• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

reklama
a my zaczynamy wreszvie gadac jupiiiiiiiii mówimy tata, da, be, i ka (ja nie wiem co to "ka" ma znaczyc ale mam nadzieje ze nie nasłuchała sie jak mamusi aprzeklina;-))
szuka wzrokiem jak pytam gdzie jest piesek, kogucik i ptaszek na zasłonce (paluskziem nie pokazuje ale odwraca głowe w konkretnym kierunku i kieruje tam wzrok), wie gdzie robi buju buju(mamy hustawke montowana w futrynie i jak zapytam o buju buju to patrzy na drzwi)

oprocz tego wstaje przy meblach i przesuwa sie przy nich tzn lazi na boki, w łóżeczku próbuje stawac bez trzymanki ale zaraz upada;-)

No no, no, ale zdolne maluchy!!!!!!!!!!!!!!!

To my też sie chwalimy, C dziś stanął w łóżeczku sam!!! Po prawie 1,5 godz drzemce słyszę płacz w niani taki delikatny, biegnę...bo czasem C tak ma...chcę go przewrócić na boczek, często wtedy śpi dalej, patrzę a C stoi, trzyma się górnej krawędzi łóżeczka i płakula ...
To klucha...ale stanął....

Gratukacje dla wszystkich nowych postępów!!!

Ja na początku tez się strasznie bałam jak Z zaczęła wstawac ale teraz już tak pewnie stoi i jest ok. Co nie oznacza ze jej nie pilnuje bo zawsze ją mam na oku:-)

A Z cały dzień chodzi i mówi mama, mama ,mama i innego słowa za chiny nie chce mówić:-D

reklama
Gosia gratuluje Dominisiowi !
ja mam ciarki na plecach jak Amela tak stoji i się kiwa na boki - i tylko patrze jak sie dygnie o szczebelki brryyyyy
no ja też się boję o dziwo mały się podnosił i siadał na pupę bo w sumie zdarzało się że próbował źle się chwycił i trach w szczeble mimo ze już w koło je ochraniaczami zrobiłam to mi wszystko demoluje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry