reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej
Dzięki Kochane za zyczonka!!!
Zuz-inka Twój tort mnie rozwalił
hehehehe ;-)
Pawimi no to dobrze ze choc kolega sie odezwał bo domyślam sie jak sie zamartwiasz o syna...
A widze ze z tesciową jednak oki, :-) i fajnie
Mama co tam u was?
Hania ospe przechodzi dobrze, tylko jakas zmeczona jest od wczoraj, w dzien spala 2h, dzis wstala przed chwilą... nie gorączkuje ale kurcze martwi mnie to, no zobaczymy.... ;]
Ogólnie własnie na dworze jest tak orzeźwiająco, brak slonca,zachmurzone ale nie parno i nie dusno

Dzięki Kochane za zyczonka!!!
Zuz-inka Twój tort mnie rozwalił

Pawimi no to dobrze ze choc kolega sie odezwał bo domyślam sie jak sie zamartwiasz o syna...
A widze ze z tesciową jednak oki, :-) i fajnie

Mama co tam u was?
Hania ospe przechodzi dobrze, tylko jakas zmeczona jest od wczoraj, w dzien spala 2h, dzis wstala przed chwilą... nie gorączkuje ale kurcze martwi mnie to, no zobaczymy.... ;]
Ogólnie własnie na dworze jest tak orzeźwiająco, brak slonca,zachmurzone ale nie parno i nie dusno
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie ..
porozwoziłam dzieci i zmokłam jak kura
u nas leje od wczoraj i kurcze mać nie lubię strasznie tak zacząć dnia jak dzis zaczęłam
Liza u mnie ogólnie oki..na dniach termin @ to sie okaże co i jak...oczywiście nadzieja jest jak co cykl..
Pawimi no to się dogadujecie z teściówką
fajnie..
Zuz Inka super,że kolki krócej trwają..odpoczynek dla dziecka i dla uszu pewnie.
Madlen jak tam dzis głowa??
pozdrawiam wszystkie mamuśki i smacznej kawy życzę ..choć dziś to się kroplówka z kawy przyda
porozwoziłam dzieci i zmokłam jak kura

Liza u mnie ogólnie oki..na dniach termin @ to sie okaże co i jak...oczywiście nadzieja jest jak co cykl..
Pawimi no to się dogadujecie z teściówką
fajnie..
Zuz Inka super,że kolki krócej trwają..odpoczynek dla dziecka i dla uszu pewnie.
Madlen jak tam dzis głowa??
pozdrawiam wszystkie mamuśki i smacznej kawy życzę ..choć dziś to się kroplówka z kawy przyda

mama05
prrrryy szaaaalona :))
haaaa!
a my dziś mamy kolejną 18nastkę

AZILE
) Wszystkiego naj kochana
))))
pisałam smska do naszej Joaś -pozdrawia ..jest zalatana..napisałam Jej,że Katrina urodziła wiec Katrina dla Ciebie wiadomość:
pozdrawia Cię..
przeogromnie gratuluje
i napisała tak..WAŻNE:NIKT NIE KOCHA KOBIETY TAK MOCNO JAK ICH SYNOWIE!
czyli teraz zazna największej miłości..
pisała do mnie też Wisieńka:-(
od 2 dni jest z Emilką w szpitalu-okropna gorączka.zakażenie całego organizmu-nie wiedzą dokładnie co.robią posiew z krwi i moczu.
jest pod kroplówką na antybiotyku;(((
a my dziś mamy kolejną 18nastkę

AZILE

pisałam smska do naszej Joaś -pozdrawia ..jest zalatana..napisałam Jej,że Katrina urodziła wiec Katrina dla Ciebie wiadomość:
pozdrawia Cię..
przeogromnie gratuluje
i napisała tak..WAŻNE:NIKT NIE KOCHA KOBIETY TAK MOCNO JAK ICH SYNOWIE!
czyli teraz zazna największej miłości..
pisała do mnie też Wisieńka:-(
od 2 dni jest z Emilką w szpitalu-okropna gorączka.zakażenie całego organizmu-nie wiedzą dokładnie co.robią posiew z krwi i moczu.
jest pod kroplówką na antybiotyku;(((
Liza
Fanka BB :)
Azile wiec wszystkiego co najlepsze!!!! 
Mama piękne słowa :-) ja mam dwóch synów i ciekawa jestem jak bedzie za te kilkanascie lat....
Wisienka zdrówka Dla Emilki!!!!!
Kurcze zaczelo padac, przyszlismy do domu bo taka pogoda ze...

Mama piękne słowa :-) ja mam dwóch synów i ciekawa jestem jak bedzie za te kilkanascie lat....

Wisienka zdrówka Dla Emilki!!!!!
Kurcze zaczelo padac, przyszlismy do domu bo taka pogoda ze...

azile29
Czerwcowa mama'08
Liza spóźnione życzenia. Sto lat
Mama a ty to masz jakiś szpiegów w świecie
. D
Dziękuje za życzenia

Ja miałam 2 dni maratonu lekarskiego.
Wczoraj z małą na usg bioderek. jest ok. Dziś byłyśmy u neonatologa. Mała przybrała w 3 tygodnie 700g
. Dostaliśmy coś nowego na kolki, bo to nie tolerancja laktozy. Preparat zmniejszający ulewanie i okazało sie ze mała ma pleśniawki wiec nystatyna do pędzlowania.
Martusia raz ma dobre dni raz gorsze. Ja chodzę na rzęsach , ale mam nadzieje ze to tylko tymczasowe
Mama a ty to masz jakiś szpiegów w świecie
Dziękuje za życzenia

