Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cholestaza to zastój żółci.Ja skracania nie czulam wcale
A co do cholestazy, to ja znam przypadki, że wypłukiwali ją kroplówkami i sie udalo.
Nie wiem, aż tak się w to nie wgłębialam, ale znam osobę, u ktorej cholestazy się pozbyli w szpitalu, a groził jej poród jeżeli się nie uda.Cholestaza to zastój żółci.
W jaki sposób niby kroplówkami?wypłukać?
Moja siostra miała w ciąży i nie robi się tego tzn wypłukać tego bo się nie da.
To nie pisz,że da wypłukać bo się nie da .to choroba która przechodzi po ciąży tzn kilka miesięcy po .Nie wiem, aż tak się w to nie wgłębialam, ale znam osobę, u ktorej cholestazy się pozbyli w szpitalu, a groził jej poród jeżeli się nie uda.
Ale oni jej to wyleczyli kroplówkami. Ona sama tak o tym mówila. Dostawala kroplówki dopoki parametry się nie poprawiłyTo nie pisz,że da wypłukać bo się nie da .to choroba która przechodzi po ciąży tzn kilka miesięcy po .
Nie które borykają się z nią nawet rok po ciąży .póki wątroba i jej przewody żółciowe nie będą tak jak sprzed ciąży
Pewnie chodzi o to, co powiedzieli mi lekarze wczorajAle oni jej to wyleczyli kroplówkami. Ona sama tak o tym mówila. Dostawala kroplówki dopoki parametry się nie poprawiły
mozs to jakiś nowy sposob leczenia albo po prostu probowali i sie udalo, nie wiem. Wazne, ze zadziałało.
Dokładnie o to chodzi ze cholestaza zostaje w ciąży.można podleczyć a nie wyleczyć. Jesli jest tak źle ciążę rozwiązują .Moja siostra czy koleżanka drapały się jeszcze rok po ciąży.Pewnie chodzi o to, co powiedzieli mi lekarze wczorajparametry po leczeniu mogą się poprawić, natomiast cholestaza zostaje do końca ciąży i trzeba kontrolować wyniki i się pilnować
![]()