reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzień dobry!!!
Sto lat Sempe, sto lat!!!!!!!!!!!!
Mamo05- u nas mroźna masakra, auto ledwo odpaliło... Wstałam, wyszłam na 10 sek z domu i w nosie mi zamarzło... Teraz jest poniżej 16st....
Bodzio, mój Marcin też piłkarz, podeślesz mi link aukcji ze strojem Messiego??? Wariacja nt FCBarcelona to u nas norma w rodzinei: 3 chłopaków ma na jej punkcie świra: małż i dwóch synów :-D
Izulka - obyś cudze dzieci uczył ;-) tak to brzmiało przekleństwo? nie wiem dlaczego, ze dobrze, ze tu jestem, ale mi NIESAMOWICIE miło Mam pyt, czy robiąłś sobie badanie w zwiazku z chorobą taty? wiesz, że to dziedziczne??? ja właśnie poprosiłam rodzinnego o jakieś skierowanie na jakieś badania pod tym katem i dostałam... skierowanie do szpitala, badanie mam mieć w znieczuleniu ogólnym, jak nic nie wykaze to mam luz na 10 lat. Tylko tak bardzo boję się narkozy....
Ewuniaf - lepiej przelotem niż wcale :-D

reklama
Hej kochane.

mamusiu u nas też strasznie zimno bo - 17. Nie posłałam w związku z tym stasia do szkoły ani wczoraj ani dziś bo maluszki nie doszłyby do szkoły w takie zimno. Mamy 15 min w jedną stronę i musimy to pokonywać pieszo bo ja nie zmotoryzowana jestem :( Na szczęście wychowawczyni Stasia jest chora w tym tygodniu i tak naprawdę to ma sama zastępstwa z różnymi nauczycielami i nic szczególnego nie robia więc nie dużo straci chłopina.

Izulka współczuję takich uczniów a przede wszystkim tej paierkowej roboty. Powiem Ci że jak obserwuję zachowanie kolegów mojego stasioa w pierwszej klasie podstawówki to aż się boję co będzie jak będą starsi. Masakra jakaś. I do tego dochodzi obojętność rodziców albo zaślepienie i nie przyjmowanie do wiadomości ze dziecko źle się zachowuje. Ach...

Weroniczka to Staś ma takie "niby ferie". Ale powiem CI, ze ja zmotoryzowana jestem, ale najchętniej nie puściłabym swoich z domu... Coś mi się w głowie przestawił ona maksa :eek:

Długo rozważałam nad tym ale jak we wtorek Tadzio w połowie drogi do szkoły zaczął płakać z bólu ( tak był zmarznięty) to jak zobaczyłam wczoraj że jest jeszcze zimniej i wiatr ciągle wieje to podjęłam taką właśnie decyzję.

dziękuje za zyczenia:-)
kolejny dzien boli mnie głowa, nie nadaje się do niczego.... kompletnie do niczego...

Oj współczuję Sempe. Mnie tak głowa potwornie bolała we wtorek. Aż mi było niedobrze z tego bólu i miałam osłabiony wzrok. A wszystko przez ten mróz. Mimo czapki głowa potwornie mi zmarzła wtedy :(

Witam!!!
Sempe współczuje tego bólu głowy:-(
Weroniczko dobrze zrobiłaś ze zostawiłaś w domu synka. ja postanowiłam ze Domis od przedszkola nie będzie chodził aż temperatura nie wskoczy na okolice zera. Straszne te mrozy.
Ja jestem w domu sama z dziećmi i tak zostaje do soboty wieczora. Już mi jest ciężko, bo zawsze o tej porze M był już w domku. A tak nadal sama i tylko dzieci. podziwiam wszystkie "słomiane wdowy". Ja tak nie mogę.
Ostatnio coś mi brzuszek się stawia i muszę nospe sobie zażyć. Mam nadzieje ze to tylko przemęczenie.
Dziś mam mega lenia i prawie nic nie robię. Jutro za to będę szaleć

reklama
jestem ...
3 tyg temu walczyłam z mega goraczką u Dominika a teraz u Zuzy..
we wtorek odebrałam Ja ze szkoły po 13.oo bo zadzwonili ,że 39,5 goraczka..
w środę...poszła do szkoły bo niby oki..o 10.oo telefon ,że znowu taka goraczka..
dzis została w domu..podałam Jej o 16.oo przeciwgorączkowa tabletką a o 18 mierze pod pacha a tam 39.3........
żadnych objawów..kataru 0,kaszlu 0...nic jej nie jest a taaaka goraczka!!

Ona w życiu nie miała więcej jak 38!!!

zrobiłam Jej okłady,podaje picie....jutro pójde do pediatry........
co to za cholerstwo !!!!

pozdrawiam Was babki i sorka ,że tylko o sobie;/

Do góry