reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
A moje dziecko zamiast stawać na całej stopie, to staje na palcach, jak baletnica:dry::baffled::eek: i cholender zaczyna mnie to niepokoic, bo nawet w chodaku też tak stoi i ma tendencje do wykrzywiania lewej nóżki na boki:baffled:. Leyna, a z tymi problemami Piotrusia, to kto Cię skierował do neurologa, bo ja to myślałam raczej do ortopedy się wybrać, ale teraz to już zgłupiałam:eek::baffled::dry::oo2:

Renee moja tez wykrzywia nóżke na bok , tak że staje na zewnętrznej krawedzi stopy no i podkurcza paluszki tak jak Piotrus , u ortopedy juz bylismy i w tym kierunku jest wszystko ok. dlatego idziemy do neurologa.Mam nadzieje że to nic powaznego i że panikara jestem ale lepiej duchac na zimne ale coś mi się zdaje że Ami bedzie chodzic w takich butkach jak Piotruś

Witam my juz po zakupach i spacerze..w sobote wyjezdzamy do warszawy na komunie mojej bratanicy w dodatku ja jestem chrzestną wiec troche mnie trzepnie po kieszeni ta impreza..jeszcze do tego szukam kena pana młodego:confused: bo taki prezent zazyczyła sobie chrzesnica męża na dzien dziecka:tak: zakupilismy tez małej fotelik od 9 do 25 kg Ceneco zenith bardzo fajny za przystępną cene 330zł wiec bedzie juz jezdzic jak królowa:tak:;-)
Co do tych bucikow to wożne w szkole w takich chodziły;-):tak: ale skoro dobre dla dziecka to trza zakupic;-) pozdrawiam!!!

reklama
Alka już prawie zdrowa, tzn. katar się kończy, ale kazał doktor do kontroli przyjść, więc w poniedziałek sobie w pracy robię i zasuwamy do kontroli:tak:

Do góry