mąż powinienen ci mówić o wszystkim to jest przecież wasza sprawa jesteście związani ze sobą i jego sprawy są także i twoje.Co do rachunków nie daj się wykorzystać ustalcie co kto będzie płacił a nie tylko wy to jest nie fer dlaczego wy tylko macie za wszystko płacić niech reszta też wie co ile kosztuje.
reklama
Agnieszka1986
Fanka BB :)
ka32siu Georgia a nie Georgina, jak coś komentujesz to dobrze przeczytaj bo moze Ty masz problem z czytaniem?
Dlaczego nie skorzystałam z waszych rad??? A bo mam dziecko i ograniczony czas, nie zdążyłam zareagować a tu skok na mnie! Odczep si ode mnie. Jak Ci się coś nie podoba to nie czytaj i nie pisz tyle przemadrzałości bo to żałosne... i nudne
ANNA112 dzięki! masz rację. Gadałam z mężem i mam nadzieję,ze to zrozumiał. Czas pokaże. I dzięki że na mnie nie naskoczyłaś..... A z tym ,że my płacimy a siostra meża nie to masz w zupełności rację, ale co ja na to poradzę. Bezczelna jest wdg. mnie bo skoro sama mama zwracała jej uwage a ona nic....
Ale taka jest i wiele mogłabym opisać o niej. Dzięki raz jeszcze
Dlaczego nie skorzystałam z waszych rad??? A bo mam dziecko i ograniczony czas, nie zdążyłam zareagować a tu skok na mnie! Odczep si ode mnie. Jak Ci się coś nie podoba to nie czytaj i nie pisz tyle przemadrzałości bo to żałosne... i nudne
ANNA112 dzięki! masz rację. Gadałam z mężem i mam nadzieję,ze to zrozumiał. Czas pokaże. I dzięki że na mnie nie naskoczyłaś..... A z tym ,że my płacimy a siostra meża nie to masz w zupełności rację, ale co ja na to poradzę. Bezczelna jest wdg. mnie bo skoro sama mama zwracała jej uwage a ona nic....
Ale taka jest i wiele mogłabym opisać o niej. Dzięki raz jeszcze
Ostatnia edycja:
Podziel się: