reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuza - ja też tak miałam z pamięcią, teraz jest trochę lepiej, ale... jak idę na zakupy, to bez listy nie da rady. To, co najważniejsze zapamiętam, reszta uleci... ale i tak już jest dużo, dużo lepiej niż było. Oby już tak zostało.
Biżuteria - śliczna!!! Czy kolczyki są srebrne? I czy ew. wysyłka za granicę wchodzi w grę?

Lila - u mnie z pierwszym i drugim było super, bo przy tak dużej różnicy wieku, to spokojnie mogłam i położyć się spać kiedy chciałam i w ogóle. Zresztą ta starsza już wtedy z nami nie mieszkała. To taka moja druga pierwsza ciąża była.
Teraz to dla mnie nowa sytuacja. Zresztą w pierwszej ciąży spać mi się chciało dopiero ok. 7 m-ca. W drugiej - takiego problemu nie miałam. Dopiero teraz, ale cóż co ciąża to inaczej.

reklama
witam po mega dłuższej nieobecności:-)
ale same wiecie ile to roboty jest przy dzieciach, moje czwórka ostatnio to chyba naładowana energią ze nie wyrabiam, CIĄGLE COŚ!!

A JEZSZCZE COSIK WISI W POWIETRZU ;-);-) ale o tym może później hihihi

mama05 przesyłam Ci miliony fluidków (ciążowych)

zu-inka śliczna ta bizuteria.. ja tylko moge srebro i złoto nosić:-(

jesuuuuuuuuuuu jak mi burczy w brzuchu ale o tej porze to raczej juz jesc nie będę, mam jeszcze sok z marchwi i jabłka, codziennie sobie robie na przemian z burakami..

czekam na meża, na basen poszedł... odkąd przebiegł wszystkie w tym roku maratony to teraz postanowił w lipcu 2012 wziąć udział w triatlonie:-) ale musi pocwiczyc pływanie bo tylko żabką umie:-)
ja tez tylko żabka i na plecach:-)

jutro mam fryzjera (zmuszona jestem isc z dziewczynami:wściekła/y::wściekła/y:)i manicurie hybrydowy więc wlece dopiero wieczorkiem

pozdrawiam

Katerina te akurat nie sa srebrne bo dla mnie a ja uczulenia nie mam ale jak robie komus to wtedy jest srebro. Mysle ze przesylka jak najbardziej mozliwa

Sempe dobrze ze juz nastroj lepszy :tak: ;-)
I ja musze sie do fryzjera wybrac bo mi zaczyna byc widac srebrne pasemka:-D

i przeczytalam ze w szpitalu w ktorym rodzilam chlopakow i wlasciwie w ktorym chcialabym rodzic wprowadzili gas rozweselajacy od dzisiaj hip hip huuura zawsze to jakies znieczulenie!!!

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie. Posprzatałam m i dopiero zasiadłam. Upiekłam mięsko na "wędlinkę" bo zawsze zdrowiej i teraz z laktacyjną net przeglądam.
zuzinka tez śliczności robisz
mama mam nadzieję, ze po działąniu w porządeczku
sempe witaj
katrinka hehe łączę się w bezalkoholowym bólu;-)
wiktoria odpisałam na Pw

sempe - witaj :-)
mama - noc kiepska, dzisiaj dałam małemu ibum i jeszcze się nie obudził, więc na pewno coś go boli tylko co? Uszy zdrowe, może te cholerne zęby??? Szkoda, że nic jeszcze nie powie i trza się domyśleć ... &&&&&&& za owocną noc skoro takie wyraźne krechy to musi się udać :-)
wisieńka - współczuję nieprzyjemnej sytuacji no i wtopa z pieluszkami ....

cześć kochane ;))

melduję wykonanie zadania
c014.gif
sex udany,~~~~o ~~~~o lecą do przooodu na łeb na szyję
c008.gif
c008.gif

Lilka no mam nadzieję ,że te II na owulacyjnym zamienią się na II na ciążowym:))

Zuz inka śliczne rzeczy robisz;)) talent w ręku masz ..

Majqa życzę opanowania sytuacji z Markiem...oj sie chłopina namęczy..

Sempe- droga Sempe
c007.gif

uprzejmie się dziękuje za te ciążowe wiruski
c013.gif

c013.gif

&&&&&&&&&&&& za 9 grudnia:))
no i jak tam manicure hybrydowy-jaki kolorek masz??zadowolona??

Iwet jak tam u Ciebie na froncie???????????:))

Wisieńka -tak,podziałane,poleżakowane...teraz już nic zrobic nie mogę..co najwyżej jeszcze dziś zaciągąć męża ....ja i moja owulka poczekamy na Niego
c005.gif
c005.gif

coś to jeszcze chciałam napisać ,ale dostałam smska od koleżanki kosmetyczki z salonu i muszę podjechać więc zmykam;)) bede koło południa;) smacznych kawek i herbatek mamuśki:)

no i oczywiście trzymajcie &&&&&&&&&&& za stara mamę co by w ciąże zaszła
a207.gif

No Mamo jak Ty stara to niekture z nas juz dawno w trumnie leza...ale o tym to juz na tym watku bylo :-D ~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&

Witam!
Wczoraj Wam nie napisalam, ze Ania wrocila ze szkoly i zaczela plakac. pytam co sie stalo a ona ze pani od plastyki (notabene ich wychowawczyni) potarla obrazek bo sie jej nie podobal i byl malo starany K!#$%^*!!! przeciez Ania nie chodzi na akademie sztuk pieknych tylko do 4 klasy podstawowki i plastyka nie jest tu przedmiotem wiodacym. Ania gra na keyboardzie i gitarze tanczy i spiewa w zespole regionalnym, pieknie maluje konie bo to jej pasja...a ze nie trafila w gust nauczycielki z kartka swiateczna????????????
Wlasciwie to powinnam isc do baby i jej powiedziec co ja o tym mysle...tylko czy warto zadzierac z wychowawczynia??? Postanowilam ze odpuszcze ale jesli Ania sie jeszcze raz poskarze to pojde od razu do dyrektora!

Maciej lepiej choc dalej oslabiony w lozku lezy i bajki oglada

Maz wczoraj dzwonil w stanie...nazwijmy lewitujacym wiec wylaczylam telefon (K!#$%! a juz ostatnio bylo lepiej) dzis juz 2 razy dzwonil ze Andrzeja ze kumpel ze nie mogl odmowic bo by nazwali go kapusiem ale mu szybko przerywalam ze nie mam czasu teraz rozmawiac. Ciekawe ile razy jeszcze dzis zadzwoni zanim wieczorem do domu zawita...z walkiem go przywitam bo widac inne metody na niego nie skutkuja...za miekka jestem!!!

Pozdrawiam wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
Mamo trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Zuzka oj ci nauczyciele od plastyki lub wf z nimi zawszą są problemy. Ja bym przeczekała ten incydent i jak najwyzej następnym razem bym poszła do szkoły i zrobiła porządek. Współczuje sytuacji z m. Trudna sprawa a usprawiedliwienie jego bardzo typowe:). ale wierze ze przejdzie mu to wszystko:)

Musze cie zuzia pochwalić za twoje dzieła. Piękne widze, ze technika plecionek koralikowych cie zainteresowała:):)

A ja sie kiepsko czuje. Mysle ze mi wyniki poleciały. mam obolałe nogi czyli żylaki mi dokuczają. Domiś siedzi ew domu bo w poniedziałek mamy wizytę u alergologa. Musze na niego uważać żeby sie nie przeziebił, bo może testy mu zrobimy.

Witam z kawką :-) ja dopiero teraz byłyśmy z teściową na zakupach i tak nam zleciało.Słoneczko piękne za oknem i nawet cieplutko muszę pralkę nastawić.Kamilek bajkę ogląda Martynka w szkole muszę się pochwalić ze pani bardzo chwali Martynkę :-) że świetnie sobie radzi :)

Mamo życzę żebyś zafasolkowała i mężem poćwicz jeszcze :tak:;-):-)
Zuza Oj tak z facetami ale powiem ci że ja też strasznie miękka jestem i nie potrafię się złościć długo :sorry:
A widzę na suwaczku że już 4 dzidziuś w drodze Gratuluje :-) na kiedy masz termin ?

No nic ja zmykam na razie idę sprzątnąć i gotować .Zaraz sobie też okna po otwieram niech się przewietrzy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiktoria termin mam na dlugi weekend majowy :-) ja tak lubie w jakies swieta rodzic :-D Anie urodzilam na imieniny mojego dziadka i 18-nastke brata (brat do dzis nie moze mi darowac ze mu impreze przycmilam ;-) ) chlopakow w Boze Cialo rodzilam :-D :tak:

Azile dostalam jeden komplet pleciony od kumpeli i tak mnie to zintrygowalo ze poszperalam na necie poprobowalam i bardo mi sie spodobala ta technika :tak:
Zdrowia dla Dominika...wiem jak czlowiek chucha dmucha...mnie wlasnie termin do pulmunologa wczoraj dla Macka minal a czekalismy 3 miesiace

Do góry