reklama

Ubranka naszych Maluchów

martadelka to i tak jestes lepsza ode mnie: 2,77zł na koncie :-p ale moze dzis juz będzie wypłata bo muszę Mai kupić rajstopki na świeta i bodziaki białe pod bluzki... ciekawe gdzie ja znajdę takie w rozm 86-92...?
A piżamka bardzo ładna ale u Mai by nie przeszły gołe nogi - chodzi w nocy do nas ze swojego pokoju po lodowatej terakocie ;/

reklama
Ja dziś poszalałam ubrankowo:tak: Ale mąż przyzwolenie dał, więc trzeba było korzystać:-D W dodatku spłynęła mi dziś ekstra kaska na konto, to poszalałam;-)
podobny, tylko trochę inne odcienie ( na naszym nie ma niebieskiego, tylko jeszcze żółty i czarny i więcej czerwieni- na stronce go nie ma) i krótkie rękawki
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Bielizna/Body/98249/1

http://www.reserved.com/pl/kids-collection/boy-056-086/sets/hotprices_boy/V1325_2

Product Detail | H&M PL wzięłam 86 i myślę, że i za rok w nich polata, są cudne, nie mogłam się oprzeć...

Product Detail | H&M PL Miesio już w nim biegał cały dzień- on kocha nakrycia głowy:szok:

i kapelusz dżinsowy, skarpeciochy kolorowe
i
NEXT Cudna Koszulka w Kratkę Super KolorkiJ.Nowa92 (3123565222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ANGIELSKIE SPODNIE DO SPANIA PIŻAMKA PASKI 98 (3100369202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aestima poszalałaś?:szok: to mało powiedziane:-p rewelacyjne krótkie spodenki z szelkami:tak: spodenki pasiaki też super, no i kapelusik (będzie jak znalazł np. do zdjęć:-p)

Kapelusików to już mamy całą kolekcję;) Chłopaki już majątaki rytuał po M. praCY-kapelusze, muza i tańczą:-D Michał pożycza od Miesia kapelusz, ale zachciało mu się mieć swój- widziałam fajne na męskim, czarne:tak:

ps jak ktoś ma wysokie, szczupłe dziecko, to najlepsze bodziaki- c&a. U nas Miesio b do góry się wyciągnął i szczuplutki się zrobił i bodziaki mothercare, f&f, 5.10.15, cocodrillo- za szerokie i za krótkie. H&m, reserved dają radę a najlepszy był ten co przez forever w c&a kupiłam i ten co dziś nabyłam też widzę długaśny i wąski plus z bawełny bio:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima no poszalałaś :tak:ale jak dodatkowa kasa to jasne, ze mozna ;-) :-)
mnie się te szorty marzą...:zawstydzona/y:jak Mati dostanie jakąś kasę to mu je kupię :zawstydzona/y::-)
reszta też śliczne

my zakupiliśmy rurki jeansowe od mrsmoon - Mati wygląda w nich bosko (jeszcze trochę za długie ale ma to mieć na swoje urodznki i na wesele w lipcu (na wieczór ;-))
My bodziaki z f&f najczęściej + coccodrillo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry