne torby byly
dzis plan jest taki ze skonczymy z mezem wypelniac wniosek o dodatek mieszkaniowy i go zlozymy, ja podzwonie na infolinie naszego towarzystwa mieszkaniowego bo musze zglosic wyciek oleju z bojlera na panele sloneczne,za duzo place za energie a mam onawialne zrodlo na dachu i nie dziala jak trzeba:angry: rowniez szafka w kuchni zdechla, drzwiczki odpadly od tak, od poczatku zle sie zamykaly, cos z zawiasami ale ja placic nie musze za naprawy to ich obowiazek

takze mam co robic, chcialam poczytac co u was ale widze ze nie dam rady, mlody wzywa mnie na gore, znudzilo mu sie łóżeczko

pozniej wlece do was

witam nowa kolezanke, rozgosc sie

mamo, zuz - inka i reszta &&&&&&&&&&&& za staranka

Do góry