reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Zuzu zacznij w końcu jeść perełko bo mamusia się denerwuje. Zdrowia życzę i powrotu apatytu.

Ja dziś znów dzwoniłam do poradni preluksacyjnej i niestety przez strajk nie ma zapisów i poradnia nie pracuje :( Miałam się zgłosić jak Oliwka zacznie chodzić a tu......... Zła jestem jak nie wiem co. Jak zaczną pracować to będą 6-cio msc. kolejki.

reklama
Zuzu zacznij w końcu jeść perełko bo mamusia się denerwuje. Zdrowia życzę i powrotu apatytu.

Ja dziś znów dzwoniłam do poradni preluksacyjnej i niestety przez strajk nie ma zapisów i poradnia nie pracuje :( Miałam się zgłosić jak Oliwka zacznie chodzić a tu......... Zła jestem jak nie wiem co. Jak zaczną pracować to będą 6-cio msc. kolejki.
Majka a dlaczego masz se zgłosić do tej poradni??

Oliwce się wolno wykształacała prawa panewka biodrowa i niby zagrożenia nie było ale jakieś ryzyko instnieje i lekarz kazał przyjść na kontrolę jak Oliwka zacznie chodzić a tu niestety poradnia zamknięta a w pobliżu czyli w promieniu 100 km żadnej prywatnej. Chyba się udam do W-wy

no ja nie wiedzialam gdzie pisac to pisze tu..

moja mala dzis w ogole nie chce mleczka pic :/ tzn wypila moze w sumie 60-80 ml maaxxxx a jest 18sta :/ i nic.. daje jej soczek zeby chociaz pila i ciutenkeeeeeeee kurczaczka zjadla i maly sloiczek jablka utartego i tyle .. nie wiem moze to zabki?
bo marudzi troche a jesc tez nie chce:/

mam nadzieje ze jej to przejdzie no i ze wieczorkiem chociaz mleczko kolacyjkowe wypije :/

no ja nie wiedzialam gdzie pisac to pisze tu..

moja mala dzis w ogole nie chce mleczka pic :/ tzn wypila moze w sumie 60-80 ml maaxxxx a jest 18sta :/ i nic.. daje jej soczek zeby chociaz pila i ciutenkeeeeeeee kurczaczka zjadla i maly sloiczek jablka utartego i tyle .. nie wiem moze to zabki?
bo marudzi troche a jesc tez nie chce:/

mam nadzieje ze jej to przejdzie no i ze wieczorkiem chociaz mleczko kolacyjkowe wypije :/

pewnie zabki albo jak macie upaly tomoze przez to, u nas jak przeszla fala upalow w czerwcu, to wiekszosc dzieciaczkow malo co jadla:tak:

mam nadzieje, ze mleko kolacyjkowe zjedzone!:-)

redaktorko dzieki za odpowiedz :) niestety to nie przez upaly bo upaly eh sa juz od marca.. ale na szczescie w domciu nie czuc bo klimatyzacja chodzi..
eh moze to te zabki ? bo nawet przed snem nie chciala mleczka :/ dalam jej butle i przez 2,5h zmeczyla 50 ml :)

no nic zobaczymy jak bedzie dzisiaj poki co spi jeszcze :) zaraz jak wstanie obadam jej dziaselka a noz widelec cos sie "kroi" :)

redaktorko dzieki za odpowiedz :) niestety to nie przez upaly bo upaly eh sa juz od marca.. ale na szczescie w domciu nie czuc bo klimatyzacja chodzi..
eh moze to te zabki ? bo nawet przed snem nie chciala mleczka :/ dalam jej butle i przez 2,5h zmeczyla 50 ml :)

no nic zobaczymy jak bedzie dzisiaj poki co spi jeszcze :) zaraz jak wstanie obadam jej dziaselka a noz widelec cos sie "kroi" :)
u mnie bylo to samo teraz przez kilka dni nie chciala jesc prawie wogole i sie okazalo dzisiaj ze boli u gory dziaslo wiec zab idzie i pewnie u Ciebie to samo :dry: najgorzej ze dzieciaki nie jedza a jeszcze nie widac ze to wina zeboli :dry:

hmm, Piotruś jest chyba wyjątkiem, bo ani upały ani wyrzynanie się ząbków nie wpływają na jego apetyt. marudzi jak cholera, ale swoje porcje jedzenia dostać musi :tak:

reklama
Do góry