Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak sie wkurzylam ze jej powiedzialam ze gdybym nie zadzwonila do szpitala w sprawie dzisiejszej wizyty to bym nie wiedziala ze mam przyjsc dzis bo rowniez czekalam na lis od nich i nie wyjde dopuki mi nie ustali CHOCIAZ terminu nastepnej wizyty pani doktor zobaczyla jak bardzo sie wkurzylam zaczela obdzwaniac porodówke i sie dodzwonila mimo godziny 15:00 i ustalila termin na 01.02.2012 na godz 07:00 ale sie ucieszylam jednak jak chcą to potrafią:-)zapisala specjalny zel do mycia rano musze przed operacja sie tym wymyc pewnie to jakis antybakteryjny plyn kazala kupic sprzecik do lewatywy a ja jej mowie o moich problemach z hemoroidami to tylko stwierdzila ze takie uroki ciązy i ze musze sobie poradzic
no zobaczymy czy dam rade bo na dzien dzisejszy to chyba bym umarla jak bym miala sobie cos tam wsadzic.A tak ogólnie to jestem juz teraz zadowolona znam date i wiem ze bedzie moja dziewczynka bezpieczna chyba ze bedzie sie jej spieszylo i zostanie mi lezec na podłodze i czekac na karetke:-)