Szczerze to wydaje mi się to troche naciągane. Bo tak: w ciąże owszem można zajść, ale utrzymać i donosić ją w takim wypadku jest bardzo trudno. Ja w swoim pakiecie też mam konsultacje on-line za darmo więc jak mam tylko jakieś pytanie to do danego specjalisty moge w określonych godzinach na czacie napisać lub mailem. I żadne, ale to ŻADEN nie powiedział że przy takim tsh wszytsko będzie ok.
Dziecko może urodzić się zdrowe, ale może też urodzić się w powaznymi wadami. Już nie tylko z problemami tarczycowymi ale ogólnie cała struktura genetyczna może zostać zaburzona. Do 9 czy 10 tyg. ciąży półd korzysta z twoich hormonów żeby się dobrze rozwijać a skoro tarczyca reguluje hormony to jak ono ma z tego korzystać jak ich nie ma..
Chociaż dużo kobiet pisze że urodziły zdrowe dzieci. Więc napewno nie jest to nie możliwe. Ale jak czytałam to znalazłam też kilka wpisów od matek bardzo ciężko chorych dzieci. A skoro decydujesz się na dziecko to chyba chcesz dla niego jak najelpeij a nie od razu po urodzeniu latać od fundacji do fundacji żeby dziecko leczyć. A ono tak naprawde jest już od urodzenia skazane.
W świetle tego co piszą ludzie i lekarze , a zdania sa mocno podzielone, ja jednak przychylam się do opinii że ten doktorek to Ci kase powinien oddać..