• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
a mnie naszła ochota na desperados( żeby nie było że jestem jakąś pijaczko alkohol pije żadko ostatnoi piłam na sylwestra) ale jakoś nie wiem może jak mąż wruci doskoczy do sklepu to wypijemy sobie na spółe

witajcie,
A ja znowu mam fazę spania, nad lapkiem oczy mi się zamykają, ale oczywiście Alinka nie da mi pospać, wiec się męczę.

wiktoria - DESPERADOS to piwo z tekilą, najlepiej smakuje z limonką lub cytrynką... oj narobiłyście mi smaku, niedobre :angry:

Witam!
na poczatek sie pochwale a co!
Bizu1.jpgbizu2.jpgbizu3.jpgbizu4.jpgbizu5.jpgbizu6.jpgbizu7.jpgbizu8.jpgbizu9.jpgbizu10.jpg

Witam się!!!
próbuje zapamietac kto co pisał, ale ja chyba w tej ciazy jestem roztargniona na całego. Mam dziwne nastroje i jestem często do niczego.

Kochana ja w tej ciazy mam to samo, ciagle o czyms zapominam nie zrobie nie dopilnuje...raz ze duzo na glowie a dwa hormony...choc wkurza mnie to strasznie bo zawsze bylam zorganizowana

Piszecie o porannej kawie - ja należę do mniejszości bo w ogóle nie piję kawy. Nigdy nie piłam i raczej nie będę - nie smakuje mi ;)

Ja tez kawy nie pijam wogole

Wisienka to atmosfera w pracy bedzie faktycznie nie do pozazdroszczenia :no:

Mamo nadal~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiktoria
chyba zadna pora na dziecko w dzisiejszych czasach nie jest dobra i odpowiednia...ale

Maciej dzis caly czas przelezal w lozku co do niego bardzo nie podobne bo nawet jak mial zapalenie pluc to sie nie dal polozyc wiec musialo go bardzo oslabic. Ide podac mu antybiotyk i polozyc spac to potem zajrze!

potomkowie spia,wiec mam chwilke

mamo dobra wiadomosc,wiec do roboty!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuz inka bardzo ladna robisz bizuterie :tak: podoba mi sie ten pierwszy komplet,ale pozycje na pierwszych 5 zdjeciach sa sliczne:-)
katrino,zuz inko no ja tez bylam spiaca w ciazach i to bardzo,ale nie ma sie co dziwic skoro wasze serducha teraz szybciej pracuja,to sie organizm szybciej meczy,jesli chodzi o spanie to pierwsza ciaza jest najlepsza :-D bo nie ma sie malego szkraba,ktorym trzeba sie zajac
ja pamietam jak bylam w pierwszej ciazy a kolezanka w trzeciej (to byl dla mnie wtedy kosmos trojka dzieci :-D ) i ona mi wlasnie pisala,ze zazdrosci mi tego spania bo ona przy dwojce moze pomarzyc i ze sama sie o tym przekonam jak bede miala juz jedno czy dwojke
potem sie z nia smialam,ze nie sadzilam ze tak szybko przekonam sie na wlasnej skorze o czym mi pisala :-)
zuz inka w ciazy ponoc wystepuje tzw. krotka pamiec takze wsio usprawiedliwione :-)

reklama
Zuz Inka śliczna biżuteria :-) a pora na dziecko wiem że żadna dobra nie jest no ale jak się bardzo chce :tak::-)

U mnie też już wszyscy śpią a ja sobie czytam Sagę zmierzch Oczami Edwarda na necie superowa szkoda tylko że 12 rozdziałów ale dobre i to :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry