katrina115
Potrójna Mama
cokies - jakiś mały rozbójnik, co mamę cały czas kopie i czka ile wlezie, ale płci nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
strach myslec....
. Co do pracy to rozumiem jak sie czujesz chociaz ja wrecz odwrotnie do pracy chcialabym wrócic tyle ze ciagle mam przeswiadczenie ze zrobie Hani krzywde oddając ją do żłobka lub niani. Kurcze jakos nie mialam tego problemu przy poprzedniej dwójce. Kasia oi Michal mieli po niespełna 10 miesiecy jak do pracy wracalam a teraz???? Z hanią jest jakoś inaczej. Chyba sie starzeję bo jakos sie taka przewrazliwiona matka ze mnie zrobila
Finansowo jest ciezko z jednej wyplaty sama o tym doskonale wiesz..... Ciezko dziecko zostawic pod opieką kogos innego. Ja poskladalam pare podan i czekam na odpowiedzi. Na dobra sprawe to i tak podjąc prace bede mogla dopiero po tym zabiegu operacyjnym... Teraz ciesze sie jeszcze czasem który moge poświecić Hani. Tulę cie i trzymam kciuki żeby twoj powrot do pracy nie byl az tak przykrym przecyciem. Bedzie dobrze:-)
:-( Na pewno nie uda sie ich odzyskac????

i wierzgala nogami
. Az usiadlam z wrazenia!!! Nie wiedzialam ze takie maluchy wiedzą ze w taki sposob mozna pokazac swoje niezadowolenie
Mamo fajnie to brzmi, choć podejrzewam że jest ci bardzo trudno. A co do badania śluzu i szyjki to ja od wielu lat tylko tak siebie obserwuje. Temperaturę ostatni raz mierzyłam jak przestałam karmić Gabrysia.cześć babeczki..
Katrina no próbowałam "nie chcieć " tez nie wychodzi...
ściskam Was wszystkie kochane moje mamuski))

i nici z pracy musi czeka aż mrozy powolgują ja poskładałam cv jak najbliżej domu bo przy tych cenach za benzyne to mózg to pracowa jak najbliżej i mam nadzieje że będzie odzew bliżej wiosny