reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
My mamy 5.12 na 18 
kingajanik
Zaangażowana w BB
my tez 19 grudnia o 19 

poli0105
my czekamy na 17 grudnia
Ja chyba zawsze idę co Ty, dredowa mamo
(uwielbiam dredy, kiedyś byłam bliska ich zrobienia).heheh, a mnie teraz jak chciała zapisać to był problem, bo a to święta,a to sylwester i dlatego wyszła data za 3 tygodnie,a nie za 4 tak jak zawsze, a mój mąż ściął jakoś z miesiąc po ślubie, bo mówił, że dokręcanie za bardzo boli i akurat wtedy firmę otwierał i chciał wyglądać poważnie
martusionek
A ja mam wizytę 5.12 i na 8.30:-)
my dziś po wizycie 
Maluch ułożony główką w dół, na USG wychodzi nam 30tc
i ponad 1600g wagi! i tym samym termin nam się przesunął na początek lutego
(7.02) wiadomo, że to sprzęt i może się mylić, ale tak czy siak... wieeelki pewnie będzie... i jak sobie pomyślę, że za 2 miesiące mogę już rodzić, to jeszcze większe przerażenie mnie ogarnia...
a tak poza tym to wszystko ok, tylko kolejne 3kg do przodu i ginka wróży, że do +20 mogę dojść
co mam robić, żeby tak nie tyć :-( nie obżeram się nie wiadomo jak, jem normalnie, czasem na coś słodkiego sobie pozwolę, raczej bardzo nie grzeszę... a już +13kg ;(
Maluch ułożony główką w dół, na USG wychodzi nam 30tc
i ponad 1600g wagi! i tym samym termin nam się przesunął na początek lutego
(7.02) wiadomo, że to sprzęt i może się mylić, ale tak czy siak... wieeelki pewnie będzie... i jak sobie pomyślę, że za 2 miesiące mogę już rodzić, to jeszcze większe przerażenie mnie ogarnia... a tak poza tym to wszystko ok, tylko kolejne 3kg do przodu i ginka wróży, że do +20 mogę dojść
co mam robić, żeby tak nie tyć :-( nie obżeram się nie wiadomo jak, jem normalnie, czasem na coś słodkiego sobie pozwolę, raczej bardzo nie grzeszę... a już +13kg ;(reklama
poli0105
my dziś po wizycie
Maluch ułożony główką w dół, na USG wychodzi nam 30tci ponad 1600g wagi! i tym samym termin nam się przesunął na początek lutego
(7.02) wiadomo, że to sprzęt i może się mylić, ale tak czy siak... wieeelki pewnie będzie... i jak sobie pomyślę, że za 2 miesiące mogę już rodzić, to jeszcze większe przerażenie mnie ogarnia...
a tak poza tym to wszystko ok, tylko kolejne 3kg do przodu i ginka wróży, że do +20 mogę dojść![]()
co mam robić, żeby tak nie tyć :-( nie obżeram się nie wiadomo jak, jem normalnie, czasem na coś słodkiego sobie pozwolę, raczej bardzo nie grzeszę... a już +13kg ;(
No to rzeczywiście wielki
Tylko nie rozumiem tych ruchomych terminów u niektórych z Was??? Nie jestem lekarzem, ale może po prostu dziecko jest większe, jaki to ma wpływ, że termin ulega aż takiej zmianie??
Ostatnia edycja: