Madzia Lena12345678
Zaangażowana w BB
Witam . Moje TSH około 5 tygodni temu wynosiło 4,9 dzisiaj 3,3 . Biorę euthyrex 25 , jutro wizyta u endokrynologa . Jak myślicie kobietki staraczki zadowalający spadek ? Jakie miałyście z tym doświadczenia ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po 3 miesiącach z tsh 4.09Witam . Moje TSH około 5 tygodni temu wynosiło 4,9 dzisiaj 3,3 . Biorę euthyrex 25 , jutro wizyta u endokrynologa . Jak myślicie kobietki staraczki zadowalający spadek ? Jakie miałyście z tym doświadczenia ?
Myślę, że lekarz może jeszcze zwiększyć dawkę.Witam . Moje TSH około 5 tygodni temu wynosiło 4,9 dzisiaj 3,3 . Biorę euthyrex 25 , jutro wizyta u endokrynologa . Jak myślicie kobietki staraczki zadowalający spadek ? Jakie miałyście z tym doświadczenia ?
Do starań najlepszy jest wynik do 1-2 także lekarz może zwiększyć dawkę na 50.Witam . Moje TSH około 5 tygodni temu wynosiło 4,9 dzisiaj 3,3 . Biorę euthyrex 25 , jutro wizyta u endokrynologa . Jak myślicie kobietki staraczki zadowalający spadek ? Jakie miałyście z tym doświadczenia ?
I co powiedział lekarz?Witam . Moje TSH około 5 tygodni temu wynosiło 4,9 dzisiaj 3,3 . Biorę euthyrex 25 , jutro wizyta u endokrynologa . Jak myślicie kobietki staraczki zadowalający spadek ? Jakie miałyście z tym doświadczenia ?
Mi po 5 tygodniach spadło z 4,9 na 3,3. Dostałam 2 dni temu zmieniona dawkę z 50 na tygodniu i 25 na weekendy . Tylko że u mnie okazało się właśnie wczoraj że tarczyca może nie być jedynym problemem ponieważ wykryto u mnie polipa ...Hej!
Ja również biorę Euthyrox 25 celem obniżenia TSH.
Po 6 tygodniach mam kolejne badanie poziomu. Też jestem ciekawa efektu.
Zmiana dawki z 50 na tygodniu i w weekend 25 . Gdyby pojawiła się ciąża to pilnie się zgłosić . Ale znaleziono wczoraj u mnie polipa więc raczej o ciąży mogę zapomnieć poki nie będzie usunięty...I co powiedział lekarz?