reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie ..
nawet ja wczoraj ogladałam mecz ...przykro ..
nie am nowych info od Wisieńki ,ale przekazałam Jej nasze wsparcie..
nawet ja wczoraj ogladałam mecz ...przykro ..
nie am nowych info od Wisieńki ,ale przekazałam Jej nasze wsparcie..
azile29
Czerwcowa mama'08
Wisienka- modlimy się za was. 
A ja nie ogarniam wszystkiego. Niestety
.
Daje małej kropelki z enzymem laktazy, ale nadal jest niespokojna i kolki też są choć mniejsze.
Kocha wisieć przy cycy, całymi dniami tylko ja i ja. Nie mam czasu na porządki a juz nie wspomnę o starsze dzieci.
Trzyma sie tylko nadziei że jeszcze miesiąc i będzie lepiej a po 4 miesiącach ponoć mam być super

A ja nie ogarniam wszystkiego. Niestety

Daje małej kropelki z enzymem laktazy, ale nadal jest niespokojna i kolki też są choć mniejsze.
Kocha wisieć przy cycy, całymi dniami tylko ja i ja. Nie mam czasu na porządki a juz nie wspomnę o starsze dzieci.
Trzyma sie tylko nadziei że jeszcze miesiąc i będzie lepiej a po 4 miesiącach ponoć mam być super
Liza
Fanka BB :)
Hej
Trzymam kciuki za Córeczke wisienki!!!!!!!!!! :*** musi byc dobrze!
Przepraszam ze wiecej nie pisz,e ale dzis bylismy na rwaniu truskawek, zeby zarobic cos pieniedzy bo nie mamy z czego zyc...
spieklam sie troszke...
Milej niedzieli!:*
Trzymam kciuki za Córeczke wisienki!!!!!!!!!! :*** musi byc dobrze!
Przepraszam ze wiecej nie pisz,e ale dzis bylismy na rwaniu truskawek, zeby zarobic cos pieniedzy bo nie mamy z czego zyc...
Milej niedzieli!:*
mama05
Azile wspołczuję kolek i nietolerancji...
życzę Ci dużo sił i cierpliwości..
Zuz Inka szkoda,że nasi nie przeszli dalej-nawet ja zasiadłam do meczu i kibicowałam...
Liza a jak z męża pracą???
życzę Ci dużo sił i cierpliwości..
Zuz Inka szkoda,że nasi nie przeszli dalej-nawet ja zasiadłam do meczu i kibicowałam...
Liza a jak z męża pracą???
hejka
moj synus juz lepiej,bo zaczyna broic
,ale wpiatek wyladowalam znim w szpitalu,bo tak zle bylo,ze lekarz nie byl w stanie dobrac odpowiedni antyb.i kazala zrobic wszystkie badania..
tez ogladalam wczoraj mecz i na koniec poplakalam sie...
nie jestem fanem pilki noznej ,ale cos mi sie przestawilo i od poczatku euro ogladam
..nie liczylam na cud,ale myslalam ze dadza chlopaki rade..a oni ...achhh..smutno mi bylo...
azalie duzo sily zycze ;-)
liza a tobie zycze poprawy i lepszych dni...;-)
moj synus juz lepiej,bo zaczyna broic

tez ogladalam wczoraj mecz i na koniec poplakalam sie...

nie jestem fanem pilki noznej ,ale cos mi sie przestawilo i od poczatku euro ogladam

azalie duzo sily zycze ;-)
liza a tobie zycze poprawy i lepszych dni...;-)
lenka21*
2+3 = MY
Liza żeby się z tą pracą dobrze ułożyło, trzymam kciuki, przy trójce dzieci pieniążki są potrzebne
Azile moi nie mieli kolek więc nie znam ich ale współczuję i dużo sił życzę
Madlen jak broi ti zdrowieje, to fajnie:-)
Modlę się za Córeczkę Wisienki i przesyłąm fluidki ~~~~~~~~
Azile moi nie mieli kolek więc nie znam ich ale współczuję i dużo sił życzę
Madlen jak broi ti zdrowieje, to fajnie:-)
Modlę się za Córeczkę Wisienki i przesyłąm fluidki ~~~~~~~~
mama05
witam ja na szybko przed pracą ..
wieści od WISIEŃKI
to wczoraj mi napisała:
dzis dużo lepiej..antybiotyk działa i Emilka mimo,że umęczona i bardzo pokłuta wraca do zdrowia.na razie nie widać ,żeby choroba uszkodziła jakiś organ.dalej ma kroplówki i antybiotyki,ale jak tylko wyniki będą dobre to przechodzimy na ustne i jedziemy do domu bo tutaj Ona wszystko łapie taka jest osłabiona..Ja wykończona...
trzymajcie sie babeczki
miłego dnia i chwil wytchnienia zyczę 
wieści od WISIEŃKI
to wczoraj mi napisała:
dzis dużo lepiej..antybiotyk działa i Emilka mimo,że umęczona i bardzo pokłuta wraca do zdrowia.na razie nie widać ,żeby choroba uszkodziła jakiś organ.dalej ma kroplówki i antybiotyki,ale jak tylko wyniki będą dobre to przechodzimy na ustne i jedziemy do domu bo tutaj Ona wszystko łapie taka jest osłabiona..Ja wykończona...
trzymajcie sie babeczki
reklama
Liza
Fanka BB :)
hej
Mama05 pisałam ze facet ma dzwonic w tym tyg do piątku i dać znac jezeli nie zadzwon9i to my mamy. ale praca i tak od 15 lipca dopiero...
Dobrze ze u wisienki lepiej... oby szybko wróciły do domku! :*
Wczoraj poszlismy spac wszyscy o 20
cisza nocna normalnie
a rano o 5:45 juz wstalismy ;P ja oboloała ale zyje ;P podziwiam męża... poszedl dzis znow do truskawek po 5:30 ja niewiem czy bym dala rade, ale i tak z dzieciakami nie mial by kto siedziec bo mamy nie ma...
Przeszla porzadna burza niedawno
ale ulało 
Milego dnia!
Mama05 pisałam ze facet ma dzwonic w tym tyg do piątku i dać znac jezeli nie zadzwon9i to my mamy. ale praca i tak od 15 lipca dopiero...
Dobrze ze u wisienki lepiej... oby szybko wróciły do domku! :*
Wczoraj poszlismy spac wszyscy o 20

Przeszla porzadna burza niedawno

Milego dnia!