reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wpadam jak zwykle po obejrzanym meczu

Madlen bol glowy w ciazy jest podobno czesty :-(

Pawimi jestes chyba nieliczna osoba ktora chwali tesciowa :szok: ;-)

Azile
jak tam kolki, ja kupilam espumisan w kropelkach i dzis jakby troche lepiej a na pewno krocej

Liza sto lat!!!

Pozdrawiam i znikam :-)

reklama
Hej
Dzięki Kochane za zyczonka!!!
Zuz-inka Twój tort mnie rozwalił :-D hehehehe ;-)
Pawimi no to dobrze ze choc kolega sie odezwał bo domyślam sie jak sie zamartwiasz o syna...
A widze ze z tesciową jednak oki, :-) i fajnie :tak:
Mama co tam u was?

Hania ospe przechodzi dobrze, tylko jakas zmeczona jest od wczoraj, w dzien spala 2h, dzis wstala przed chwilą... nie gorączkuje ale kurcze martwi mnie to, no zobaczymy.... ;]
Ogólnie własnie na dworze jest tak orzeźwiająco, brak slonca,zachmurzone ale nie parno i nie dusno :D ;)

witajcie ..
porozwoziłam dzieci i zmokłam jak kura:wściekła/y:u nas leje od wczoraj i kurcze mać nie lubię strasznie tak zacząć dnia jak dzis zaczęłam:baffled:

Liza u mnie ogólnie oki..na dniach termin @ to sie okaże co i jak...oczywiście nadzieja jest jak co cykl..

Pawimi no to się dogadujecie z teściówką :)
fajnie..

Zuz Inka super,że kolki krócej trwają..odpoczynek dla dziecka i dla uszu pewnie.

Madlen jak tam dzis głowa??

pozdrawiam wszystkie mamuśki i smacznej kawy życzę ..choć dziś to się kroplówka z kawy przyda:baffled:

haaaa!
a my dziś mamy kolejną 18nastkę:tak::tak:

AZILE :)) Wszystkiego naj kochana:))))):-D

pisałam smska do naszej Joaś -pozdrawia ..jest zalatana..napisałam Jej,że Katrina urodziła wiec Katrina dla Ciebie wiadomość:
pozdrawia Cię..
przeogromnie gratuluje
i napisała tak..WAŻNE:NIKT NIE KOCHA KOBIETY TAK MOCNO JAK ICH SYNOWIE!
czyli teraz zazna największej miłości..

pisała do mnie też Wisieńka:-(
od 2 dni jest z Emilką w szpitalu-okropna gorączka.zakażenie całego organizmu-nie wiedzą dokładnie co.robią posiew z krwi i moczu.
jest pod kroplówką na antybiotyku;(((

Azile wiec wszystkiego co najlepsze!!!! :tak:
Mama piękne słowa :-) ja mam dwóch synów i ciekawa jestem jak bedzie za te kilkanascie lat.... :tak:
Wisienka zdrówka Dla Emilki!!!!!

Kurcze zaczelo padac, przyszlismy do domu bo taka pogoda ze... :no:

Liza spóźnione życzenia. Sto lat:)
Mama a ty to masz jakiś szpiegów w świecie:). D
Dziękuje za życzenia:tak::tak::tak::tak:

Ja miałam 2 dni maratonu lekarskiego.
Wczoraj z małą na usg bioderek. jest ok. Dziś byłyśmy u neonatologa. Mała przybrała w 3 tygodnie 700g:). Dostaliśmy coś nowego na kolki, bo to nie tolerancja laktozy. Preparat zmniejszający ulewanie i okazało sie ze mała ma pleśniawki wiec nystatyna do pędzlowania.

Martusia raz ma dobre dni raz gorsze. Ja chodzę na rzęsach , ale mam nadzieje ze to tylko tymczasowe:)

pokazuje sie na chwilke,bo na dluzsze pisanie czasu brak,syn mi sie rozchorowal,cala noc nie spalam..potem niby bylo lepiej,a teraz znowu zle..goraczka,wymioty,zawalone cale gardlo..ponad rok mielismy spokoj z angina,a teraz znowu sie przyplatala :angry:
jutro z samego rana lece z nim do przychodni,bo bez antybiotyku lepiej nie bedzie..:no:,a dzisiaj kolejna nocka nieprzespana...dziecko mi sie meczy,a ja razem znim :-(nawet biedak nic dzisiaj nie jadl :no::-(,zrobilam mu rosolek,ale nic nie moze przelknac..
z moja glowa troche lepeij bo cisnienie nie skacze..a poza tym,nawet nie mam czasu myslec o sobie..
ale uspokoilam sie,bo moje p.ciala nie sa takie wysokie i nie ma wiekszego zagrozenia dla fasolinki :happy2::happy2:,wczoraj mialam tel.ze szpitala i nie mogalm sie zkobieta dogadac.ale dzisiaj juz bylo lepiej i jestem spokojna ;-)poprosilam jeszcze o powtorne badania przed duzym usg ,ktory mam na koniec lipca i moze bede miala jeszcze dodatkowe usg,ona chce mi zrobic,ale bez zgody ordynatora nie moze,ale napisze prosbe :tak:,byloby super,wtedy bede spokojniejsza ;-)
sciskam was mocno i odezwe sie jak mi syn wyzdrowieje
sorki ,ze tylko o sobie :sorry2:

Azile sto lat!!!
Pozdrowienia dla Joas i troche wiecej czasu dla siebie.
Wisienka zdrowia dla Emilki i trafnej diagnozy &&&
Mamo dzieki za wiesci od dziewczyn i zaciskam &&&~~~~ w wiadomej sprawie!
Madlen zdrowia dla syna!

Pozdrawiam wszystkie!

witajcie Kochane,

Niestety doba ma za mało czasu ostatnio...

Liza - spóźnione, ale STO LAT!!!!!! spełnienia marzeń i dużo zdrówka!!!!

Mama - pozdrów od nas Joaś, to prawda z tym synusiem, juz teraz świata poza mną nie widzi... jak tylko mnie nie widzi lub nie słyszy, to zaraz daje znak, mój malutki mężczyzna.

Madlen - dużo, dużo zdrówka Wam życzę!!

Azile - Tobie również wszystkiego co najlepsze!!!

Wszystkie Mamusie pozdrawiam i życzę miłego wieczorku

reklama
hej babeczki
na szybciocha
m pojechał po córe bo ma dzis bal 6klasisty

liza, azile - wszystkiego najlepszego kochane - miłości zdrowia i kaski;-)
mamuś - całowanie stópek dzieciaczków - bezcenne---mojemu do dzis zostało- tak chyba myśle ze stąd się to wzięło---on uwielbia stopy--- jak tylko jestem boso to mi pada do nóg---w tym wieku już tak fetysz??:confused::-p trzymam &&&&&&& za nieprzyjscie- a raczej za zajście:-D
pawimi - jak się dogadujecie - to zatrzymuj babcie:-D
katrinka - widze zakochana w synusiu:tak:
brzuszki i mamusie pozdrawiam
joasia i wisienika - zwolnijcie na chwilke i a kuku zróbcie:-D
zuzinka - jak ksiezniczka się chowa? jak cycanie?? pzdr

niewymienione pozdrawiam
dobrej nocki

Do góry