Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
[B pisze:Malwina18[/B];5846156]A zuzia , nie wiem czy swiadomie czy nie, ale bardzo często mówi juz MAMA i to zawsze jak mam do niej przyjść,albo jak chce zebym na nią spojrzała.Moja córeczka:-)
Maksiu sam siedzi. Potrafi usiąść sam z pozycji leżenia na brzuszku, potem ustawia się do raczkowania, siada na tyłasek, odrywa jedną rączkę, a potem drugą.........
I raczkuje, raczkuje, raczkuje.......................
Trzymany za rączki wstaje na nóżki.

[B pisze:Beti81[/B];5849882]Fiolcia sama ładnie siedzi, potrafi usiasc z czworaka, raz jej sie udalu z lezacego (przewrocila sie na bok i siadla) no i chodzi na kolanach;-) zszokowala mnie bo posadzilam ja na łózku,sama polozylam sie obok zeby ja zabezpieczyc a ta na czworaka doczłapala do mnie,zlapala sie i na kolanka i na tych kolankach chodziła rączkami trzymajac sie mnie;-) widok super![]()
[B pisze:macy[/B];5850304]Młoda jeszcze nie raczkuje. Potrafi się przesuwać na podłodze, ale ma za ciężki brzuch, żeby go podnieść do raczkowania. ;-)
Potrafi zrobić "pa, pa" i to w pełni świadomie. :-) No i od wczoraj króluje "tatatatata". Jak na złość. ;-)