Nathalienne
Aktywna w BB
Witajcie ! Mam pytanie na badaniu TSH wyszło mi 2,8. Gin powiedział że to za wysokie a ja powinnam mieć 0,8. Umialaby którąś z was wytłumaczyć mi co to dokładnie oznacza. Bo jestem zielona w tym temacie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie ! Mam pytanie na badaniu TSH wyszło mi 2,8. Gin powiedział że to za wysokie a ja powinnam mieć 0,8. Umialaby którąś z was wytłumaczyć mi co to dokładnie oznacza. Bo jestem zielona w tym temacie.
Hej laskimam do Was pytanie. W marcu straciłam bobo, miałam zabieg. W maju miałam z kolei biochemiczna. W czerwcu zbadałam sobie tsh, tak dla świętego spokoju. Wyszło mi 1,75, czyli w normie dla starających się o ciążę. Chce porobic po nowym roku szereg badań i koleżanka mi coś wspomniała o ft3 i ft4. I teraz pytanie: czy jeśli miałam tsh w normie, to muszę wykonywać te wyżej wymienione badania? Nie znam się na tym :/
Milka mi na ostatniej wizycie hun powiedział że po 20 tygodniu trzeba będzie badanie powtórzyć i w zależności od tego co wyjdzie, to myśleć.