Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cały czas wód mam dużo, to co się sączy to tylko malutkie plamki w ciągu dniaSuper, że jesteś w domu. Że z tymi wodami Cię wypuścili.![]()
Nie no jasne! Obyś już na spokojnie posiedziała w domu.Cały czas wód mam dużo, to co się sączy to tylko malutkie plamki w ciągu dniajestem po antybiotykoterapii, w miarę bezpiecznym tygodniu
w poniedziałek mam skontrolować próby wątrobowe, kwasy żółciowe i w przyszłą środę mam wizytę u mojego ginekologa. Jak tylko wcześniej coś się będzie działo, to oczywiście wracam
![]()
Mam nadzieję, że nic się więcej nie wydarzy do 11 kwietniaNie no jasne! Obyś już na spokojnie posiedziała w domu.
To jest już naprawdę piękny tc, to już z górki!U nas dzisiaj 36w0do 9:40 lecimy na ktg
![]()
Ale martwi mnie trochę dzisiejszy zapis ktg, w szpitalu miałam ładne akceleracje, a dzisiaj coś słabo… mimo że położna mówiła że jest w normie… a Amel ruszała się jak szalona, czego nie widać… obawiam się że coś może się zaczynać dziaćTo jest już naprawdę piękny tc, to już z górki!![]()
Kurczę w szpitalu dziewczynom wtedy dłużej sprawdzali, zmieniali pozycje, miały zjeść coś słodkiego. Może masz możliwość wysłania lekarzowi prowadzącemu?Ale martwi mnie trochę dzisiejszy zapis ktg, w szpitalu miałam ładne akceleracje, a dzisiaj coś słabo… mimo że położna mówiła że jest w normie… a Amel ruszała się jak szalona, czego nie widać… obawiam się że coś może się zaczynać dziaćZobacz załącznik 1695501
Bardziej mnie martwią niskie wyskoki, bo te akceleracje są, ale właśnie małe. Zawsze jej tętno wybijało do 160/170Kurczę w szpitalu dziewczynom wtedy dłużej sprawdzali, zmieniali pozycje, miały zjeść coś słodkiego. Może masz możliwość wysłania lekarzowi prowadzącemu?
Podobno prawidłowe to przynajmniej 2 na 30 min, ale no ja się nie znam. Edit: na niektórych str piszą że 2 a na innych 6, więc sama nie wiem