reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Gratuluje nowych umiejetnosci :-)
my jesteśmy na etapie przekulkowywania ise z plecków na boczek a potem steka i stek i czasem sie przekulnie na brzuszek a czasem spowrotem buch na plecki hihih - ale zawzieta jest niesamowicie ! :D
i łapie łapkami wszystko co popadnie a nózkami tak wywija w łóżeczku ze co chwila musze ją nakrywać kocykiem :D

reklama
wow, zdolne dzieciaczki:-)

mój leniuch na razie tylko buja sie na boczek. na brzuszku strasznie stęka, akrobatyki na razie nie ma.
poza tym ślini sie, pluje, ssie kciuka namiętnie, krzyczy, furczy i skrzeczy:-)
i chyba pełza po okręgu bo zmienia pozycje na macie.

ale na parwdę co dzieciak to inaczej u nas pierdzenie buzią już się znudziło dawno, ale za to o obrotach nie ma mowy dalej

Moj tez juz wedruje po calym kocu, dzi go z podlogi zbieralam, najgorsze ze uparl sie na przekrcanie na brzuch a spowrotem nie tylko sie drze:no: przewinac go to wyzwanie normalnie, motorek utami tez rbi przy jedzeniu:sorry2:(kupilam sliniaki z rekawami) nogi w gorze sa non top i notorycznie wyiaga raczki zeby go wziac jak tylko ktos podejdzie:-D:-D

Moj tez juz wedruje po calym kocu, dzi go z podlogi zbieralam, najgorsze ze uparl sie na przekrcanie na brzuch a spowrotem nie tylko sie drze:no: przewinac go to wyzwanie normalnie, motorek utami tez rbi przy jedzeniu:sorry2:(kupilam sliniaki z rekawami) nogi w gorze sa non top i notorycznie wyiaga raczki zeby go wziac jak tylko ktos podejdzie:-D:-D

skąd ja to znam z tym przekręcaniem na brzuch - nic tylko co ją człowiek położy gdziekolwiek( mata, koc, łóżeczko to w sekunde jest na brzuchu i tak leży leży leży, a jak się zmęczy i ma dość to co? krzyczy na mnie żebym ją wzięła zamiast sama sie przekręcic co umie i robiła, ale się dziecku zapomniało chyba - no i non stop brzuch a wieczorem potem marudzenie bo zmęczona:( a na brzuchu cuda wyprawia - samoloty, buja się (nogi i ręce do góry), dupkę podnosi i klęka na kolanach, przesuwa się jak zegarek - wymyśla dziewczyna zeby się nie znudzić:)

mój Mati nauczył się piszczeć, robi to przez pół dnia i to tak głosno że telewizora nie da się oglądać
i chyba jest bardzo leniwy bo wcale sie nie chce przekręcać na plecki, jak chwile poleży na brzuchu to sie wkurza i po zabawie

reklama
Do góry