Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i identycznie mówiłam i pisałam... jeszcze w styczniu
A pilnowaliśy się dość mocno miedzy 7 a 21 dc wiec... :-) Powodzenia!

Zapowiedzialam juz mezowi ze na lipiec musi!!! mi samochod zostawic bo nie bede sie bujac z dziecmi autobusami

;-)
a Miki budzil sie ze 2 razy i wstalismy przez tą armatke na czeresnie u sasiada po 5! jestem wkurzona!!! dzwonilam juz do tego sąsiasa by wlaczal pozniej ale nie odbierają! co mnie wkurzylo jeszcze bardziej
Rozumiem wieś wsią, ale tutaj są tez ludzie i cisza nacna jest do 6 
naprawde
Ja moze tez bym chciala wiecej dzieci ale sytuacja finansowa na to nie pozwala:-( i napewno przez 10 lat nie planujemy dziecka... Chyba jak to pisalyscie "samo wskoczy do pociągu"
ale robimy narazie wsio by nie wskakiwalo bo jak co to ja juz mialam powiedziane ze latwo zachodze w ciaze, i tak bylo z Mikim
teraz nam nie wolno... zreszta ja jestem zmeczona psychicznie z taką trójeczką, troszke bym odpoczela, bo caaale dnie siedze z nimi sama... obiady, gotowanie, sprzatanie, zabawy, spacery... ehh
no coz, bez rolety w sypialni skierowanej na wschod........hahahahasmieje sie ironicznie bo nie jest mi do smiechu
za to zaczela na obiady chodzic i mowi ze zjada
rowniez szafka w kuchni zdechla, drzwiczki odpadly od tak, od poczatku zle sie zamykaly, cos z zawiasami ale ja placic nie musze za naprawy to ich obowiazek