reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ubranka naszych Maluchów

reklama
Mrsmoon - dzięki za pocieszenie, że się nie dużo różnią bo właśnie mi wyszło że w Mothercare najmniejsze, tylko jeszcze dorwać w sklepie, w naszej kolorystyce a najlepiej z przeceny. Z utęsknieniem czekam na sklep internetowy.
Byłam w Pepco - kolorystyka niekoniecznie nasza, jak nasza to jakość pozostawia wiele do życzenia, w rezultacie kupiłam z przeceny 2 pary szortów ale 92/98 dopiero - fioletowych i kremowych we wzorek - za całe 4 zł.
No i fajnie, że opiekunka mi zrobiła przegląd zapasów bucianych - coś mnie tknęło, że rozmiar z metki niekoniecznie musi być tym rzeczywistym :baffled: co się potwierdziło - i wygląda na to, że wiosnę i lato mamy w miarę zabezpieczoną.

Ostatnia edycja:
a ja z przerażeniem odkryłam, że Marysia nie wchodzi w żadne spodnie ze szwojej szafy:szok: wszystkie siegają do kostek. Chodziła ostatnio na spacery głównie w kombinezonie. Oj zaniedbałam ją strasznie odziezowo, muszę wieczorem przysiąść i coś pozamawiać. Tylko jestem nie na czasie jesli chodzi o trendy:-D i nie wiem jaki rozmiar wybrać, bo marysia nosi teraz spodnie 92, są na styk. Boję się że w 98 bedzie sporo za duże a jednoczesnie chciałabym żeby były dłużej niż tylko na wiosnę...
macie jakieś ładne kurteczki na wiosnę? Szukam inspiracji.

trasiu 92 są na styk!? to faktycznie Marysia idzie w górę!!! kurtczeki na wiosnę mam jaki8eś dwie ale chyba będa jeszcze przydużawe... Pisz na głównym jak się macie!:tak: tęsknimy:zawstydzona/y:

Aestima ta bluza z sówką cudna! Ale mała będzie, rekawek za krótki:( Te stroje boskie! Jako że jedziemy w wakacje nad morze to może kupię? :)

reklama
Asinka85 - sukienieczka dla Ninki śliczna, rozmiar 68 - Młoda jeszcze ma takie :-p
No ja wczoraj widziałam w Gapie puchowy płaszczyk, rozmiar na przyszłą zimę jak znalazł i cena przystępna - tam to rzadkość - było tylko małe ale..... kolor :sorry: Więc skończyło tylko bluzeczką z Zary z resztek wyprzedaży. Dużo butów było ale trochę się bałam obstawiać rozmiar na kolejną zimę, na przyszłą na bank byłyby za duże - najmniejsze 24 - no i nie podobały mi się aż tak aby ryzykować :happy:
Taka mnie myśl napadła patrząc na zakupy Asinki85, że w tych cenach to można jak się dobrze poszpera na wyprzedażach kupić nowe rzeczy - wspomniana bluzeczka kosztowała 12,90 zł, a używane oczywiście taniej. Bo jak dochodzi jeszcze koszt przesyłki to cena się robi mało atrakcyjna :baffled: O legginsach za złotówkę o których kiedyś Kati83 napisała nie wspomnę.... :no:

Do góry