wiktoria12
Mama i żona :)
A nie wiesz czy Wiśienka jest na bb teraz.Musze ją o coś zapytaćno to smacznego..my zjemy spagetti i jedziemy po Domisia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A nie wiesz czy Wiśienka jest na bb teraz.Musze ją o coś zapytaćno to smacznego..my zjemy spagetti i jedziemy po Domisia.
Aha no nic napisałam jej wiadomość to jak bedzie to odpiszenie wiem czy Wisieńka jest...mąż wrócił do domu to pewnie obiadek razem jedzą![]()
Ja tego nie piłam widziałam reklamy ale jakoś nigdy nie kupiliśmy.A to jest piwo tak ??a mnie naszła ochota na desperados( żeby nie było że jestem jakąś pijaczko alkohol pije żadko ostatnoi piłam na sylwestra) ale jakoś nie wiem może jak mąż wruci doskoczy do sklepu to wypijemy sobie na spółe

Witam się!!!
próbuje zapamietac kto co pisał, ale ja chyba w tej ciazy jestem roztargniona na całego. Mam dziwne nastroje i jestem często do niczego.
Piszecie o porannej kawie - ja należę do mniejszości bo w ogóle nie piję kawy. Nigdy nie piłam i raczej nie będę - nie smakuje mi

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
podoba mi sie ten pierwszy komplet,ale pozycje na pierwszych 5 zdjeciach sa sliczne:-)
bo nie ma sie malego szkraba,ktorym trzeba sie zajac
) i ona mi wlasnie pisala,ze zazdrosci mi tego spania bo ona przy dwojce moze pomarzyc i ze sama sie o tym przekonam jak bede miala juz jedno czy dwojke
:-)