reklama

U lekarza

reklama
Cześć dziewczynki, wracam po urlopie a tu takie cudowne wieści. GRATULACJE dla wszystkich :) My idziemy w środę na planową wizytę do swojej gin i mam nadzieję, że tym razem dzidzia będzie bardziej współpracować.

No my już po wizycie:-)
Dzidziolek mierzy 69,8mm, ma dwie rączki i nóżki:-) to co jest lub nie ma pomiędzy nóżkami nie było widać.
Na wizytę poszłam z mężulkiem. Jak zobaczył maleństwo na monitorze to się zdziwił, że już takie duże jest hihi:-) U mojej gin jest tylko ten monitor od USG i mój kochany tak stanął, że ja nic nie widziałam:-( dopiero po chwili stwierdził, że jak stanie w innym miejscu to ja tez cuś zobaczę (ach ci faceci). Z wielkości zmierzonej na USG wyszło, że to 13+1 i termin porodu przesunął się z 28.02 na 24.02.
Kolejna wizyta 24 września.

smoniczka super wieści

ja w środę idę pierwszy raz z mężem- ale będzie zdziwiony że nasz klucha taka duża. Ja ją widziałam w ubiegłym tygodniu więc wiem czego się spodziewać. Ale moja mama była zaskoczona oglądając wnuka lub wnuczkę :) że ono takie duże i takie wygimnastykowane.

ja tez juz po wizycie, u mnie krótko i treściwie, bez U
SG, bo w zeszłym tyg miałam 3 więc na razie mi starczy;) badań tez nie muszę robić, dopiero następnym razem, tylko cytologie zaliczyłam:rofl2: i dalej na L4... odpoczywamy i sie relaksujemy, jak mówi pani dr...
ale dodam zdjęcia z zeszłego tyg, tutaj mały ma 6,2cm i macha wszystkim ciociom;) DSC03438.JPGDSC03437.JPG

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry