• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

a zakupy to były takie że poszłyśmy tylko do polo marketu bo mamy naj bliżej i troche wendliny i miesa kupiłam zawsze kupuje na cały tydzień wedliny a miesa to tyle ile dam rade donieść więc moje zakupy to takie
1 kg szynki białej
1/2 kg polędwicy sop[ockiej
1/2kg krakowskiej
2 kurczki
2 kg udek
1 kg ćwiartek
po inne zakupy to do biedronki jeżdzimy autem

reklama
pewnie,ze fajnie tak razem wyskoczyc
nastepnym razem pojedziemy wczesniej,potem zabiore K. do kawiarni na kawke i ciacho :-)

mamo ja tez chce henne i depilacje i maseczke,matko ostatnio sie zapuscilam przez to moje chorowanie,zle nie ejst,wiec dzisiaj na basenie sie ucieszylam,ze pod pachami i na nogach jestem wydepilowana:-D
jezuuu ide do tych okien:szok:

mam mega seksulane podejscie do pracy w domu ostatnimi czasy...czyli praca lezy a ja jå piep...e
nauczylam sie tego w pracy od innych hahaa :-D:-p:cool2:

mam mega seksulane podejscie do pracy w domu ostatnimi czasy...czyli praca lezy a ja jå piep...e
nauczylam sie tego w pracy od innych hahaa :-D:-p:cool2:

aaaaaahahahaha Lilka no ja dzis tez mam takie podejście ;))) przybij 5!!
ja juz myslę o wieczornych szaleństwach:) kiedy to będziemy w 9niebie
a040.gif
:))
h020.gif
hahahaha.

no i oczywiście juz robię henne i Tobie i Wisieńce ;))

asia ja też robię zawsze na tydzien bo z Milą zakupy są nieciekawe wiec lepiej raz a więcej:tak:
mama to wpadaj na pieczarkową, i tak wisicie nam odwiedziny

A Mila spi nadal

Wisieńka
d045.gif
....
no wiem,że wisimy Wam odwiedziny...wlecimy pewni z nastaniem wiosny;))

jadę chyba do Biedronki po pieczarki,potem po dzieci i zrobie dzis pieczarkową choc plan był iny ,ale co tam;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry