reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie - podpisuję listę obecności,

Ranek taki sobie. Robiłam dziś test na tolerancje glukozy. Drink nie był taki zły (zimny i kwaskowy), ale zrobiło mi sie po nim słabo, dobrze, ze nie byłam sama. Alinka po raz pierwszy została na tak długo z babcią, ale obie przeżyły!! Wstąpiłam do mojego Bossa, jego dom odgruzować i tak jakoś zleciało.

reklama
UWAGA SEMPE WRÓCIŁA Z KUDOWY:-)

Zyje ale jestem wykonczona!! dzieciaki wycisnęły z nas wszystko co możliwe!!! ale wyjazd udany, hotel trafiony, pogoda prawdziwa zima, zaspy po pas... jedzenie smakowało nam wszystkim, piwko się tez mi czasami trafiało ale nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:

teraz mam prania hurtowego ze do środy będę prać!!
jutro wizyta u gina:-)

marzę by wygrzać się w wannie:-) więc odezwe się jutro po południu jak wróce od lekarza, mam nadzieje ze u dzidziola wszystko ok po tym intensywnym tygodniu:-)

BEDISMALL to Ty nie wiedziałaś??? zem w ciązy jest?? dzięki za gratulacje:-D:-D

pozdrawiam wszystkie i do jutra!!!
acha nadrobiłam wątek jakby co:tak:

Sempe słonko nasze szalone-super,że juz jestes i że wyjazd udany:))))

&&&&&&&&&&&&&&&&za jutrzejszą wizytę-czekamy na wieści:))

ściskam Cie mocno!!a powiedz mi kochana w jakiej części Poznania Ty mieszkasz-jakiej dzielnicy??

Witajcie i miłego dnia:))

ja się szykuję z dziećmi do wyjazdu do tego teatru muzycznego..
potem jedzonko na mieście i pewnie koło 15.00 wrócimy.

Bedii&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niezmiennie za Twoją sytuację w małżeństwie...

Witajcie!!
A u mnie Domis z niedzieli na poniedziałek strasznie gorączkował. Poszłam wczoraj do lekarki i ona że to angina. Ale dla mnie to coś nie pasuje, bo Domis narzeka na nogi i je z apetytem. Fakt ma powiększone węzły chłonne. Dostał antybiotyk , ale ja wyrodna mam nie podałam. Wiecie ze przespał noc bez gorączki i to cała bardzo spokojnie. :szok:. Nie mam pewności co jemu jest, ale na dal wstrzymuje się z antybiotykiem dam mu kolejna dobę.
A ja zamiast leżeć to mam powoli totalny młyn. Staram się ile mogę , ale nie możliwe leżeć non stop

witam porannie:-)
wstałam o 7 i szybko do labolatorium... juz pochłonęlam śniadanie.

ooo własnie dziewczyny wstały a chłopaki pewnie do 12tej pospią!!

Mama05 swietny wypad zorganizowaliście! brawo dla Was:-)
a ja mieszkam na dębcu..

idę prać:-)

Joaś jak tam u Ciebie sytuacja z dziecmi?? suwaczki widzę porobiłaś, ślicznie:-)

Dzień dobry!
Sempe witaj po wojażach, suwaczki zrobiłam znowu po tym jak je kiedyś usunęłam. Super, ze się oderwałąś od domowej rzeczywistości :-)
Mamo - napisz nam po powrocie, jak tam było w teatrze
Azile - moim zdaniem dobra decyzja z tym antybiotykiem
Zuz-Inka - leż, leż, moja droga, to taki czas
Katrina - nie cierpię testów obciążeniowych glukozą, bleeeeeeeeee.............
Bedismall - czytam, czytam i coś mi to przypomina... Moja droga, to nie twój małż jest winien, to nie Ty, nie dzieci. Mi jak drut wychodzi jakiś stan depresyjny!!! I to MEGA. Koleżanka mi wczoraj poeleciła i zamierzam sama stosować: witaminę D3 + magnez + B6 + potas. Stawia na nogi, mi też ciężko, choc już takie stany niemocy połączonej z totalnym wkurzeniem minęły. Kochana, moze jakiś deprim - choć nie wiem czy tam u Was do dostania. Pomyśl bo to może to jest, coś mi tak przez skórę mówi
Izulka - ja wprost "uwielbiam" polskie roeformy szkolnictwa. Mam czasami wrażenie - coraz częstsze, ze celem tych w ministerstwie jest - wychować lekkich debili - kto mało wie tym łatwiej sterować.... Współczuję koniecznośći zmagania się z tymi sprawami zawodowo - zazdroszczę szynobusu i książki - co czytasz? co polecasz?
Ja po wczorajszym wieczorze jestem wykończona śmiechem - 2.5 godziny rechotu, kwiku, spazmów i czego tam jeszcze chcecie. Nie pamiętam kiedy tak się śmiałam. W telewizji to tylko 10% tego co w realu możesz doświadczyć.
Ściskam pozdrawiam...

reklama
Do góry