• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U lekarza

reklama
Hej Dziewczynki:-)

gratuluje udanych wizyt i cieszę się razem z Wami:-)
Ja jutro jadę na badania prenatalne i mam później ginekologa:-) Troszkę się sztresuje;-) Ale to chyba normalne:-) ;-) No i jadę na te badania z moim teściem :cool2:, bo mąż niestety w pracy :-( Ale teściu jest świetnym facetem, więc będzie wesoło :tak:;-):-D Jutro na wieczór dam znać co i jak :-) 3majcie kciuki;-)

informuję, ze moje testy pappa wyszły bez obciażen, małe ryzyko :)

i bardzo fajnie :)
wczoraj byla masa lasek na tym prenatalnym w spzitalu, wg mnie super sprawa bo raz ze bezplatne a dwa ze ma sie jakas tam pewnosc po takich badaniach :)

moj ludzik ma 48,9 mm - wczoraj sie nie pochwalilam taka ze mnie matka :P mysle ze to mala panienka ;) Maja tez zawsze byla mniejsza i drobna na obarzie USG :) ciekawe czy sie myle czy nie :)

Cortina, no właśnie zastanawiałam się co to za matka wyrodna, że a nie be a ni me:szok:;-)
Martuszka, gratuluję wyników:D
Lady, też dzwonię w poniedziałek, trzymam więc kciuki za nas obie;)

reklama
widzę że kolejna porcja cudnych wieści:-) wszystkim Wam gratuluję i cieszę się że dzidzie tak zdrowo rosną:tak:

aniołeczek a Tobie fasoleczka niezłego strachu napędziła:-( jak dobrze, że wszystko w porządku:tak: wypoczywaj teraz ile możesz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry