reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem znów;)

Zuz inka dzięki za &&&
kurka wiesz co??masakra z ta babką-ja rozumiem ,że dziecko może cos zrobić mało starannie ,ale żeby niszczyć jego prace!!!????!!!
szkoda mi Ani bo na tle klasy na pewno było Jej mega źle;((

Azila cześć kochana;)
Tobie również dzieki za &&&:))
no i współczuję z żylakami;/

Wiktoria-cześć ,jak tam kawka wypita ?:)
dzięki za &&& -trzymaj mocno.

napaliłam sie przez te testy owu-bo skoro jest owu to i jest nadzieja a ja tej nadziei się trzymam jak nie wiem co...

chyba czas na kawusię:)

reklama
witam kobietki my właśnie wruciliśmy z miasta nie lubie brać dziewczynek ze sobą do miasta bo zawsze wszystko chcą ale dzisiaj nie miałam wyjścia i musiałam je wziąść i zeszło nam 2 godzinki a za chwile biore się za obiad

Witajcie. Mila zapalczywie wali w pszczołę z stoliczka edukacyjnego i mam jeszcze chwile przy kawce dla siebie. Zbliża juz się drzemka no i pierwszeństwo przed bb mają placki ziemniaczane i pieczarkowa krem:-D Ale jak długo pośpi to jeszcze i tu wlecę.
mama no i dobrze, zę zapuscił Tom żurawia a chłopaki niech gonią do celu. Szepnij im, ze ciocia Wisieńka każe załątwić sprawę raz a dobrze:-D. Może dla Milusi jakaś kolezanka się urodzi lub narzeczony bo ona po mamusi lubi młodszych:-D
Zuzinka wredne babsko, wiem, ze nie chcesz robic awantury bo to na dziecku może się odbić ale szlak mnie trafia jak słysze coś takiego. kiedyś na koloni opiekunka podarła moją prace i do dziś pamiętam. Chwal córeczkę , zeby się nie przejeła i może porozmawiaj tak delikatnie z wychowawczynią bo jednak mała musi bardzo to przezywać. Co do męża, szlak myślałam, zę jest dobrze bo nic nie pisałąś. Trzymaj sie kochana i mam nadzieję, ze znajdziesz na niego sposób
Wiktoria dam znac jak listonosz zapuka, u mnie to Pani więc , hmm, naswet poflirtowac nie mozna:-D:-D:-D
azile ja walczyłam z panią od anglika i chemii , do niczego byli a wymagania łał. Na dodatek Maciek ma braki z tych przedmiotów. Mam siostrę nauczycielkę i ona zawsze nauczycieli brni o co się kłócimy i co mnie przekonuje , ze to jedna wielka klika:confused: Życzę dobrego samopoczucia i wyników. Wiem co znaczy mecząca ciąża. ja ostatni raz wymiotowałąm na łózku operacyjnym przy cc a tak całą ciąże :dry:. My odczulamy w styczniu Macka, w końcu...
asia witaj a ja nawet Macka nie lubie , chociaz wielki bo tez zawsze naciąga jak może

No i przypomnienie , ze coraz Bliżej Święta
a025.gif
a Mikołaj już tuż, tuż
a035.gif

Ostatnia edycja:
Asia no i jak tam,zakupy udane ??

Wisieńka no zapuścił zurawia ;))))
oby skutecznie;)
a Ty korzystaj póki Emi zajęta sobą;) pyszny masz dzis obiadek.
moje wczorajsze carbonare bardzo wszystkim smakowało..a mąż dodatkowo dziękował wieczorem;))

jeryyyyyyyyyyyy jak mi się nic nie chce..ogarnęłam górę,podlałam kaiwty i najchętniej poszłabym spać,ale za 3 h jadę po dzieci i już nie ma się co kłaść..cos nawet książka mi dzis nie podchodzi..

jeryyyyyyyyyyyy jak mi się nic nie chce..ogarnęłam górę,podlałam kaiwty i najchętniej poszłabym spać,ale za 3 h jadę po dzieci i już nie ma się co kłaść..cos nawet książka mi dzis nie podchodzi..

baaa!! tak to jest jak po nocach sie cwiczy :-p:-D dzisiaj tez cos o tym wiem :cool2: w sumie spalam 4 godziny,budzik o 6 rano zadzwonil,ale sobie przez sen go wylaczylam :-D jak otworzylam oczy byla 7.40 a Milena lekcje o 8.15 zaczynala,wiec byl sprint :-D najpierw ja zawiozlam do szkoly,wrocilam budzilam reszte do przedszkola
ojejjj trzeba wczesniej sie klasc spac jak sie chce kolorowac:-D

czesc kobietki
my z K. po odwiezieniu przedskzolakow pojechalismy sobie na basen,ojj fajnie bylo :-):-) tak we dwoje,postanowilismy,ze bedziemy czesciej sobie jezdzic jak K. bedzie mial druga zmiane,taki czas tylko dla nas bez dzieci
mam nadzieje,ze mi to nie zaszkodzi,bo ja znowu chora sie zrobilam,mam katar,zapchany nos,nie czuje smaku ani zapachu,kaszel...no ale w poniedzialek lekarz,mam tylko nadzieje,ze pluco czyste...

Zuz Inka nie fajna nauczycielka :no: mnie to smiesza tacy ``pedagodzy`` od siedmiu bolesci...do dzieci trzeba miec podejscie,ja chyba bym podeszla do niej i powiedziala spokojnie,ze moje dziecko jest bardzo wrazliwe i plakalo dlugo w domu po tym incydencie i nie chcialabym aby sytuacja sie powtorzyla,poniewaz nie zycze sobie takiego traktowania mojego dziecka,pozatym jest pani pedagogiem,wiec powinna pani wiedziec,ze dziecko zaboli taka reakcja nauczyciela
sluchaj jak corka bedzie miala gorzej to do dyrektora! a mysle,ze sie taka pani przestraszy takiej reakcji rodzica
to juz nie te czasy,co to rodzic i dziecko nauczyciela sie boja:-) jesli zdecydujesz nie reagowac to przy kolejnej probie juz pani nie daruj!
ja mialam podobna sytuacje jakis czas temu z Milena,pani powiedziala cos,ze Polska ma mniej pieniedzy niz Norwegia,odpuscilam,bo nie chcialam Milenie czasem pogorszyc relacji z pania,ale jesli jeszcze raz uslysze cokolwiek nie milego to juz sie pani nie upiecze
tutaj np. jest tak,ze rodzice sa informowani,ze nie maja podwazac autorytetu nauczyciela przy dziecku,ale jak mi Mila przyszla i powiedziala,ze pani na jej buty powiedziala,ze to kalosze to sie z lekka spienilam,bo to jesienne buty byly,eleganckie, ladne biale z futerkiem z owcy a Mila mi mowi,ze to kalosze,bo pani tak powiedziala :wściekła/y:no kurcze wode z mozgu dziecku robi,albo moja Mila nie zakumala po norwesku w co watpie..

kochane nie odpisze kazdej,bo musze leciec okna umyc,zrobilo sie na plusie lekko,wiec musze okna poprawic na zewnatrz bo mi dzieciaki podotykaly i mam pomazane,takze mam nadzieje,ze mi plyn do szyb nie zamarznie na oknie:-D

Zuz inka co do meza to coz..nie znam sytuacji czy on tak czesto czy nie,ale w tygodniu pic?? ty w ciazy w domu dzieci,by sie facet mogl troche ogarnac
bardziej meski by byl jakby umial kolegom dogadac,ze on ma dzieci w domu i ciezarna zone,ktorej musi pomoc i ze pic ok,ale w weekend
a tak wyszedl na frajera,ktory sie kumpli boi :dry: normalnie bym go w kosmos wyszczelila
nie denerwuj sie nim,w kazdym razie postaraj sie nerwy na wodzy utrzymac,ale gosciowi cos powiedz,bo tak robic to nie ladnie:no:

Wisieńka nieustannie trzymaj &&& :)

Lilka- hahahah-Wy kolorowaliscie ,my dziergaliśmy
c045.gif
c045.gif

a teraz obie
a227.gif
;))

zrobiłam sobie henne brwi i epilację i jeszcze maseczkę -to chyba na tyle..
chciałam sobie naleśnika zapodać bo mam pyszny sos tofi,ale.......do wczorajszego carbonare zużyłam wszystkie jajka a dzis byłam na zakupach i zapomniałam kupić;/

a z mężem Lilka bardzo fajnie;)) musimy znaleźć trochę czasu dla siebie jako małżeństwa-od razu lepiej co??:)

Ja juz naszykowane na placki:-D Gdyby nie roboty kuchenne musiałabym to do jutra trzeć, zupka bulgocze apetycznie, Mila śpi nadal. Placki będe piekła na bierząco bo najlepsze są świeże.
mama wpadaj zrobic mi brwi i otwieraj okno juz jajka lecą:-D

Wiktoria termin mam na dlugi weekend majowy :-) ja tak lubie w jakies swieta rodzic :-D Anie urodzilam na imieniny mojego dziadka i 18-nastke brata (brat do dzis nie moze mi darowac ze mu impreze przycmilam ;-) ) chlopakow w Boze Cialo rodzilam :-D :tak:

Azile dostalam jeden komplet pleciony od kumpeli i tak mnie to zintrygowalo ze poszperalam na necie poprobowalam i bardo mi sie spodobala ta technika :tak:
Zdrowia dla Dominika...wiem jak czlowiek chucha dmucha...mnie wlasnie termin do pulmunologa wczoraj dla Macka minal a czekalismy 3 miesiace
Fajnie musisz mieć :-) i wesoło chociaż pewnie czasem ciężko :-(
jestem znów;)

Zuz inka dzięki za &&&
kurka wiesz co??masakra z ta babką-ja rozumiem ,że dziecko może cos zrobić mało starannie ,ale żeby niszczyć jego prace!!!????!!!
szkoda mi Ani bo na tle klasy na pewno było Jej mega źle;((

Azila cześć kochana;)
Tobie również dzieki za &&&:))
no i współczuję z żylakami;/

Wiktoria-cześć ,jak tam kawka wypita ?:)
dzięki za &&& -trzymaj mocno.

napaliłam sie przez te testy owu-bo skoro jest owu to i jest nadzieja a ja tej nadziei się trzymam jak nie wiem co...

chyba czas na kawusię:)
Tak kochana kawka wypita a niedługo będzie druga
Witajcie. Mila zapalczywie wali w pszczołę z stoliczka edukacyjnego i mam jeszcze chwile przy kawce dla siebie. Zbliża juz się drzemka no i pierwszeństwo przed bb mają placki ziemniaczane i pieczarkowa krem:-D Ale jak długo pośpi to jeszcze i tu wlecę.
mama no i dobrze, zę zapuscił Tom żurawia a chłopaki niech gonią do celu. Szepnij im, ze ciocia Wisieńka każe załątwić sprawę raz a dobrze:-D. Może dla Milusi jakaś kolezanka się urodzi lub narzeczony bo ona po mamusi lubi młodszych:-D
Zuzinka wredne babsko, wiem, ze nie chcesz robic awantury bo to na dziecku może się odbić ale szlak mnie trafia jak słysze coś takiego. kiedyś na koloni opiekunka podarła moją prace i do dziś pamiętam. Chwal córeczkę , zeby się nie przejeła i może porozmawiaj tak delikatnie z wychowawczynią bo jednak mała musi bardzo to przezywać. Co do męża, szlak myślałam, zę jest dobrze bo nic nie pisałąś. Trzymaj sie kochana i mam nadzieję, ze znajdziesz na niego sposób
Wiktoria dam znac jak listonosz zapuka, u mnie to Pani więc , hmm, naswet poflirtowac nie mozna:-D:-D:-D
azile ja walczyłam z panią od anglika i chemii , do niczego byli a wymagania łał. Na dodatek Maciek ma braki z tych przedmiotów. Mam siostrę nauczycielkę i ona zawsze nauczycieli brni o co się kłócimy i co mnie przekonuje , ze to jedna wielka klika:confused: Życzę dobrego samopoczucia i wyników. Wiem co znaczy mecząca ciąża. ja ostatni raz wymiotowałąm na łózku operacyjnym przy cc a tak całą ciąże :dry:. My odczulamy w styczniu Macka, w końcu...
asia witaj a ja nawet Macka nie lubie , chociaz wielki bo tez zawsze naciąga jak może

No i przypomnienie , ze coraz Bliżej Święta
a025.gif
a Mikołaj już tuż, tuż
a035.gif

Kochana u nas też Pani listonosz :-D będę czekać na wiadomość od Ciebie nie wiem zawsze się denerwuje :-) czy będzie pasować albo czy się będzie podobać

reklama
Do góry