reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Magda pewnie że zawsze to lepiej ze specjalistą pogadać. Zna cie to na pewno dobrze doradzi no i odpowiednią dawke hormonów zaproponuje!!!

Mama zaczynam sie martwić!!!! Gdzie ty kochana??

reklama
No fakt ale chce też od siebie coś zaproponowac a w tym temacie nie bardzo sie orientuje:zawstydzona/y:
Nie bardzo chce jakis końskich dawek hormonów bo boje się rakacji na nie;-)

witajcie ,jestem :)

byłam u kumpeli-pogadałysmy sobie
k010.gif

jak tylko zawiozłam dzieci do przedszkola to pojechałam do Niej i po śniadanku i kawce skoczyłyśmy do centrum ogrodniczego...przywlokłam do domu 5 szt gozdzików,tawułkę, i jeszcze 2 inne krzewy-zaraz bede sadzić:tak:

teraz wciągnęłam kurczaka pieczonego..
zaraz kawa i do ogrodu,muszę wkopac zanim po Zuzę pojadę..

Joaś a ta najtańsza wersja ile koszuje??;-)Ty bedziesz używała anty a ja zey zajść-może też kupię:-p

pozdrawiam Was wszystkie-naskronałyście tyle że:szok:

u nas pogoda duszna ..słonko za chmurami
s035.gif
powietrze stoi-duchota ,ze szok:confused2:

Mamo, z tego co pamiętam ponad tysiąc... Ale na więcej dzieci nie poszę się a hormony nie są dla mnie ze względów zdrowotnych, spirali nie wezmę z przekonania

no... ale mniej niż inne metody skoro ma długa gwarancję - to o mnie, a z drugiej strony skoro skuteczny to całe nic ;-)

Pralka pierze, ja obiad gotuję, Arti jeszcze chwilowo śpi, ale zaraz muszę ruszać po dzieciaki i młyn popołudniowy się szykuje. M wróci znów późno - wczoraj się nie widzieliśmy bo zasnęłam zanim wrócił....

Weroniczka - zazdroszczę wyjazdu! Fajnie Wam :-)

Ewuniaf "siedzę w stroju kąpielowym i patrzę co dzieci robią..." brzmi sielankowo :-D Ale za Waszą metodę anty bym złamanego grosza obecnie nie dała, bo nasza byłą dotąd taka sama ;-)

Mamo! No dobrze że się znalazłaś! Zazdroszczę zakupów! Ja w ogrodniczym bym pół asortymentu wykupiła :-p Na razie potrzebuję 1 tuję i parę rozchodników. Już upatrzyłam gdzie :-)

Joaś no metoda wydaje się być skuteczna... muszę poczytac dokłądnie sobie na przyszłosć.

Hej Babolki moje,

wiecie co, czytam co naskrobalyscie i stanowczo dochodze ciagle do tego samego wniosku - Wy jestescie najlepsze !!!! :-D:-D:-D
Czy zbalamucone czy nie :cool2::-D:-D

Ja do mojej deprechy dopisalam dzis kolejny punkt - bylam dzis na rozmowie w sprawie super pracy, tymczasowej na pol roku, ale dokladnie takiej, o jaka mi chodzilo i odpadlam tylko ze wzgledu na... miejsce zamieszkania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A to, ze dzialam w tej dzielnicy jako wolontariusz to juz sie nie liczy :no:

reklama
Joaś -no dokładnie w sumie to niewiele kasy patrząc długoterminowo ..

Asia witaj kochana :)) kiedy u Ciebie wizyta bo nogami przebieram kto tam u Ciebie się kryje :)))

a ja już
a010.gif
..
a025.gif
..
n027.gif

i

n065.gif

teraz czas na
c055.gif

i po Zuzę śmigam...

Do góry