Ja miałam 2 dni maratonu lekarskiego.
Wczoraj z małą na usg bioderek. jest ok. Dziś byłyśmy u neonatologa. Mała przybrała w 3 tygodnie 700g
Martusia raz ma dobre dni raz gorsze. Ja chodzę na rzęsach , ale mam nadzieje ze to tylko tymczasowe
pokazuje sie na chwilke,bo na dluzsze pisanie czasu brak,syn mi sie rozchorowal,cala noc nie spalam..potem niby bylo lepiej,a teraz znowu zle..goraczka,wymioty,zawalone cale gardlo..ponad rok mielismy spokoj z angina,a teraz znowu sie przyplatala 
jutro z samego rana lece z nim do przychodni,bo bez antybiotyku lepiej nie bedzie..
,a dzisiaj kolejna nocka nieprzespana...dziecko mi sie meczy,a ja razem znim :-(nawet biedak nic dzisiaj nie jadl
:-(,zrobilam mu rosolek,ale nic nie moze przelknac..
z moja glowa troche lepeij bo cisnienie nie skacze..a poza tym,nawet nie mam czasu myslec o sobie..
ale uspokoilam sie,bo moje p.ciala nie sa takie wysokie i nie ma wiekszego zagrozenia dla fasolinki
,wczoraj mialam tel.ze szpitala i nie mogalm sie zkobieta dogadac.ale dzisiaj juz bylo lepiej i jestem spokojna ;-)poprosilam jeszcze o powtorne badania przed duzym usg ,ktory mam na koniec lipca i moze bede miala jeszcze dodatkowe usg,ona chce mi zrobic,ale bez zgody ordynatora nie moze,ale napisze prosbe
,byloby super,wtedy bede spokojniejsza ;-)
sciskam was mocno i odezwe sie jak mi syn wyzdrowieje
sorki ,ze tylko o sobie

jutro z samego rana lece z nim do przychodni,bo bez antybiotyku lepiej nie bedzie..

z moja glowa troche lepeij bo cisnienie nie skacze..a poza tym,nawet nie mam czasu myslec o sobie..
ale uspokoilam sie,bo moje p.ciala nie sa takie wysokie i nie ma wiekszego zagrozenia dla fasolinki

sciskam was mocno i odezwe sie jak mi syn wyzdrowieje
sorki ,ze tylko o sobie

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Azile sto lat!!!
Pozdrowienia dla Joas i troche wiecej czasu dla siebie.
Wisienka zdrowia dla Emilki i trafnej diagnozy &&&
Mamo dzieki za wiesci od dziewczyn i zaciskam &&&~~~~ w wiadomej sprawie!
Madlen zdrowia dla syna!
Pozdrawiam wszystkie!
Pozdrowienia dla Joas i troche wiecej czasu dla siebie.
Wisienka zdrowia dla Emilki i trafnej diagnozy &&&
Mamo dzieki za wiesci od dziewczyn i zaciskam &&&~~~~ w wiadomej sprawie!
Madlen zdrowia dla syna!
Pozdrawiam wszystkie!
katrina115
Potrójna Mama
witajcie Kochane,
Niestety doba ma za mało czasu ostatnio...
Liza - spóźnione, ale STO LAT!!!!!! spełnienia marzeń i dużo zdrówka!!!!
Mama - pozdrów od nas Joaś, to prawda z tym synusiem, juz teraz świata poza mną nie widzi... jak tylko mnie nie widzi lub nie słyszy, to zaraz daje znak, mój malutki mężczyzna.
Madlen - dużo, dużo zdrówka Wam życzę!!
Azile - Tobie również wszystkiego co najlepsze!!!
Wszystkie Mamusie pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
Niestety doba ma za mało czasu ostatnio...
Liza - spóźnione, ale STO LAT!!!!!! spełnienia marzeń i dużo zdrówka!!!!
Mama - pozdrów od nas Joaś, to prawda z tym synusiem, juz teraz świata poza mną nie widzi... jak tylko mnie nie widzi lub nie słyszy, to zaraz daje znak, mój malutki mężczyzna.
Madlen - dużo, dużo zdrówka Wam życzę!!
Azile - Tobie również wszystkiego co najlepsze!!!
Wszystkie Mamusie pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
reklama
hej babeczki
na szybciocha
m pojechał po córe bo ma dzis bal 6klasisty
liza, azile - wszystkiego najlepszego kochane - miłości zdrowia i kaski;-)
mamuś - całowanie stópek dzieciaczków - bezcenne---mojemu do dzis zostało- tak chyba myśle ze stąd się to wzięło---on uwielbia stopy--- jak tylko jestem boso to mi pada do nóg---w tym wieku już tak fetysz??
trzymam &&&&&&& za nieprzyjscie- a raczej za zajście
pawimi - jak się dogadujecie - to zatrzymuj babcie
katrinka - widze zakochana w synusiu
brzuszki i mamusie pozdrawiam
joasia i wisienika - zwolnijcie na chwilke i a kuku zróbcie
zuzinka - jak ksiezniczka się chowa? jak cycanie?? pzdr
niewymienione pozdrawiam
dobrej nocki
na szybciocha
m pojechał po córe bo ma dzis bal 6klasisty
liza, azile - wszystkiego najlepszego kochane - miłości zdrowia i kaski;-)
mamuś - całowanie stópek dzieciaczków - bezcenne---mojemu do dzis zostało- tak chyba myśle ze stąd się to wzięło---on uwielbia stopy--- jak tylko jestem boso to mi pada do nóg---w tym wieku już tak fetysz??

pawimi - jak się dogadujecie - to zatrzymuj babcie

katrinka - widze zakochana w synusiu

brzuszki i mamusie pozdrawiam
joasia i wisienika - zwolnijcie na chwilke i a kuku zróbcie

zuzinka - jak ksiezniczka się chowa? jak cycanie?? pzdr
niewymienione pozdrawiam
dobrej nocki