Wisieńka
Fanka BB :)
mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zazdroszczę takiej atmosfery ale może będzie dobrze ;-)mama przeczytałam i zapomniałąm, nerwa mam z tą moją pracą
Już niedługo mój powrót do pracy jak pisała no i okazało się, ze dziewczynie, która mnie zastępuje szef obiecał prace na stałe. Super!!!! Ona jak szła za mnie na zastępstwo obiecała mi, ze nie podłozy świni a szef , ze mam gwarantowane miejsce w firmie. I cóż okazało się, ze będę teraz musiała pracowac w nieprzyjemnych warunkach. Zwolnić mnie nie zwolnią bo zmniejszam wymiar pracy co mi gwarantuje miejsce w firmie przez rok , no chyba, ze dyscyplinarka lub likwidacja firmy ale praca w takich warunkach to będzie horror. mam nerwy straszne az mnie w brzuchu wierci![]()
![]()
ochana dzisiaj nie ma odmowy bież się za męża i jazda a za parę dni czy tygodni teścik wyjdzie pozytywny .babki zrobiłam przed chwilą test owu i mam 2 mocne krechy a ta na owulkę jest nawet mocniejsza niż kontrolna-wysłałam mmsa Wisieńce to może potwierdzić)
oj bedziemy dziś działać![]()
bedzie Tom prosił o litośćhahahahahaha![]()
O orzechową ja też chce kawałek czekolady.ja już Martynkę odebrałam :-)Wisieńka -wiem kochana,wiem jaki zapieprz tam miałaś....
przykre to ,ale tak się widzisz porobiło teraz...
tulę i dzielę się z Toba czekoladą orzechową))
no i masz rację-dzis walne zdromadzenie..~~~~o ~~~~o ~~~~o na start i szukać jajeczka))
jery ,ale mi bije-co to II kreski robią z człowieka (szkoda,że nie ciążowe ,ale zawsze to miły widok) )
jade po Zuzę -wraca gimbusem i za 15,20 min bedzie na przystanku więc śmigammmm,....ale wrócę![]()
Dziękuje mam nadzieje ze się mój plan powiedzie.Wiktoria- proszę bardzo i dla Ciebie kawałek czekolady)
a plan na bejbika msz dobry więc &&&& zaciskam
Wisieńka no mi też było miło choć chwilę pogawędzić)
widzisz ostatnio wszystko na szybko i kurka nie ma kiedy..teraz jednym okiem z Wami a drugim z Zuzą lekcje odrabiam
bo za godzinę jadę po Domisia i do piekarni..potem obiad tuż przed przyjściem Toma bo dzis taki robię ,że trzeba nakładać i od razu jeść..
mam nadzieję ,że Paweł już po prysznicu i Go uściskałaś)???
ja już acard łyknęłam))niech działa
![]()