reklama

Ubranka naszych Maluchów

traschka kurteczka rewelacja! :)

Ja poluję na buciki dla Oli rozmiar 23 (wiosenne jakieś) w kolorze brązu chciałabym uniknąć różowych bucików i ceny wyższej niż 100zł :P Jak ktoś ma albo natknie się przypadkiem będę wdzięczna za informację :)

H&M KAMIZELKA NOWA METKA !!!!!! (3097002525) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o taką kamizelkę zakupiłam dla Małej :) już doszła tylko nie na nasz adres i dopiero w weekend odbierzemy ją od rodziców. Ale mama mówiła, że bardzo ładna :)

reklama
Japaneczka - jak miło, że ktoś lubi brązowe buty poza mną ;-) Myśmy się z zimowymi Reima w 100 zł zmieściły.
U nas dziś pełne szaleństwo - najpierw odbiór rzeczy od chrzestnej - rozmiar 80, 86, kolorystyka po części moja nieulubiona i raczej zniszczone, no ale na działkę czy po domu będzie jak znalazł - takie rzeczy których fason, ozdoby czy odcienie nie podeszły po prostu odłożyłam. Póżniej - że po drodze było - odwiedziłam nowo otwarty outlet - sklep Smyka nie powala, Reserved też jakoś mało dzieciowych jak dla mnie, za to nie wiedziałam, że Tom Tailor robi dla małolat - ceny nawet po obniżkach nie jakieś zbyt niskie ale dwie b. fajne bluzeczki kupiłam - oczywiście na zaś. :-p No i na końcu H&M - dostałam mailem kupon na - 20% na dzieciowe - kolorystyka zakupów dość konkretna - granat, biel i beż.

Patrząc na pogodę stwierdziłam dzisiaj w galerii, że jednak trzewików nie kupuję tylko trampki za kostkę bo i tak do teraz chodzi się w kozakach a jak zrobi się ciepło to od razu trampeczki i moje ukochane baleriny :) dzisiaj widziałam śliczne baleriny dla mojej Oli i na pewno jej kupię jakieś "damskie" butki bo skubana moje już przymierza :D

Japaneczka - ja kupiłam w czwartek na zaś oczywiście w H&M balerinki typu trampki oczywiście w granacie i bieli. Za to na Młodą wreszcie są dobre balerinki w kolorze brązowoszarym kupione za jesieni, rozmiar 18/19 plus dwie wkładki ;-)

Dziewczynki, mam do sprzedania nowe chłopięcie dżinsy z Zary - ciemnogranatowe rurki w rozmiarze 18-24 m-ce, ale są spore, conajmniej na 92cm. Wymiary:
Długość nogawki od kroku: 33,5 cm
Długość nogawki od pasa na zewnątrz: 50cm
maksymalna szerokość w pasie(regulowana gumką i guziczkami wewnątrz): 24,5cm
cena 40zł

Martadelko, doszły kalosze kotki i jakby co- polecam! dużo ładniejsze niż na fotach i fajnie elastyczne- zginają się super, bo tamte co mieliśmy poprzednio- b sztywna podeszwa. I łatwo się te wsuwa, miesio sam za uszy łapie i wsuwa:) Także jakbyś rozważała te 23- polecam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry