reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam przed pracą
)
Pawimi hahahahahaaaaa..
nie daj się !!
Lenka jak się trzymasz???
Hana???????
Bedii gdzieś znowu zniknęła??
pozdrawiam i miłego dnia-dziś ma byc cieplej
Pawimi hahahahahaaaaa..
nie daj się !!

Lenka jak się trzymasz???
Hana???????

Bedii gdzieś znowu zniknęła??
pozdrawiam i miłego dnia-dziś ma byc cieplej

mama05
mama05
Hana no
,że przez cały dzień nikt nic nie skrobnął

aaaaaaaaaaaa;-) wszyscy się weekendują i szykują na euroHana no,że przez cały dzień nikt nic nie skrobnął
![]()

ja szaliczek do autka nabyłam- koszulkę tyz mam---jestem gotowa i nie mogę się doczekać---bom ja fanka nr1

a u Ciebie/Was - co tam?

mama05
Hana no to dopiero
)
z Ciebie kibicka???
)))
ja powiedziałam mężowi ,że jeśli chce SPOKOJNIE oglądać mecze to.....ja biore książkę ,moczę stopy a On-jedną stopę masuje przez pierwsza połowę..w czasie przerwy regeneracja
)
a drugą stopę bedzie masował przez drugą połowę
poszedł na to
a dzieci oki doki
Bonusław również ma się dobrze
mnie mąż dusił ostatnio przez 3 dni więc ledwom żywa

zaraz siadam do piwka i nic wieczorem nie robię..i żadnego sexu bo padnę trupem
:-)
a jak u Cię ????
staranka będą czy były??
z Ciebie kibicka???
ja powiedziałam mężowi ,że jeśli chce SPOKOJNIE oglądać mecze to.....ja biore książkę ,moczę stopy a On-jedną stopę masuje przez pierwsza połowę..w czasie przerwy regeneracja
a drugą stopę bedzie masował przez drugą połowę

poszedł na to

a dzieci oki doki

Bonusław również ma się dobrze

mnie mąż dusił ostatnio przez 3 dni więc ledwom żywa

zaraz siadam do piwka i nic wieczorem nie robię..i żadnego sexu bo padnę trupem

a jak u Cię ????
staranka będą czy były??
kochane u mnie tesciofka Dzosefa (jak ja moje dzieciska zhamerykanizowaly
) bedzie 2.5 miesiaca.....ale narazie spoko jest, pan m. ja szkoli i tresuje wiec raczej jest poki co pomocna...mam nadzieje ze tak zostanie chociaz mawiaja ze dobre poczatki zlego....;-)

katrina115
Potrójna Mama
witam się juz z domku
Po pierwszym falstarcie, gdy w poniedziałek się zaczęło, czekałam na spokojnie w domu i tak ok. 16-tej pojechaliśmy do szpitala (godzinkę czasu zajęła nam droga), na Izbie Przyjęć byliśmy o 17-tej, nie całe 15 min. KTG i położna kazała ubierać "dress" SE myślę kurde jaką sukienkę, ja tu na bal nie przyszłam... ale chodziło o koszulę do porodu, poszliśmy z nią na te sama salkę w której urodziła się Alinka (rozwarcie było na 3cm) i o 19.05 Kubuś (szok!!!! jednak Kubuś!!!) był już z nami.
Dziękuję za Gratulacje i serdecznie wszystkie Mamy pozdrawiam, już o kilka kilo młodsza.
Po pierwszym falstarcie, gdy w poniedziałek się zaczęło, czekałam na spokojnie w domu i tak ok. 16-tej pojechaliśmy do szpitala (godzinkę czasu zajęła nam droga), na Izbie Przyjęć byliśmy o 17-tej, nie całe 15 min. KTG i położna kazała ubierać "dress" SE myślę kurde jaką sukienkę, ja tu na bal nie przyszłam... ale chodziło o koszulę do porodu, poszliśmy z nią na te sama salkę w której urodziła się Alinka (rozwarcie było na 3cm) i o 19.05 Kubuś (szok!!!! jednak Kubuś!!!) był już z nami.
Dziękuję za Gratulacje i serdecznie wszystkie Mamy pozdrawiam, już o kilka kilo młodsza.
reklama