reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza

Daissy, ja od początku ciąży mam szyjke 3 cm, ale na ostatniej wizycie była twarda i zamknięta, na koniec może się skracać, ważne żeby nie było rozwarcia :( przy małym dziecku pewnie ciężko będzie Ci się oszczędzać...

reklama
ja robilam 4d we wtorek w 32 tygodniu i nie wydaje mi sie zaby bylo za pozno:)
Planuje jeszcze zrobic kolo 36 tygodnia.
Maron a z jakiego miasta jest ta oferta? bo tez moze skorzystam :)
z krakowa :-)
Badanie USG 3D/4D Ciąży z Zapisem na DVD i Zdjęciem za 95 zł zamiast 280 zł
No wlasnie na stronie ich napisane jest ze robi sie od 18-32 tc jesli je kupie to bede robic w przyszla sobote najprawdopodobniej, to juz bedzie 33tc szedl :-) kurcze, mowicie ze warto??? to chyba sie skusze :-)

maron tylko najpierw zadzwon i spytaj na kiedy sa najblizsze terminy - zeby się nie okazało że dopiero po nowym roku!

maron nie zastanawiaj się i kupuj jak za taką cenę! Ja robiłam takie usg w 24tc i jestem zadowolona, fakt 250 zł kosztowało, ale dostałam 10 zdjęć w 4d + 1 kolorowe. Parę zdjęć zwykłych. Film ma 20 min i jest w kolorze, do tego 4 strony dokładnego opisu. No i pamiątka na całe życie, ja tam nie żałuję.

ja bardziej wlasnie to jako pamietke traktuje, bo w ofercie napisane jest, ze celem badania nie jest diagnostyka prenatalna :-) no ale ja mam usg co 4 tygodnie, wiec wiem, ze wszytko jest w porzadeczku :-)

reklama
Do góry