reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ubranka naszych Maluchów

mama MATIEGO - masz rację z tymi bluzeczkami, jak dla mnie gdy jest chlodno odpadają chyba że dość długie i typu tuniki - czasem jest zestaw body z krotki rękawkiem i lużniejsza bluzka. Niestety w żłobku proszą o taki ubiór. W związku z tym również dlatego Młoda jest w zlobku przebierana dokumentnie bo nie wyobrażam sobienie założenia body w taką pogodę - wiadomo wtedy, że nic nie będzie odkryte, nic się nie ściągnie itp.

reklama
Mama M., krzesełko to jeszcze po mnie:-D ja miałam czerwone, mój brat zielone, Miesiowi przemalowaliśmy na biało:tak: w dodatku jest regulowane- z jednej strony jak postawisz - dz siedzi wyżej, z drugiej- niżej.
co do bluzek- ja zakładam często bodziak na ramkach+ rajstopki+ bluzka i jest super. ROzmiarowo 86, w 92 jeszcze sporo luzu, rajstopy tylko 92-98

Ostatnia edycja:
nieee... Kiedyś tak ,teraz nie mam na to czasu. NAwet na sklepy nie mam czsu, wszystko na all:) Z tą bluzką już trochę przesadziłam- mamy sporo, ale nie mogłam się oprzeć... Ale bluzy wszystkie mamy za małe, więc mus. Zimą bluz w ogóle nosiliśmy- pod kombinezon za ciepło, po domu za ciepło, ale wiosną, nawet na dwór zamiast kurtki jak cieplej- będzie potrzebna:tak:

Aestima u mnie od zawsze tzn od kiedy Mati jest wszystkie zakupy dla niego na allegro, raz ze nie ma w poblizu sklepów z godnymi uwagi ubrankami i cenami w miare, a dwa ze u nas brak czasu jechac gdzies dalej na wieksze zakupy...

ja mysle powoli o wiosnie, ale mam nadzieje ze czesc rzeczy - spodnie, bluzy beda jeszcze ok bo kupowałam wieksze na jesień

A widzisz, my z kolei w jesień donaszaliśmyu ciuchy z wiosny i lata:-D i teraz wszystkie małe.... A szkoda- bluzy fajniutkie takie , z endo, w idealnym stanie, mógłby spokojnie ponosić:-(

reklama
bardzo lubię pasiaste bluzeczki:tak:uwielbiam w nich Leosia!
przyznam szczerze, że pojęcia nie mam jak z naszą wiosenną wyprawką:zawstydzona/y:pocieszam się, że w razie czego uderzę na gorzowskie lumpeksy;-)tam fajne markowe ciuszki można upolować za grosze;

Do góry